Ontdek: CM x CREATOR

Influencer: Voedsel

5 / 5

Op zoek naar influencers in de voedingssector? Dan heeft u alles goed gedaan, want zo vergroot u het succes van uw campagne al! Ons influencerbureau helpt je bij het vinden en werven van influencers met een geschikte doelgroep. Als een creator al vaak post over interieuronderwerpen zoals veganistische voeding, bakken, drinken of meal prep, dan profiteert jouw campagne van een aanzienlijk voordeel. Dit komt omdat de maker hoogstwaarschijnlijk een betrokken community van volgers heeft die ook geïnteresseerd zijn in de interieuronderwerpen. Dit maakt uw merk authentieker en geloofwaardiger, omdat de maker wordt beschouwd als een erkende “expert” op het gebied. Een succesvolle samenwerking op het gebied van influencer marketing kan dus zorgen voor hogere verkoopcijfers.

Kostenefficiëntie: het doel bij campagnes

Door samen te werken met een maker die al een gevestigde community heeft op het gebied van food topics, kun je kosten besparen. Dit komt omdat de creator al een toegewijde aanhang heeft die ook geïnteresseerd is in de onderwerpen en dus een hoge relevantie biedt voor jouw merk. In vergelijking met een creator die zich eerst moet verdiepen in het onderwerp, is deze variant minder kostenintensief. U kunt er dus zeker van zijn dat uw campagne gericht en effectief wordt uitgevoerd.

Boekenbeïnvloeder

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • Boek Voedselinvloed
 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Creatieve ideeën! Voedsel Berichten

Creatieve food ideeën beginnen met de eerste briefing, hier zijn een paar kleine voorbeelden van koppen die werken en overtuigen in campagnes: volg merk, bekijk product, koop product, etc! Hier zijn een paar creatieve voorbeelden van onze food influencers:

“10 onovertroffen makkelijke recepten die elke foodie moet proberen!🧑‍🍳”

“Dit geheime trio van ingrediënten laat je smaakpapillen exploderen! 🍽️”

“Dit restaurant serveert de grootste sandwich 🥪 ooit – kan je het maken?”

“Vijf gekke voedselcombinaties die je absoluut moet proberen🍔🍕🍣 !”

Doe een rondleiding! De onze:

Influencer

Influencer Agentschap: Food!

Eten, proefrijden in een elektrische auto, nieuwe sneakers in modewinkels, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Uw voordeel, denken wij vanuit prestatieoogpunt! Naamsbekendheid is goed, maar het verhoogt niet de verkoopcijfers, die uiteindelijk in 98% van de gevallen het succes van een influencer campagne bepalen. Implementatie, rapportage, performance, wij doen het! Onze knowhow en ervaring komt voort uit meer dan 100 klantencampagnes die we hebben ontworpen en uitgevoerd, met onze creators in Influencer Management en met vele grote namen van Instagram, TikTok & Co.

Ontdek onze:

Wij vinden de juiste beïnvloeders voor u!

Food Influencer Marketing

Succesvolle uitvoering – Een influencer campagne wordt meestal in verschillende stappen opgezet. Eerst worden de relevante influencers die passen bij het merk en de doelgroep onderzocht en geselecteerd. Vervolgens worden onderhandelingen gevoerd met de influencers om de voorwaarden van de samenwerking te verduidelijken. Dan volgt de creatie van de posts, die moeten voldoen aan de behoeften van het merk en de wensen van de influencers. Deze creatieve content wordt vervolgens afgestemd met de influencers en vrijgegeven.

U hebt al ideeën en wilt uw campagne starten? Wij kijken uit naar uw project!

Taken in Influencer Marketing

Onze typische influencer marketing taken voor onze klanten zijn:

 • Frequente eerste besprekingen: How to en/of Creatives
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur