Modellen reclame

Campagne, POS, fotoshoot – Bent u op zoek naar professionele modellen voor uw reclamecampagne of uw volgende fotoshoot? Ons modellenbureau biedt u een gevarieerde selectie van getalenteerde modellen die uw merk perfect zullen vertegenwoordigen. Onze ervaren modelscouts helpen u bij het selecteren van de juiste modellen op basis van look en locatie om het gewenste effect te bereiken. Met onze ondersteuning zal uw productie soepel en op schema verlopen.

Onze contactpersonen:

Aanvraag & Contact

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

  • Modellen voor reclame en campagnes
  • Foto- en videoshoots voor drukwerk en online
  • Modelselectie op uiterlijk en locatie
  • Voorselectie met video en foto
  • Professionele modellen
  • Productie op tijd
  • Boekingsondersteuning van ons team

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Reclame in beeld en video

Als modellenbureau weten we dat professionele procedures en kleedtijd essentieel zijn voor succesvolle reclame in beeld en video. Onze modellen zorgen niet alleen voor de esthetische uitstraling, maar beheersen ook gezichtsuitdrukkingen, gebaren, beweging en presentatie om uw boodschap perfect over te brengen. Vertrouw op ons om uw reclamecampagnes op tijd en volgens de hoogste standaard af te leveren. Onze modellen zijn de perfecte keuze voor succesvolle reclame in beeld en video.

CM-modellen: onze taken

CM Models – Wij zoeken en scouten (ontdekken) modellen voor onze klanten in mode, media en marketing. Wij werken nauw samen met onze klanten van individuele merken, fotografen, reclamebureaus en PR-bureaus en kennen hun eisen en wensen. Wij gebruiken deze criteria om de beste nieuwe modellen, gebogen modellen, mannelijke modellen en makers voor onze klanten te vinden.

Modellen

Sociaal

Voorbeeld: Reclame

U kunt ook meer video’s vinden op CM Models YouTube.

Boek een model: Social Media & Co.

Hoe ondersteunen wij onze klanten? Als modellenbureau adviseren we bijvoorbeeld bij de voorselectie van modellen en regelen we modellen, voor uw social media shoot voor Instagram, TikTok, YouTube, maar ook voor uw modeshow, fotoshoot in e-commerce, POS-campagnes, reclamefilmpjes – alles wat u nodig heeft!

We kijken uit naar uw aanvraag!

Modellen voor commerciële film & foto

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij bieden een breed scala aan diensten voor het boeken van modellen, waaronder het boeken van modellen voor reclamecampagnes, point-of-sale promoties en fotoshoots. Onze modellen zijn ook beschikbaar voor e-commerce, lookbooks en catalogi. Ook als u modellen nodig heeft voor een modeshow of showroom kunt u op ons rekenen. Wij bieden u een oplossing op maat die voldoet aan uw specifieke eisen.

Ons doel is om u een uitstekende ervaring te bezorgen door u te voorzien van professionele modellen die uw bedrijf op een aantrekkelijke en effectieve manier zullen vertegenwoordigen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft. Wij zijn er om u te helpen!

Lees meer over:

  • E-commerce
  • Modeshow
  • Sociale media

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.