Ontdek: CM x CREATOR

Düsseldorf: Influencer Agentschap

Als toonaangevend influencer bureau helpen wij u graag bij het vinden van de optimale content creators voor uw influencer campagne in Düsseldorf.

In de wereld van vandaag zijn influencers op platformen als TikTok, Instagram, YouTube of Facebook een belangrijk onderdeel van de marketingmix en kunnen ze het succes van uw marketingcampagne aanzienlijk beïnvloeden. Met onze ervaring en expertise helpen wij u de ideale influencer te vinden die perfect bij uw merk past en zich richt op uw publiek. Wij zijn een vertrouwde partner die u ondersteunt bij alle aspecten van de planning en uitvoering van campagnes in München en daarbuiten.

Testrijden in een elektrische auto, nieuwe sneakers in modewinkels, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Uw voordeel: Wij denken vanuit een prestatieperspectief! Naamsbekendheid is goed, maar het verhoogt niet de verkoopcijfers in uw winkel of online shop in Düsseldorf. Uiteindelijk bepaalt het succes van een influencer campagne voor 98% uw verkoopcijfers. Wij implementeren uw campagne en zorgen voor de rapportage en prestatieanalyse. Onze knowhow en ervaring komen voort uit meer dan 100 klantencampagnes die wij met onze creators in influencer management en met vele grote namen van o.a. Instagram, TikTok & Co. in de Düsseldorfse metropool hebben uitgevoerd.

Vind beïnvloeders voor campagne

We kijken uit naar uw aanvraag!

 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • Content Creator uit Düsseldorf en landelijk
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Schepper, Marketing, Rapportage

Schoonheid, parfum, mode, eten of interieur, influencer marketing heeft een extreme invloed op aankoopbeslissingen – ook in Düsseldorf. Volgens agof, Kölnmesse, “heeft 50,7 procent van de volgers van influencers een of meer keren producten gekocht waarvoor influencers reclame maakten”. Geen wonder dus dat veel bedrijven in [jaar] vertrouwen op influencer marketing als strategie en op ons werk achter de schermen.

“Waarom meer dan 100 klanten ons vertrouwen”

Het begon allemaal met de eerste campagnes en opdrachten. Vandaag de dag hebben we al meer dan 100 klanten en campagnes, waarvan vele in Düsseldorf, waarvan we sommige ook samen met onze klanten hebben ontwikkeld.

Tip! Met ons gespecialiseerde social media en performance marketing bureau beheren we ook uitgebreidere performance campagnes voor onze klanten, met hogere adspends. Waarom? Zo bereiken we 1) de community van de influencer en met de campagnedata 2) extra soortgenoten! Het zogenaamde look-a-like publiek. Welkom bij Influencer Marketing [jaar]!

Hier zijn de top 3 redenen waarom al meer dan 100 klanten op ons vertrouwen:

 1. Ondersteuning van uitvoering tot evaluatie
 2. Ervaring met campagnes en evenementen
 3. Talent / Trend / Content Scouting

Doe een rondleiding! De onze:

Düsseldorf

Düsseldorf: Influencer Marketing

Influencer Marketing – De basis: Influencers hebben een groot aantal volgers op hun kanalen. Merken kunnen dat ook hebben, maar merkkanalen bereiken slechts een fractie van de mensen die influencers bereiken – wie kijkt er tegenwoordig nog naar traditionele “reclame”? Influencers hebben vaak een toegewijde aanhang die hen vertrouwt en hen ziet als een geloofwaardige bron van informatie en aanbevelingen.

Influencers hebben vaak een specifieke niche of doelgroep die hen volgt. Door samen te werken met de influencer kunnen bedrijven dus hun bereik vergroten en hun doelgroep gericht bereiken. Door een influencer samenwerking krijgt u dus aandacht en authenticiteit voor uw merk in Düsseldorf op het gebied van beauty, parfum, mode, food of interieur.

Met de juiste strategie converteert het bereik ook naar het gewenste doel. Dit kan informatie zijn, ticketverkopers, online winkels.

 • CM Schepper in beheer
 • Samenwerking met externe makers
 • Voor het beste resultaat!

Voordelen van Influencer Marketing

Voor- en nadelen, een van de belangrijkste vragen als het gaat om influencer marketing. Laten we de cijfers spreken! Hier in een recente studie van de Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof) en Kölnmesse.

“50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren gepromote producten gekocht”.

Zoals u ziet, heeft influencer marketing zich een plaats verworven in de online marketingmix en is het een “natuurlijk” onderdeel van veel succesvolle campagnes als het gaat om het aanspreken van doelgroepen en potentiële klanten.

We kijken uit naar uw project in Düsseldorf!

Doe een rondleiding! De onze:

Beheer van beïnvloeders

Influencer Management – Als model managers staan wij dichter bij influencer management dan wie dan ook: planning vooraf, briefings, contracten, campagnes, gebruiksrechten, travel management. Met de bijkomende knowhow van onze sociale divisie beheren we ook selectief content creators. Het grote voordeel voor u is ons bestaande netwerk van nationale merken, internationale merken, de vele reclamebureaus, communicatiebureaus, PR-bureaus en nog veel meer die tot onze klanten behoren.

Doe je ding! Als directie staan we achter je, maar je bent vrij om te beslissen welke wegen je wilt bewandelen. Natuurlijk staan wij altijd aan uw zijde met advies als u ergens met iemand over wilt praten of nadenken. Ons primaire werk voor u: selecteren van contactaanvragen, voeren van eerste gesprekken, vooronderhandelingen, briefings, eindonderhandelingen, contracten, wij zorgen voor correcte gebruiksrechten (tijd, ruimte, medium), maar ook kengetallen voor klanten en de gehele betalingsstroom, zodat elke factuur gegarandeerd bij u aankomt.

Uw voordelen als maker bij CM:

 • Wij zijn uw front office: wij stellen u actief voor aan onze klanten
 • Wij zijn uw backoffice: eerste gesprekken, onderhandelingen tot reisboekingen
 • Bij ons blijf je flexibel, vrij en onafhankelijk: Wees jezelf!

Lees hier nog meer over ons:

 • Beheer van beïnvloeders

Campagne

Uitvoering: van plan tot campagne

Succesvolle uitvoering – Een influencer campagne wordt meestal in verschillende stappen opgezet. Eerst worden de relevante influencers die passen bij het merk en de doelgroep onderzocht en geselecteerd. Vervolgens worden onderhandelingen gevoerd met de influencers om de voorwaarden van de samenwerking te verduidelijken.

Lokaal of supraregionaal: Strategie

Belangrijk bij het stellen van doelen: promoot uw Düsseldorfse bedrijf lokaal of nationaal, bijvoorbeeld voor uw e-commerce. Tip. Via extra advertenties (publiciteit) kunnen we ook uw doelgroep binnen een straal van X kilometer bereiken. Hier aan de hand van het voorbeeld van Düsseldorf, doelregio stadsgebied:

Concept, posten, rapportage

Dan volgt de creatie van de posts, die moeten voldoen aan de behoeften van het merk en de wensen van de influencers. Deze creatieve content wordt vervolgens afgestemd met de influencers en vrijgegeven.

Zodra de berichten live zijn gegaan, vindt de rapportage plaats. Hier worden de prestatie-indicatoren gecontroleerd om het succes van de campagne te meten en zo nodig bij te sturen. De rapportage omvat ook de evaluatie van de samenwerking met de influencers om waardevolle inzichten op te doen voor toekomstige campagnes.

Campagne checklist

Zo werkt een campagne meestal:

 • Frequente eerste gesprekken: hoe
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Rapportage: succes van een campagne

Kerncijfers en rapportage – Een goede rapportage over influencer marketing voor klanten moet verschillende kerncijfers bevatten die het succes van de campagne meten en de bereikte impact op de doelgroep laten zien. Deze omvatten:

Bereik: Hoeveel mensen hebben de berichten gezien? Betrokkenheid: Hoeveel gebruikers hebben interactie gehad met de berichten (likes, commentaar, delen)? Conversies: Hoeveel gebruikers hebben een actie ondernomen als gevolg van de campagne (bijv. aankoop, aanmelden, downloaden)? Voor de meesten is dit het belangrijkste aspect van het meten van het succes van een influencer-campagne:

ROI: Hoeveel inkomsten heeft de campagne opgeleverd in verhouding tot de kosten?

Ook:

Sentimentanalyse: Hoe reageerde de doelgroep op de campagne (positief, neutraal of negatief)?

Merkbekendheid: Hoe is de merkbekendheid verbeterd als gevolg van de campagne? Influencer performance: Hoe hebben de individuele influencers gepresteerd binnen de campagne?

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur