Johannes + Maurus Krapf onder contract! De Nieuwkomer Model Tweeling bij CM

Zwitserse kwaliteit in ons mannelijk modellenbord! Met de Kraft-tweeling hebben we twee van de absolute jonge talenten in Europa kunnen vinden – dankzij onze partners van One Time Management in Zürich (onze aanbeveling voor modellen in CH). Laten we eerlijk zijn: hoe zelden kom je iemand tegen die alle kwaliteiten heeft voor een heel specifiek beroep? Zelden! Hoe vaak kom je twee mensen tegen die de perfecte kwalificaties hebben? Nog zeldzamer!

Daarom zijn we nog blijer met de succesvolle samenwerking met het Zwitserse mannenmodellenbureau One Time Management en onze twee nieuwe modellen Johannes + Maurus Krapf! Welkom jongens! Nu met CM Models Men.

Laten we gaan! Opnametrip naar Zurich deze week

Onze foto- en videograaf of junior creative art director is momenteel op weg naar een grote productie in München met onze Milva, Aleksandra, en vele anderen. Daarna is het op zondag meteen door naar Zürich om de eerste foto’s van Johannes + Maurus Krapf voor ons agentschap te schieten! We kijken erg uit naar de nieuwe foto’s voor de modellenportefeuille, maar ook naar de nieuwe video’s. Je vindt ze volgende week op ons Youtube kanaal. Hier zijn een paar eerste indrukken van de twee jongens!

Model Zwillinge Model Zwillinge Model Zwillinge Model Zwillinge

Herenmodel worden in Berlijn, Hamburg, Keulen en München

Als je de kans wilt grijpen om zelf een succesvol mannelijk model te worden, vind je alle belangrijke informatie over dit onderwerp in onze blog. We bespreken alles wat belangrijk is, vereisten voor mannelijke modellen, maar ook minimummaten voor de verschillende banen en gebieden. De basisvereisten voor modellen verschillen naargelang van de gebieden waarin u werkt en de landen waarin u werkzaam bent. Ook de leeftijd speelt een grote rol en de daarmee samenhangende keuze van de cliënten. Een modellenbureau helpt u de juiste weg te vinden, wij zijn uw partners voor Duitsland, Berlijn, Keulen, München en Hamburg. Lees hier alles over model worden.