Ontdek: CM x CREATOR

Beheer van beïnvloeders

Influencer Management – Als model managers staan wij dichter bij influencer management dan wie dan ook: planning vooraf, briefings, contracten, campagnes, gebruiksrechten, travel management. Met de bijkomende knowhow van onze sociale divisie beheren we ook selectief content creators. Het grote voordeel voor u is ons bestaande netwerk van nationale merken, internationale merken, de vele reclamebureaus, communicatiebureaus, PR-bureaus en nog veel meer die tot onze klanten behoren.

Word een CM-maker

We kijken uit naar uw aanvraag!

 • Wij stellen u voor aan onze klanten voor campagnes
 • Eerste besprekingen, onderhandelingen, contracten en gebruiksrechten
 • Beheer en boeking van reizen
 • Briefings voor u, rapporten voor klanten
 • Beheer van facturen tot vorderingen
 • Ondersteuning van het team en contactpersoon voor alle vragen
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Influencer agentschap

Doe je ding! Als directie staan we achter je, maar je bent vrij om te beslissen welke wegen je wilt bewandelen. Natuurlijk staan wij altijd aan uw zijde met advies als u ergens met iemand over wilt praten of nadenken. Ons primaire werk voor u: selecteren van contactaanvragen, voeren van eerste gesprekken, vooronderhandelingen, briefings, eindonderhandelingen, contracten, wij zorgen voor correcte gebruiksrechten (tijd, ruimte, medium), maar ook kengetallen voor klanten en de gehele betalingsstroom, zodat elke factuur gegarandeerd bij u aankomt.

Uw inbox explodeert en u doet nu meer e-mails dan verhalen? Wil je je verder ontwikkelen en meer potentiële klanten bereiken? Dan is de weg naar management het overwegen waard. Management heeft niet voor niets altijd bestaan. Met een goed managementteam achter je kun je je verder ontwikkelen dan wanneer je er alleen voor zou staan. Want zoals altijd sta je sterker in een team!

Uw voordelen als maker bij CM:

 • Wij zijn uw front office: wij stellen u actief voor aan onze klanten
 • Wij zijn uw backoffice: eerste gesprekken, onderhandelingen tot reisboekingen
 • Bij ons blijf je flexibel, vrij en onafhankelijk: Wees jezelf!

Lees hier meer over ons:

#Teamwork

Ondersteuning & Team

Ons agentschap, ons management, heeft een missie vanaf dag 1! We willen “diamonds in the rough” ontdekken en ze een stevig pad geven via ons netwerk van merken, fotografen, bureaus en nog veel meer. Met advies bij vragen, tips, hulp, we gaan ook dieper in op businessmodellen, bijvoorbeeld voor grotere makers die ook met eigen producten willen werken. Teamwork!

Lees hier meer over ons:

Influencer Marketing

Influencer Marketing – De Bascis: Influencers hebben een groot aantal volgers op hun kanalen. Merken kunnen dat ook hebben, maar merkkanalen bereiken slechts een fractie van de mensen die influencers bereiken – wie wil er “reclame” zien? Influencers hebben vaak een toegewijde aanhang die hen vertrouwt en hen ziet als een geloofwaardige bron van informatie en aanbevelingen. Influencers hebben vaak een specifieke niche of doelgroep die hen volgt. Dus door met influencers te werken, kunnen bedrijven hun bereik vergroten en hun publiek gericht benaderen. Zo bereik je authentieke aandacht voor je merk.

 • Influencer Marketing