Mode Muziek! CM afspeellijst

Onze fashion afspeellijst voor je runway training, je fotoshoot of gewoon voor goede vibes.

Afspeellijst @ Spotify

Je kunt onze afspeellijst met modemuziek ook vinden op Spotify!

Catwalktraining voor jonge modellen

Onze afspeellijst is de perfecte muzikale metgezel voor je baantraining. Met pakkende beats en motiverende melodieën zorgen we ervoor dat je trainingen leuk en vol energie zijn. Laat de muziek je inspireren terwijl je je passen perfectioneert en je voorbereidt op het catwalkpodium. Deze afspeellijst is je geheime tip om in de juiste stemming te komen en je catwalkvaardigheden te verbeteren. Bereid je voor om te trainen met zwier en stijl!

Voel je je nog steeds een beetje onzeker op de catwalk? Hier hebben we een paar praktische tips voor je en nog meer over model worden.

Muziek voor je modeshow

Welkom in de bruisende wereld van de mode! Onze afspeellijst is de hartslag die de modeshows tot leven brengt. Hier smelt een grote verscheidenheid aan muziekstijlen samen tot een inspirerende symfonie. Dompel jezelf onder in de fascinatie en passie van mode terwijl onze muziek je zintuigen betovert. Deze afspeellijst is je ticket naar een wereld van stijl en elegantie.

Wist je het al? We doen modeshows! Inclusief de grote eindshow van de Berlin Fashion Week.

Muziek voor je fotoshoot

Of je nu voor de camera staat of door de zoeker kijkt, onze afspeellijst zal je creatieve sappen laten stromen. De muziek die we voor je hebben samengesteld varieert van ontspannende klanken die de sereniteit bevorderen tot spannende nummers die de magie van je fotosessies vastleggen. Breng de kunst van het fotograferen tot leven met de perfecte soundtrack.