Modellen E-Commerce

U runt als fotograaf of agentschap een online winkel of e-commerce klant en wilt uw producten presenteren met professionele foto’s en video’s? Ons modellenbureau biedt u een grote selectie professionele modellen die uw producten perfect presenteren. Onze modelscouts helpen u de juiste modellen te selecteren op basis van uitstraling en locatie, zodat uw doelgroep optimaal wordt aangesproken. Met onze ondersteuning loopt uw productie soepel en op schema. Onze modellen zijn ervaren in het snel wisselen van outfit om een efficiënte productie te garanderen.

Onze contactpersonen:

Aanvraag & Contact

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • Modellen voor elektronische handel
 • Foto- en videoproductie voor winkels
 • Modelselectie op uiterlijk en locatie
 • Voorselectie met video en foto
 • Professionele modellen
 • Productie op tijd
 • Snelle outfit veranderingen
 • Boekingsondersteuning van ons team

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Online winkels: Ervaar

Als modellenbureau weten we dat professionele procedures en kleedtijden essentieel zijn voor een succesvolle presentatie van kleding in online winkels. Onze modellen brengen niet alleen de esthetische uitstraling, maar beheersen ook gezichtsuitdrukkingen, gebaren, beweging en presentatie om uw kleding perfect te presenteren. Vertrouw op ons om de productfoto’s en -video’s van uw online winkel op tijd en volgens de hoogste standaard te laten maken. Onze modellen zijn de perfecte keuze voor een succesvolle presentatie van uw kleding in online winkels.

CM-modellen: onze taken

CM Models – Wij zoeken en scouten (ontdekken) modellen voor onze klanten in mode, media en marketing. Wij werken nauw samen met onze klanten van individuele merken, fotografen, reclamebureaus en PR-bureaus en kennen hun eisen en wensen. Wij gebruiken deze criteria om de beste nieuwe modellen, gebogen modellen, mannelijke modellen en makers voor onze klanten te vinden.

Modellen

Sociaal

Voorbeeld: webwinkel

U kunt ook meer video’s vinden op CM Models YouTube.

Boek een model: Social Media & Co.

Hoe ondersteunen wij onze klanten? Als modellenbureau adviseren we bijvoorbeeld bij de voorselectie van modellen en regelen we modellen, voor uw social media shoot voor Instagram, TikTok, YouTube, maar ook voor uw modeshow, fotoshoot in e-commerce, POS-campagnes, reclamefilmpjes – alles wat u nodig heeft!

We kijken uit naar uw aanvraag!

Modellen voor uw e-commerce shoot

Als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij bieden een breed scala aan diensten voor het boeken van modellen, waaronder het boeken van modellen voor e-commerce toepassingen zoals online winkels, evenals foto- en videoproducties. Onze modellen zijn ook beschikbaar voor modeshows, fittingen en showrooms. Ook als u modellen nodig heeft voor reclamecampagnes, tv-spots of commercials kunt u op ons rekenen. Wij bieden oplossingen op maat, afgestemd op uw individuele wensen.

Wij zijn ook uw aanspreekpunt als het gaat om het boeken van modellen voor het maken van social media content op platforms als TikTok en Instagram. Ons doel is om u een uitstekende ervaring te bieden door u te voorzien van professionele modellen die uw bedrijf op een effectieve en boeiende manier vertegenwoordigen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij staan altijd tot uw beschikking!

Lees meer over:

 • E-commerce
 • Modeshow
 • Sociale media
 • Reclamecampagnes

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.