Modellen modeshow

Modeshow, showroom, fitting – Ontdek met ons modellenbureau de perfecte modellen voor uw volgende modeshow! Wij bieden u een uitgebreide selectie van professionele modellen die niet alleen door hun uiterlijk maar ook door hun uitstraling overtuigen. Ons ervaren team ondersteunt u bij de selectie van modellen en zorgt ervoor dat alle fittingen en repetities vlekkeloos verlopen. Met onze hulp presenteert u met succes uw modecollectie en maakt u indruk op uw publiek.

Onze contactpersonen:

Aanvraag & Contact

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • Modellen voor uw modeshow
 • Montage voor verzamelmonsters
 • Showroom voor modepresentatie
 • Modelselectie op uiterlijk en locatie
 • Voorselectie met video en foto
 • Professionele modellen
 • Alles op tijd
 • Boekingsondersteuning van ons team

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Passen, Showroom, Modeshow

Als modellenbureau weten we dat professionele procedures en aankleding essentieel zijn voor een succesvolle modepresentatie. Onze modellen brengen niet alleen de esthetische uitstraling, maar beheersen ook gezichtsuitdrukkingen, gebaren, beweging en presentatie om uw mode perfect te presenteren. Vertrouw op ons om uw fittingen, showrooms en modeshows op tijd en volgens de hoogste standaard te leveren. Onze modellen zijn de perfecte keuze voor een succesvolle modepresentatie.

CM-modellen: onze taken

CM Models – Wij zoeken en scouten (ontdekken) modellen voor onze klanten in mode, media en marketing. Wij werken nauw samen met onze klanten van individuele merken, fotografen, reclamebureaus en PR-bureaus en kennen hun eisen en wensen. Wij gebruiken deze criteria om de beste nieuwe modellen, gebogen modellen, mannelijke modellen en makers voor onze klanten te vinden.

Modellen

Sociaal

Voorbeeld: Modeshow

U kunt ook meer video’s vinden op CM Models YouTube.

Boek een model: Showroom, Fitting & Co.

Hoe ondersteunen wij onze klanten? Als modellenbureau adviseren we bijvoorbeeld bij de voorselectie van modellen en regelen we modellen, voor uw social media shoot voor Instagram, TikTok, YouTube, maar ook voor uw modeshow, fotoshoot in e-commerce, POS-campagnes, reclamefilmpjes – alles wat u nodig heeft!

We kijken uit naar uw aanvraag!

Modellen voor uw modeshow

Ons modellenbureau biedt een breed scala aan diensten voor het boeken van modellen. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het boeken van modellen voor modeshows, showrooms, fittingen, e-commerce, lookbooks of catalogi. Dankzij onze ervaring en knowhow kunnen wij u professionele modellen leveren die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

U kunt ook bij ons terecht als u modellen nodig heeft voor reclamecampagnes, tv-spots of commercials. Onze modellen beschikken over het nodige talent en de nodige ervaring om van uw campagne een succes te maken. Wij bieden oplossingen op maat, afgestemd op uw individuele wensen.

Ons team is altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of zorgen. We zijn trots op het leveren van uitstekende service en kwaliteit aan onze klanten. Als u op zoek bent naar professionele modellen om u te helpen uw visie tot leven te brengen, dan bent u bij ons modellenbureau aan het juiste adres.

Lees meer over:

 • E-commerce
 • Sociale media
 • Reclamecampagnes

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.