• Foreo x Korlan

  • Nike x Lisa & Louisa

  • Dailies x Hannes & Johanna

  • Pantene x Milva

  • Pantene x Lisa

  • VW x Milva

Modellenbureau:
Over ons

CM – Wie zijn wij? Ons modellenbureau plaatst eersteklas modellen voor reclame en mode in heel Duitsland en wereldwijd. Sinds begin ’15 zijn we op locatie met modellen in alle grote steden: Berlijn, Hamburg, Keulen/Düsseldorf en München. Als modellenbureau houden we ons niet alleen bezig met de klant, maar ook met model worden.

Met de gerichte ontwikkeling van jong talent.

Ons werk:
Modellen ontdekken
Modellen promoten

Modellenscouting (het ontdekken van talent) gaat over het vinden van degenen die dat speciale iets hebben (mix van uiterlijk, houding, grootte, uitstraling, huid, haar en vele andere kenmerken). Net als in het internationale sportmanagement gaat het dan om gerichte promotie van jong talent. Als modelagenten doen wij ons uiterste best om onze modellen perfect voor te bereiden en gericht te promoten. Alleen met eersteklas management kunnen modellen tijdens commerciële film- en fotoshoots het maximale resultaat voor onze klanten bereiken – win win voor modellen en klanten.

Op de set heeft een model maar een paar uur om een perfect optreden te leveren. Het maakt niet uit of het een modeshow of commerciële fotografie is. Het bijzondere talent van een topmodel is om in dit tijdsbestek uiterst nauwkeurig te presteren. Wij vinden voor u de beste talenten in Duitsland en Europa! Wij zorgen voor reisplanning en -management en garanderen dat het beste van het beste op de set komt.

Management:
Maandag tot zondag

Zodra een Model New Face is vastgesteld, is de volgende stap de even gerichte plaatsing.

Hier kijken we in het bijzonder voor onze klanten en opdrachtgevers welk model bij welke klus past. Als castingbureau zoeken wij daarom vooraf uit de diverse portfolio’s geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers en presenteren deze kort en duidelijk, digitaal of in een persoonlijk gesprek. Onze klanten kunnen dan hun favoriete model kiezen. Ongeacht de productie of modeshow, wij vinden uw model.

Het plaatsen van modellen omvat meer dan alleen administratie.

Hier gaat het om constante updates van beeldmateriaal, hoogwaardige testshoots met fotografen of ook interne productie door ons modellenbureau. Hierdoor beschikken onze modellen en klanten altijd over het nieuwste materiaal. Het gaat dus om constante actualiteit, de optimale weergave van het personage door de beeldselectie en video’s, maar ook de suggestie voor banen. Modellen krijgen veel castings en aanbiedingen, maar de echte diamanten vinden is de uitdaging. Net als altijd het opbouwen van modellen.

Model manager:
CM Netwerk

Sinds begin 2015 beheren we als agentschap de interactie tussen modellen en klanten.

CM zet trends. Enkele kerncijfers over ons modellenbureau: Meer dan 100.000 online bezoekers per maand, meer dan 1,2 miljoen “bezoekers” per jaar. Plus 30.000 aanvragen van jonge modellen. 44.000 Instagram volgers, 2.000 YouTube, TikTok… Dat zorgt voor aandacht! TV stations en shows zoals taff, RTL Explosiv en Sat1 Frühstücksfernsehn, velen zijn al te gast geweest bij ons agentschap. Hieruit blijkt hoe snel en effectief wij als modelagenten werken – op elk moment, ook voor uw mediaproject.

Kwaliteit sinds 2015.

Wij maken van CM een merk voor kwaliteit in modelmanagement met ijver, goed werk, maar ook uitstraling, stijl en design. Hoewel ons bureau op het eerste gezicht nog de klassieke chic van een modellenbureau heeft, blijkt bij een tweede blik dat er meer aan de hand is. Dit alles en meer, biedt uw merk, uw productie een interessant alternatief voor de gevestigde modellenbureaus in Duitsland.

We ondersteunen klanten met modellen voor shoots, maar ook met content creators, influencers en celebrities.

Volg onze verhalen!

Mis niets! Nieuwe castings op Instagram, nieuwe modelvideo’s en minidocumentaires op Youtube – volg onze modellen en ons modellenbureau:

Instagram LogoTikTok LogoYouTube Logo

Referenties

Bekijk hier meer geselecteerde klanten & referenties van CM.

Mode & Meer

Voor klanten – Agentschap, Management en Model Casting

Wij plaatsen modellen voor nationale en internationale mode-, media- en reclameproducties. Onze klanten zijn zeer divers, van fotografen voor fotoshoots van tijdschriften tot grote reclamebureaus met grote producties. Wij zorgen voor een eersteklas beheer, zodat u volledig kunt vertrouwen op uw modellen. Stiptheid. Ambitie. Motivatie. Dit zijn de kwaliteitskenmerken die onze klanten waarderen in onze samenwerking. Wij zijn dan ook erg blij met nieuwe contacten en mogelijkheden voor onze modellen.

Wij richten ons op consistente prestaties – De exclusieve selectie van modellen garandeert onze klanten altijd goede resultaten. De mix van talent, persoonlijkheid en ambitie bepaalt het succes van elke campagne. Wij geven klanten aanbevelingen en selecteren om u risico’s en kostbare tijd in het productieproces te besparen. Bij CM vindt u talent met getraind lichaamsbewustzijn, camera presence en gezichtsuitdrukkingskracht. Bekijk onze modellen hier.

Manager

Modelleren van Berlijn tot Parijs

Wie zijn wij? Wij werken zelf internationaal en staan met onze pagina’s niet alleen in Duitsland op pagina één. Van Los Angeles, New York, Shanghai, Miami tot Parijs en ook in vele andere steden. Ons netwerk ondersteunt onze modellen en onze klanten. Tegenwoordig werken we niet alleen met Duitse klanten, maar ook met veel internationale merken. Onze modellen schieten voor opdrachten in Duitsland of reizen voor een week, van het ene land naar het andere. Voordeel: één agentschap, snelle communicatie, topservice van planning tot reis.

Wij bieden de beste modellen in Duitsland, helpen u in Europa en plaatsen ze wereldwijd. Dit betekent dat u niet alleen de beste partner heeft als internationaal merk, maar ook de beste partner als het gaat om jonge merken en groei. Wij bieden u als jong model uitstekende contacten voor verblijven in het buitenland (On Stay) van Los Angeles tot Tokio.

Wordt een model, zonder afleidingen

Veel mensen willen model worden! Of je nu 14, 15 of 16 bent, hoe eerder je begint met modellenwerk, hoe beter. In de regel moet je echter niet jonger zijn dan 15, want daarvoor gaat het om basisonderwijs, school en leren, leren, leren. Je hebt tijd om jezelf op te bouwen tot je klaar bent met school.

Je kunt beetje bij beetje waardevolle ervaring opdoen, met je eerste kleine proefopnamen maar ook met je eerste opdrachten. Natuurlijk beginnen veel mensen pas met modellenwerk als ze 18, 19 of zelfs 21 zijn. Als modellenbureau en moederbureau helpen wij u een directe en veelbelovende weg te bewandelen – rechtstreeks en zonder omwegen. Met onze ervaring en expertise brengen wij modellen op jonge leeftijd bij extreem goede fotografen om exclusief en goed materiaal voor u te krijgen. Hoe uitgebreider je modellenportfolio is, hoe makkelijker het voor opdrachtgevers is om jou als model in de campagne te zien.

Wil je model worden?

Wanneer is de beste tijd om te beginnen? We hebben ook veel tips voor je over dit onderwerp:

Sollicitatie, casting & banen!

Nog meer details over gietstukken, goses, fotografen en nog veel meer.

CM

Pers- en mediapartner

Bent u geïnteresseerd in verslaggeving over een van onze modellen? Wij verwerken graag uw onderzoeksaanvragen en ondersteunen u bij uw productie. Alle persinformatie vindt u hier Magazine & Press

Tips voor winkelen

Wat moet je zien tijdens je volgende city shopping trip in Duitsland? Welke modezaken zijn actueel? Wij hebben al onze modelscoutings in Duitsland onderzocht en de beste adressen voor u verzameld. Hier zijn de boetiekadressen in Duitsland. Winkelier en niet daar? Neem gerust contact met ons op. Vind uw favoriete boetiek

Model Scouting

Er wordt hier iets bijzonders gecreëerd! Dat betekent: Opvallend. Nieuw. Jong. Ambitieus. Wij bieden het alles-in-één pakket. Bij CM Models is het de mix die je speciaal maakt, je karaktervolle verschijning – je kapitaal. Misschien zien we elkaar binnenkort in je woonplaats. Bekijk alle modellen hier

Internationale Boeking

In onze database vindt u vrouwelijke en mannelijke modellen voor uw campagne – editorial, commercial, on/offline producties, video- en reclameshoots, en nog veel meer. Met “Esprit en Glamour!” Onze database bevat zowel modellen uit Duitsland als internationale modellen. Bel ons! Hier vindt u alle contacten