Ontdek: CM x CREATOR

YouTube-influencer

YouTube is een van de grootste videoplatforms ter wereld! 😎

Wist je dat YouTube elke maand door meer dan 2 miljard actieve gebruikers wordt bezocht? Dit maakt YouTube een van de beste plaatsen om je merk en bedrijf onder de aandacht te brengen. 👥

Influencer marketing op YouTube is een geweldige manier om je doelgroep te bereiken en je naamsbekendheid te vergroten. YouTubers met grote volgers kunnen je helpen je merk bij een groter publiek te introduceren. ð

Ons Influencer Agency ondersteunt u bij het vinden van de beste YouTuber voor uw merk. We hebben ervaring met het werken met verschillende bedrijven en kunnen u helpen bij het selecteren van YouTubers, het regelen van contracten, het maken van briefings en het produceren van rapporten. ð¤

Laten we samen jouw YouTube-strategie naar een hoger niveau tillen! 💪 Neem nu contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen de juiste influencers te vinden voor jouw merk op YouTube.

Book Influencer op YouTube

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • YouTube Influencer Marketing
 • Doelstellingen, voorselectie, contracten, briefings, rapportage
 • Influencer + Ad Performance Campagne
 • Google / YouTube Advertising (gecertificeerd)
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Cross-media op Instagram en TikTok
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Waarom YouTube Influencer?

In marketing zijn we allemaal vrienden van kengetallen! Cijfers die laten zien waarom YouTube en influencer marketing op YouTube zo populair is bij veel bedrijven.

Uit een onderzoek van Think with Google bleek dat 70% van de YouTube-abonnees een merk positiever beoordeelde vanwege content die ze op het platform zagen. Niet alleen dat, positievere percepties beïnvloeden natuurlijk verkoopbeslissingen. Volgens een studie van Pixability kunnen bedrijven die aan influencer marketing doen op YouTube een hoger interactiepercentage en hogere verkoopcijfers behalen. Uit de studie bleek dat influencers op YouTube een 18,3% hoger interactiepercentage hadden dan influencers op Instagram en

bedrijven kunnen een 2,2 keer hogere ROI behalen via influencer marketing op YouTube!

Uit een onderzoek van Think with Google blijkt dat 65% van de consumenten een aankoop doet na het bekijken van een productdemo of testimonial op YouTube. In de VS heeft YouTube zelfs de lineaire tv ingehaald. Volgens een onderzoek van Google en comScore bereikt YouTube meer 18- tot 49-jarigen dan elk ander kabel-tv-netwerk in de VS. YouTube is een reus in de sociale media en zal dat ook blijven.

De verblijftijd is ook enorm. Volgens een studie van eMarketer besteden volwassenen in de VS

op YouTube voor gemiddeld 40 minuten per dag.

Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om op het platform hun doelgroep te bereiken en hun merkboodschappen te presenteren. Wij brengen u in contact met de juiste influencers voor promoties, producttests en evenementen.

Doe een rondleiding! Die van ons:

Instagram

Influencer Marketing Campagne op YouTube

Influencer marketing op YouTube kan een zeer effectieve strategie zijn om je doelgroep te bereiken en je merkbekendheid te vergroten.

Van doelen stellen tot rapporteren

Als bureau ondersteunen we je in vele stappen om je influencer campagne tot een succes te maken. We beginnen met het onderzoeken van influencers die bij uw merk passen en een sterke aanwezigheid op YouTube hebben. We controleren hun abonneecijfers, engagementsratio’s en de content die ze delen om er zeker van te zijn dat ze goed bij uw campagne passen. We nemen contact op met de geselecteerde influencers en bespreken de details van de campagne, waaronder compensatie, campagnedoelstellingen, tijdlijn en het creëren van content.

Ondersteuning in creativiteit

We ondersteunen je ook op creatief gebied door je te helpen bij het ontwikkelen van campagne-ideeën. Zo maken de YouTube influencers die je boekt content die past bij het campagne-idee en jouw merk op een positieve manier in beeld brengt. We zorgen er ook voor dat de content voldoet aan de richtlijnen van YouTube.

Live! Campagnes beginnen te rapporteren

Na publicatie op YouTube raden we aan de campagne te promoten via betaalde advertenties om een groter bereik te bereiken. Aan het einde van elke influencer-campagne is rapportage belangrijk om het succes van de campagne af te zetten tegen de gestelde doelen.

 • Influencer Marketing

YouTube, Instagram & Co – Ontdek hier de andere sociale netwerken:

4 Voordelen van YouTube Marketing!

Waarom YouTube? Hier zijn vier voordelen waarom bedrijven YouTube zouden moeten gebruiken voor hun marketingcampagnes:

 1. Brede doelgroep
 2. Hoge betrokkenheid
 3. Influencer marketing: geloofwaardigheid vergroten
 4. Reclamemogelijkheden: Vergroot de naamsbekendheid

Brede doelgroep

YouTube heeft wereldwijd meer dan twee miljard maandelijks actieve gebruikers, die verschillende demografische groepen en interesses vertegenwoordigen. Bedrijven kunnen de zichtbaarheid van hun merk vergroten en hun bereik uitbreiden naar een breed publiek door YouTube te gebruiken.

Hoge betrokkenheid

YouTube-gebruikers zijn zeer betrokken en brengen gemiddeld 40 minuten per dag door op het platform. YouTube-video’s hebben vaak een hogere betrokkenheid dan andere sociale media-inhoud. Dit biedt bedrijven de kans om de aandacht van hun doelgroep te trekken en een sterke band op te bouwen.

Influencer marketing: geloofwaardigheid vergroten

Influencer marketing op YouTube is een populaire strategie om de geloofwaardigheid van merken te vergroten en de doelgroep te bereiken. Influencers met een sterke aanwezigheid op YouTube kunnen bedrijven helpen de aandacht van de doelgroep te trekken en het vertrouwen in het merk te versterken.

Reclamemogelijkheden: Vergroot de naamsbekendheid

YouTube biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor bedrijven, waaronder in-stream advertenties, in-display advertenties, video discovery advertenties en adverteren op influencer-kanalen. Deze advertentieopties bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merkbekendheid op YouTube te vergroten en een gericht publiek te bereiken.

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur