Dolce & Gabbana Video’s – Beroemdheden, Accessoires, Damesgeuren en Spannende Commercials

Dolce & Gabbana Videos – Bekroonde collecties, emotionele modeshows, unieke samenwerkingen en innovatieve herenmodecollecties. Het internationaal gevestigde modemerk Dolce & Gabbana is een klassieker in de high fashion-industrie. Het Italiaanse merk wordt in één adem genoemd met Prada en Gucci. Supermodellen en de who’s who van Hollywood maken het zich altijd gemakkelijk in de voorste rijen van hun modeshows op de Milan Fashion Week en hot influencers worden regelmatig gefotografeerd in Dolce & Gabbana creaties. Wij hebben hier de beste reclameclips van het luxemerk voor u samengesteld.

Dolce & Gabbana – Het mode-imperium

Al tientallen jaren vieren de twee mode-iconen Domenico Dolce en Stefano Gabbana grote successen met hun ontwerpen. Zij hebben talrijke prijzen gewonnen, van de “Woolmark Award” tot de “Perfume Academy Award”, en hebben zich opgewerkt tot de fashion rangen van de sterren. Naast kleding, ondergoed en schoenen, creëert het modeduo ook hun eigen cosmetica. Niet alleen mascara en lipsticks van D&Gs zijn erg populair, maar ook hun unieke en altijd extravagante geurcombinaties. Hier vindt u meer informatie over het luxemerk:

De beroemdste collecties van D&G

Elke lancering van een nieuwe collectie van Dolce & Gabbanas gaat vergezeld van een bijpassende video. Of het nu gaat om een beroemd supermodel of een hot influencer, nostalgisch in zwart-wit of levendig in felle kleuren, tropisch Sicilië of druk Venetië – de focus ligt altijd op het esthetisch overbrengen van de actuele collecties. Historische achtergronden en dansende modellen – de beroemdste collecties van D&G op video!

Damesmode voor de zomer: traditioneel & modern

De commercial voor de zomercollectie van 2020 is opgenomen in twee steden: Milaan en Sicilië. Het ontwerpersduo vond hier inspiratie in zowel de moderniteit als de traditie van de twee metropolen. De beelden in deze video zijn soms zwart-wit, soms kleurrijk. Bekijk het geslaagde meesterwerk hier.

Zendaya & Cameron Dallas in luchtige jurken en college jasjes

Voor hun zomercollectie 2017 richtten Domenico Dolce en Stefano Gabbana zich op de gezichten van morgen. Influencers en Hollywoodsterren als Luka Sabbat, Presley Gerber, Cameron Dallas en actrice Zendaya stonden aan de start. De collectie van het ontwerpersduo is glamoureus en toch casual.

Mediterrane mode met een vleugje Spaanse sensualiteit

Geïnspireerd door de tradities van Sicilië en de flamencodansers van Spanje, besloten de ontwerpers een collectie te creëren die het beste van beide werelden combineert. Supermodellen zoals Bianca Bali, Vittoria Ceretti en Bianca Padilla poseren hier als mannequins voor de reclameshoot, die een zomer vol mediterrane elegantie & passie belooft.

Instagram It Girls Päsentiren De zomermode

Ook in 2018 waren de It girls en boys van Instagram weer het gezicht van de zomercollectie van Dolce & Gabbana. In deze video poseren onder anderen Christian Combs, Austin Mahone, Laura Murray en Kitty Spencer voor de Basiliek van San Marco en de beroemde waterkanalen van Venetië.

Thrill & Romance – Verleidelijke parfums voor hem en haar

Sinds 1992 zijn Domenico Dolce en Stefano Gabbana ook actief in de parfumerie en brengen zij regelmatig geuren voor vrouwen en mannen uit. Mannelijk en wrang, fruitig en zoet of verleidelijk en sensueel – het ontwerpersduo heeft voor elke situatie de juiste geur gecreëerd – en altijd met een bijpassend verhaal in de commercials.

De K: Zuur parfum voor de romantische man

De campagne voor het mannenparfum “The K” is geschoten door de Italiaanse sterfotograaf Mariano Vivanco. Het portret toont mannelijk model, ondernemer en familieman Mariano di Vaio – de belichaming van moderne mannelijkheid zoals Dolce & Gabbana die zien. De film is opgenomen in de romantische steegjes van Montepuliano. Bekijk de clip hier.

Scarlett Johansson en Matthew McConaughey – geliefden?

In deze commercial wordt tijdloze elegantie belichaamd door actrice Scarlett Johansson, die Hollywood beau Matthew McConaughey om haar vinger windt in de straten van New York. De film werd geregisseerd door Martin Scorcese. De dramaturgie doet deels denken aan de adel van een oude Hollywoodfilm met twee sterke personages in de hoofdrol.

Light Blue Sun: opwindende zomerflirt in een fles

De clip voor het parfum Light Blue Sun werd opgenomen met supermodellen Gennaro Lillio en Giulia Maenza op het eiland Capris. Met een hoofdnoot van witte roos en een basis van bourbon vanille is Light Blue Sun de perfecte geur voor een passionele zomerromance. En het is ook het best verkochte parfum van het modemerk.

“The Only One: Bloemengeur voor vrouwen door D&G

Een ode aan de verfijnde vrouw van vandaag is “The Only One” – een verleidelijke geur van Dolce & Gabbanas. In deze clip bevindt actrice Emily Clarke zich in een traditionele trotteria in het hart van Italië. De nadruk ligt hier op de jeugdige levensvreugde van de moderne vrouw.

De creatieve geesten van Dolce & Gabbanas

Achter het synoniem D&G gaat een hoop passie, hard werk en doorzettingsvermogen schuil. Wie zijn Domenico Dolce en Stefano Gabbana? Bovendien is het een lange weg van het idee van hun ontwerpen tot de lancering van hun collecties en reclameclips. Dus krijg hier wat exclusieve blikken achter de schermen.

Een typische dag op de set

Romantische steegjes, brommende motorfietsen en een buitengewoon knap mannelijk model. Zie hoe een spannende dag op de set met het Dolce & Gabbana team eruit ziet hier in de video.

Domenico Dolce en Stefano Gabbana: het droomontwerpersduo

Wie zijn de getalenteerde ontwerpers achter het merk? Hoe hebben zij zich in de mode-industrie gevestigd en wat maakt het merk Dolce & Gabbana zo bijzonder? Ontdek dit en meer over de toekomst van de mode in deze video.