Ontdek: CM x CREATOR

Influencer TikTok

Wist je dat TikTok-gebruikers gemiddeld 52 minuten per dag op het platform doorbrengen? 😮 Geen wonder dat content creators / influencers zo’n grote impact hebben op hun aankoopbeslissingen. Waarom zou u moeten adverteren op TikTok? Omdat er een enorm en groeiend publiek is, vooral onder jonge, zeer betrokken gebruikers. Op TikTok worden creativiteit en originaliteit beloond, waardoor bedrijven de kans krijgen om innovatieve content te creëren en zich te onderscheiden van de concurrentie. 🚀

Influencer marketing op TikTok is een populaire strategie om je doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. Maar tussen meer dan 1 miljard gebruikers, hoe vindt u de juiste influencers voor uw bedrijf? ð¤

Maak u geen zorgen, wij zijn er om u te helpen! Als ervaren influencerbureau hebben we al meer dan 100 klanten en campagnes beheerd en kunnen we u bij elke stap ondersteunen – van het definiëren van uw doelen en het vooraf selecteren van influencers tot het afronden van contracten en het maken van rapporten. ð¤

Laten we samen het volledige potentieel van TikTok voor uw merk benutten! Neem contact met ons op voor meer informatie.

We kijken uit naar uw project!

Boek Influencer op TikTok

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • TikTok Influencer Marketing
 • Doelstellingen, voorselectie, contracten, briefings, rapportage
 • Influencer + Ad Performance Campagne
 • TikTok Reclame (gecertificeerd)
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Cross-media op Instagram en YouTube
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Waarom TikTok Influencer?

Cijfers zeggen vaak meer dan 1000 woorden! Uiteindelijk gaat het bij TikTok Influencer campagnes altijd om cijfers. TikTok heeft twee grote voordelen, de gebruikers zijn jong en zeer actief. Daarnaast vertrouwen TikTok gebruikers veel op aanbevelingen van influencers. Laten we eens kijken naar twee recente cijfers. Volgens een studie van Influencer Marketing Hub:

“de gemiddelde betrokkenheid van TikTok influencers is 17,96%, wat hoger is dan op andere social media platforms zoals Instagram”.

Nader onderzoek wees uit:

“dat 49% van de TikTok-gebruikers zegt producten te hebben gekocht op basis van aanbevelingen van influencers.”

49% is een sterk getal als je bedenkt hoeveel vertrouwen gebruikers stellen in beïnvloeders.

Het is uiterst belangrijk om influencers te vinden die bij het merk passen en dezelfde waarden en interesses delen om ervoor te zorgen dat de boodschap de doelgroep op authentieke wijze bereikt. Als een influencer niet bij het merk past of niet geloofwaardig overkomt, kunnen volgers dit zien en de campagne als onbetrouwbaar en niet-authentiek opvatten. Dit kan ertoe leiden dat de doelgroep zijn interesse in het merk verliest en geen producten koopt. Omgekeerd kunnen influencers die echt bij het merk passen en zich ermee identificeren de doelgroep effectief betrekken en vertrouwen in het merk opbouwen, wat uiteindelijk kan leiden tot een stijging van de verkoop.

Wij doen het! Bespaar tijd en concentreer u op uw project.

Doe een rondleiding! Die van ons:

TikTok

Influencer Marketing Campagne op TikTok

Influencer Marketing Campagne – Influencer marketing op TikTok kan een zeer effectieve strategie zijn om de doelgroep te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten.

Doelstellingen, onderzoek, contacten en briefings

Als bureau doorlopen we veel stappen met onze klanten, meestal begint ons werk met onderzoek. Dat wil zeggen, op zoek gaan naar influencers die sterk aanwezig zijn op TikTok en passen bij jouw merk! We controleren hun volgersaantallen, engagement rates en de content die ze delen om er zeker van te zijn dat ze goed bij jouw campagne passen. We nemen contact op met de geselecteerde influencers en bespreken de details van de campagne, waaronder compensatie, campagnedoelstellingen, tijdlijn en het creëren van content.

Maar we ondersteunen desgewenst ook op creatief gebied, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van campagne-ideeën. Zo maken de TikTok-creators die we boeken content die past bij het campagne-idee en het merk op een positieve manier in beeld brengt. Ook zorgen we ervoor dat de content voldoet aan de TikTok richtlijnen.

Live! Campagnes beginnen te rapporteren

Publiceren en promoten: Het gaat nu allemaal live op TikTok! Tip. Promoot de campagne via betaalde advertenties. We raden dit in bijna alle gevallen aan, omdat je zo “iedereen” kunt bereiken, niet alleen degenen die de organische posting hebben gezien. Aan het einde van elke TikTok-marketingcampagne is één ding altijd belangrijk: meet het succes! Volg het succes van de campagne op basis van de gestelde doelen en de daaropvolgende rapportage.

 • Influencer Marketing

TikTok, Instagram & Co – Ontdek hier de andere sociale netwerken:

4 Feiten voor TikTok Campagnes!

Waarom TikTok? Hier volgt een snelle en eenvoudige samenvatting van de voordelen van de sociale app TikTok:

 1. Grote en groeiende doelgroep
 2. Hoge inzet: 52 minuten per dag!
 3. Influencer marketing: doelgroepen echt bereiken
 4. Advertentiemogelijkheden: Bereik vergroten

Grote en groeiende doelgroep

TikTok heeft wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers en het platform blijft snel groeien. Vooral jonge doelgroepen maken actief gebruik van TikTok: meer dan 60% van de gebruikers is jonger dan 30 jaar. Bedrijven die zich richten op deze doelgroep hebben de kans om een groot en betrokken publiek te bereiken op TikTok.

Hoge inzet: 52 minuten per dag!

TikTok-gebruikers zijn zeer betrokken en brengen gemiddeld 52 minuten per dag door op het platform. TikTok-video’s hebben vaak een hogere engagement rate dan andere social media content. Dit biedt bedrijven de kans om de aandacht van hun doelgroep te trekken en een sterke band op te bouwen.

Influencer marketing: doelgroepen echt bereiken

Influencer marketing op TikTok is een populaire strategie om de doelgroep te bereiken en de merkbekendheid te vergroten. Influencers met een sterke aanwezigheid op TikTok kunnen bedrijven helpen de aandacht van de doelgroep te trekken en vertrouwen in het merk op te bouwen.

Advertentiemogelijkheden: Bereik vergroten

TikTok biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor bedrijven, waaronder in-feed advertenties, brand hashtags, brand takeovers en branded effects. Deze advertentieopties bieden bedrijven de mogelijkheid om het bereik en de zichtbaarheid van hun content op TikTok te vergroten en een gericht publiek te bereiken.

Klanten

Onze referenties

Klanten & campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur