Modellen Sociale Media

TikTok, Instagram, YouTube – Plant u een social media shoot voor uw TikTok, Instagram of YouTube aanwezigheid en bent u op zoek naar geschikte modellen? Ons modellenbureau biedt u een grote selectie van professionele en ervaren modellen die perfect bij uw project passen. Onze modelscouts ondersteunen u bij het selecteren van de juiste modellen op basis van look en locatie, zodat u uw doelgroep optimaal bereikt. Met onze hulp verloopt uw productie soepel en op schema.

Onze contactpersonen:

Aanvraag & Contact

We kijken uit naar uw aanvraag!

  • Modellen voor social media shoots
  • TikTok, Instagram, YouTube & Co.
  • Modelselectie op uiterlijk en locatie
  • Voorselectie met video en foto
  • Professionele modellen
  • Productie op tijd
  • Boekingsondersteuning van ons team

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

TikTok, Instagram, YouTube

Waarom modellen? Als modellenbureau weten we hoe belangrijk professionele processen zijn voor een succesvolle productie van content. Vooral voor social media platforms als TikTok, Instagram en YouTube, waar hoge kwaliteit en creativiteit vereist zijn. Onze modellen brengen niet alleen een esthetische uitstraling, maar beheersen ook gezichtsuitdrukkingen, gebaren, beweging en presentatie om uw boodschap over te brengen. Vertrouw op ons om uw contentproductie op tijd en volgens de hoogste standaard te leveren.

CM-modellen: onze taken

CM Models – Wij zoeken en scouten (ontdekken) modellen voor onze klanten in mode, media en marketing. Wij werken nauw samen met onze klanten van individuele merken, fotografen, reclamebureaus en PR-bureaus en kennen hun eisen en wensen. Wij gebruiken deze criteria om de beste nieuwe modellen, gebogen modellen, mannelijke modellen en makers voor onze klanten te vinden.

Modellen

Sociaal

Voorbeeld: Sociale inhoud

U kunt ook meer video’s vinden op CM Models YouTube.

Boek een model: Social Media & Co.

Hoe ondersteunen wij onze klanten? Als modellenbureau adviseren we bijvoorbeeld bij de voorselectie van modellen en regelen we modellen, voor uw social media shoot voor Instagram, TikTok, YouTube, maar ook voor uw modeshow, fotoshoot in e-commerce, POS-campagnes, reclamefilmpjes – alles wat u nodig heeft!

We kijken uit naar uw aanvraag!

Modellen voor uw sociale media-inhoud

Heeft u vragen of zorgen? Wij staan graag tot uw beschikking! Wij bieden een breed scala aan modellenboekingen, waaronder het boeken van modellen voor social media kanalen zoals TikTok, Instagram, YouTube en co. Onze modellen zijn ook beschikbaar voor e-commerce, lookbooks en catalogi. Ook als u modellen nodig heeft voor een modeshow of showroom kunt u op ons rekenen. Wij bieden u een oplossing op maat die voldoet aan uw specifieke eisen.

Ons doel is om u een uitstekende ervaring te bieden door u te voorzien van professionele modellen die uw bedrijf effectief en boeiend vertegenwoordigen op sociale platforms. Wij zijn ook uw contactpersoon als het gaat om het boeken van modellen voor reclamecampagnes, tv-spots of commercials. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft. Wij zijn er om u te helpen!

Lees meer over:

  • E-commerce
  • Modeshow
  • Reclamecampagnes

Verder geselecteerde klanten en referenties van CM.