Ontdek: CM x CREATOR

Influencer Facebook

Facebook is een van de grootste social media platforms ter wereld! 😎

Wist je dat Facebook elke maand door meer dan 2,8 miljard actieve gebruikers wordt bezocht? Dit maakt Facebook een van de beste plaatsen om uw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen. 👥

Influencer marketing op Facebook is een geweldige manier om uw doelgroep te bereiken en uw naamsbekendheid te vergroten. Influencers met grote volgers kunnen u helpen uw merk aan een breder publiek voor te stellen. ð

Ons Influencer Agency helpt u de beste influencers te vinden voor uw merk op Facebook. Wij hebben ervaring met het werken met verschillende bedrijven en kunnen u helpen met het selecteren van influencers, het regelen van contracten, het maken van briefings en het produceren van rapporten. ð¤

Laten we samen uw Facebook-strategie naar een hoger niveau tillen! 💪 Neem nu contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen de juiste beïnvloeders voor uw merk op Facebook te vinden.

We kijken uit naar uw project!

Book Influencer op Facebook

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • Facebook Influencer Marketing
 • Doelstellingen, voorselectie, contracten, briefings, rapportage
 • Influencer + Ad Performance Campagne
 • Meta / Facebook Advertising (gecertificeerd)
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Cross-Media op Instagram
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Waarom Facebook Influencer?

Facebook heeft zijn eigen charme en zijn eigen doelgroepen gedurende 30 jaar. Cijfers zeggen vaak meer dan 1000 woorden!

Ten eerste is Facebook gigantisch: meer dan 2,7 miljard mensen gebruiken Facebook elke maand. Dit geeft bedrijven een groot en divers publiek om te bereiken. Maar nog belangrijker voor marketeers: wat levert die enorme hoeveelheid mensen op? Volgens een onderzoek van Facebook zegt 68% van de volwassenen in de VS dat ze een product of dienst op Facebook hebben ontdekt dat ze later hebben gekocht!

68% heeft al eens een product of dienst op Facebook ontdekt en later gekocht!

Ideaal voor influencer marketing naar geschikte doelgroepen! Je kunt je Facebook Influencer campagne nog efficiënter maken met Ads. Zo bereik je echt “iedereen” uit je doelgroep. Facebook kan ook hier voordelen brengen als de doelgroep goed is, volgens een studie van Kenshoo hebben bedrijven die Facebook Ads gebruiken een conversie die 1,3 keer hoger ligt dan bij andere digitale marketing kanalen.

Nog een tip: Facebook Shopping! Voorbeeld: Influencers testen je producten en linken direct naar de Facebook shop. Waarom? Volgens een onderzoek van Facebook zelf hebben bedrijven die Facebook Shops gebruiken een 1,8 keer hoger conversiepercentage dan vergelijkbare digitale marketingkanalen.

U wilt influencers op Facebook? Wij doen het!

Doe een rondleiding! Die van ons:

Facebook

Influencer Marketing Campagne op Facebook

Influencer marketing op Facebook kan een zeer effectieve strategie zijn om je doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten.

Van doelen stellen tot rapporteren

Als bureau ondersteunen wij u in vele stappen om uw influencer campagne tot een succes te maken. We beginnen met het onderzoeken van influencers die bij uw merk passen en een sterke aanwezigheid op Facebook hebben. We controleren hun volgersaantallen, engagement rates en de content die ze delen om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor uw campagne. We nemen contact op met de geselecteerde influencers en bespreken de details van de campagne, waaronder compensatie, campagnedoelstellingen, tijdlijn en het creëren van content.

Ondersteuning in creativiteit

Wij ondersteunen u ook op creatief gebied door u te helpen bij het ontwikkelen van campagne-ideeën. Zo maken de Facebook influencers die u boekt content die past bij het campagne-idee en uw merk op een positieve manier in beeld brengt. We zorgen er ook voor dat de content voldoet aan de richtlijnen van Facebook.

Live! Campagnes beginnen te rapporteren

Na publicatie op Facebook raden we aan de campagne te promoten via betaalde advertenties om een groter bereik te bereiken. Aan het einde van elke influencer-campagne is rapportage belangrijk om het succes van de campagne af te zetten tegen de gestelde doelen.

 • Influencer Marketing

Facebook, Instagram & Co – Ontdek hier de andere sociale netwerken:

 • TikTok
 • Instagram
 • YouTube

4 Redenen voor Facebook Marketing!

Waarom Facebook? Hier zijn vier redenen waarom bedrijven Facebook zouden moeten gebruiken voor hun marketingcampagnes:

 1. Grote en diverse doelgroep
 2. Hoge betrokkenheid
 3. Influencer marketing: vertrouwen opbouwen
 4. Advertentiemogelijkheden: Omzet verhogen

Grote en diverse doelgroep

Facebook heeft wereldwijd meer dan 2,7 miljard maandelijks actieve gebruikers. Deze gebruikersgroep is demografisch divers en biedt bedrijven de mogelijkheid om een brede doelgroep te bereiken. Bedrijven kunnen hun merkzichtbaarheid vergroten en hun bereik uitbreiden naar een breed en divers publiek door gebruik te maken van Facebook.

Hoge betrokkenheid

Facebook-gebruikers zijn zeer betrokken en brengen gemiddeld 38 minuten per dag door op het platform. Facebook posts hebben vaak een hogere engagement rate dan andere social media content. Dit biedt bedrijven de kans om de aandacht van hun doelgroep te trekken en een sterke band op te bouwen.

Influencer marketing: vertrouwen opbouwen

Influencer marketing op Facebook is een populaire strategie om merkvertrouwen op te bouwen en de doelgroep te bereiken. Influencers met een sterke aanwezigheid op Facebook kunnen bedrijven helpen de aandacht van de doelgroep te krijgen en het vertrouwen in het merk te versterken.

Advertentiemogelijkheden: Omzet verhogen

Facebook biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor bedrijven, waaronder in-feed advertenties, Instagram story ads, influencer marketing en Facebook Shops. Deze advertentieopties bieden bedrijven de mogelijkheid om de omzet op Facebook te verhogen en hun doelgroep gericht te bereiken.

Klanten

Onze referenties

Klanten & campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur