Ontdek: CM x CREATOR

Influencer Instagram

📣 Instagram is waar het gebeurt! 😎

Wist je dat Instagram een van de populairste social media platforms is? Met meer dan een miljard actieve gebruikers is het de perfecte plek om je merk onder de aandacht te brengen en je doelgroep te bereiken. 👥

Influencer marketing op Instagram is een effectieve strategie om je merk te promoten en je doelgroep te bereiken. Influencers kunnen u helpen een breder publiek te bereiken en uw naamsbekendheid te vergroten. ð

Ons Influencer Agentschap biedt u de mogelijkheid om de beste influencers voor uw bedrijf te vinden. Wij hebben ervaring in het werken met verschillende bedrijven en kunnen u helpen bij het selecteren van influencers, het regelen van contracten, het maken van briefings en het produceren van rapporten. ð¤

Laten we samen uw Instagram-strategie naar een hoger niveau tillen! 💪 Neem nu contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen de juiste influencers voor uw merk te vinden.

Boek influencers op Instagram

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • Instagram Influencer Marketing
 • Doelstellingen, voorselectie, contracten, briefings, rapportage
 • Influencer + Ad Performance Campagne
 • Meta / Instagram Advertising (gecertificeerd)
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Cross-media op Instagram en YouTube
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Waarom Instagram Influencer?

Instagram is een van de populairste social media platforms wereldwijd en heeft meer dan een miljard actieve gebruikers. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om een brede doelgroep te bereiken en hun merk op het platform te presenteren.

Influencer marketing op Instagram is een effectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten en je doelgroep te bereiken. Instagram influencers hebben vaak een groot bereik en kunnen je helpen om je merk aan een breder publiek voor te stellen.

Volgens een onderzoek van Dana Rebecca Designs zegt 72% van de respondenten geïnspireerd te zijn om een product te kopen door Instagram content!

Hieruit blijkt dat Instagram-content een belangrijke factor kan zijn in de besluitvorming van klanten.

Het is cruciaal om de juiste influencers voor uw merk te vinden, die uw waarden en interesses delen en authentiek resoneren met de doelgroep. Als een influencer niet bij het merk past of niet geloofwaardig overkomt, kunnen volgers dit zien en de campagne als onbetrouwbaar en niet-authentiek ervaren!

Wij helpen de beste influencers voor jouw merk op Instagram te vinden. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en het optimaliseren van uw influencer marketing strategie.

Doe een rondleiding! De onze:

YouTube

Influencer Marketing Campagne op Instagram

Influencer marketing op Instagram kan een zeer effectieve strategie zijn om je doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten.

Van doelen stellen tot rapporteren

Als bureau ondersteunen we je in vele stappen om je influencer campagne tot een succes te maken. We beginnen met het onderzoeken van influencers die bij uw merk passen en een sterke aanwezigheid hebben op Instagram. We controleren hun volgersaantallen, engagement rates en de content die ze delen om er zeker van te zijn dat ze goed bij uw campagne passen. We nemen contact op met de geselecteerde influencers en bespreken de details van de campagne, waaronder compensatie, campagnedoelstellingen, tijdlijn en het creëren van content.

Ondersteuning in creativiteit

We ondersteunen je ook op creatief gebied door je te helpen bij het ontwikkelen van campagne-ideeën. Zo maken de geboekte Instagram influencers content die past bij het campagne idee en uw merk op een positieve manier in beeld brengt. Ook zorgen we ervoor dat de content voldoet aan de richtlijnen van Instagram.

Live! Campagnes beginnen te rapporteren

Na publicatie op Instagram raden we aan de campagne te promoten via betaalde advertenties om een groter bereik te realiseren. Aan het einde van elke influencer-campagne is rapportage belangrijk om het succes van de campagne af te zetten tegen de gestelde doelen.

 • Influencer Marketing

Instagram, TikTok & Co – Ontdek hier de andere sociale netwerken:

 • TikTok
 • YouTube
 • Facebook

4 feiten voor Instagram campagnes!

Waarom Instagram? Hier zijn vier redenen waarom bedrijven Instagram zouden moeten gebruiken voor hun marketingcampagnes:

 1. Grote en diverse doelgroep
 2. Hoge betrokkenheid
 3. Influencer marketing: vertrouwen opbouwen
 4. Advertentiemogelijkheden: Bereik vergroten

Grote en diverse doelgroep

Instagram heeft wereldwijd meer dan een miljard actieve gebruikers. Deze gebruikersgroep is demografisch divers en biedt bedrijven de mogelijkheid om een brede doelgroep te bereiken. Bedrijven kunnen hun merkzichtbaarheid vergroten en hun bereik uitbreiden naar een breed en divers publiek door Instagram te gebruiken.

Hoge betrokkenheid

Instagram-gebruikers zijn zeer betrokken en brengen gemiddeld 30 minuten per dag door op het platform. Instagram posts hebben vaak een hogere engagement rate dan andere social media content. Dit biedt bedrijven de kans om de aandacht van hun doelgroep te trekken en een sterke band op te bouwen.

Influencer marketing: vertrouwen opbouwen

Influencer marketing op Instagram is een populaire strategie om de doelgroep te bereiken en het vertrouwen in het merk te versterken. Influencers met een sterke aanwezigheid op Instagram kunnen bedrijven helpen om de aandacht van de doelgroep te krijgen en het vertrouwen in het merk te versterken.

Advertentiemogelijkheden: Bereik vergroten

Instagram biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor bedrijven, waaronder in-feed advertenties, Instagram story advertenties, influencer marketing en shopping functies. Deze advertentieopties bieden bedrijven de mogelijkheid om het bereik en de zichtbaarheid van hun content op Instagram te vergroten en een gericht publiek te bereiken.

Klanten

Onze referenties

Klanten & campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur