Models.com x CM Models Management

Nieuws voor aspirant-modellen: CM Models nu op models.com! Droom jij ervan om de spannende modellenwereld in te duiken? CM Models is er om jouw dromen waar te maken! Met trots kondigen we aan dat we nu te zien zijn op models.com – jouw ultieme bestemming voor de beste modellenbureaus en managements wereldwijd.

Het beste moet nog komen!

Sinds onze oprichting in 2015 hebben we naam gemaakt in de branche en zijn we nog steeds een van de jongere modelmanagementbedrijven.

Onze klanten en banen

Onze getalenteerde modellen zijn gewilder dan ooit en werken voor prestigieuze klanten zoals Dior, Rituals, Zalando en Nike – om er maar een paar te noemen. We zijn er trots op dat we werken met de beroemdste merken in mode, beauty en media.

Ontdek hier een uittreksel van onze:

Onze partneragentschappen in het buitenland

Maar dat is nog niet alles! Onze modellen zijn niet alleen succesvol in eigen land, maar veroveren ook de internationale catwalks. Ze brengen 60 tot 90 spannende dagen door in steden als Milaan, Parijs, Londen en zelfs verder weg in opwindende metropolen als Seoul en Tokio. Deze internationale ervaringen, bijvoorbeeld tijdens Fashion Weeks, helpen onze modellen om zich te laten gelden en te ontwikkelen in de steeds veranderende modewereld.

Word een model met CM

Dus als je ervan droomt om in de voetsporen van onze succesvolle modellen te treden of gewoon nieuwsgierig bent naar de spannende modellenwereld, kijk dan nu op onze models.com pagina! Hier vind je alles wat je nodig hebt om de eerste stap te zetten op je weg om model te worden. We kijken ernaar uit om je op deze spannende reis te begeleiden en je dromen waar te maken! In Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Keulen en München.

Bezoek nu onze models.com pagina en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van de CM Models familie. De toekomst is aan hen die in zichzelf geloven en hard werken – ben jij klaar om je potentieel te vervullen? CM Models is er om je te ondersteunen!

We houden van modellen! Casting Tour, Coachings & Co.

Hier zijn een paar indrukken van ons managementwerk, weg van het bureau!

Casting Tour: 5 steden scouten

We doen er alles aan om nieuwe diamanten te ontdekken! Zelfs uitgebreide gietrondleidingen.

Modelcoaching voor nieuwe gezichten

Soms nodigen we je ook uit voor coachingsdagen met onze experts. Exclusief voor onze agentschapsmodellen, natuurlijk. Hier is een klein inzicht.

Wat is models.com?

Models.com is een website die gespecialiseerd is in de mode-industrie en een schat aan informatie en bronnen biedt voor professionals en geïnteresseerden in de mode- en modellenindustrie. De website werd oorspronkelijk opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende informatiebronnen in de branche.

Waarom models.com? De test is veeleisend en je moet als modellenbureau worden aanbevolen door andere, zeer goede managements. Dit toont je als model goed bureaus, vergelijkbaar met modelagency.one

Models.com biedt een breed scala aan inhoud, waaronder:

Modeloverzicht

Een uitgebreide database met modelprofielen met informatie over modellen van over de hele wereld. Deze profielen bevatten foto’s, statistieken, informatie over agentschappen en meer.

Klasseringen

Models.com maakt regelmatig ranglijsten van de beste modellen, fotografen, stylisten en andere professionals in de mode-industrie. Deze ranglijsten worden zeer gerespecteerd in de branche en worden beschouwd als een belangrijke referentie.

Nieuws en artikelen

De website biedt actueel nieuws, artikelen en interviews over trends, evenementen en ontwikkelingen in de mode-industrie. Dit omvat ook verslagen van modeshows, campagnes en evenementen.

Directory agentschappen

Een lijst van modellenbureaus en hun contactgegevens, zodat bedrijven en professionals modellen kunnen vinden voor projecten.

Kalender

Informatie over modeshows, evenementen en gebeurtenissen in de mode-industrie.

Models.com is een belangrijke bron van informatie voor ontwerpers, fotografen, agentschappen, modellen en andere professionals in de mode-industrie. Het dient ook als platform om modellen en talent te promoten die willen doorbreken in de mode-industrie. De website staat bekend om zijn autoriteit en bijdragen aan de promotie en erkenning van talent in de mode-industrie.