Ontdek: CM x CREATOR

Mode-influencer

Bent u op zoek naar geschikte fashion influencers voor uw campagne? Wij kunnen u nu al helpen uw succes te vergroten! Ons influencer bureau ondersteunt u bij het vinden en werven van doelgerichte influencers met een geschikte doelgroep. Een groot voordeel van het werken met een influencer die al veel post over mode onderwerpen zoals tassen, rugzakken, jeans, leggings of lingerie is dat hij of zij hoogstwaarschijnlijk een betrokken community van volgers heeft die ook geïnteresseerd zijn in dit onderwerp – perfect voor uw merk! Dit geeft uw campagne meer authenticiteit en geloofwaardigheid, omdat de maker wordt gezien als een “expert” op dit gebied. Door gerichte influencer marketing kunt u dus uw verkoopcijfers verhogen.

Kostenefficiëntie: het doel bij campagnes

Als uw maker al veel post over modeonderwerpen, al een gevestigde gemeenschap heeft, is hij of zij minder duur dan een maker die eerst over het onderwerp moet leren. Dit verlaagt de kosten van de campagne.

Boekenbeïnvloeder

We kijken uit naar uw aanvraag!

 • Boek mode-influencer
 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Creatieve ideeën! Mode Artikelen

Voor ons staat creativiteit voorop! Wij willen dat onze samenwerkingen en campagnes zich onderscheiden en nieuwe normen stellen. Daarom hechten wij veel belang aan de ontwikkeling van unieke ideeën en concepten die onze klanten inspireren en imponeren.

Creativiteit in de mode begint bij de eerste briefing. Hier zijn enkele voorbeelden van krachtige headlines die in campagnes kunnen overtuigen en mensen aanzetten tot het kopen van producten:

Volg mij naar Fashion Paradise: ontdek de nieuwste looks en vlieg in de wolken met de laatste trends! ☁️😍

“Klaar voor een mode avontuur? Kleurrijk en opzichtig is het motto voor komend seizoen!”🌈

“Omarm je vrouwelijkheid – met onze nieuwe voorjaarscollectie, onstuitbaar naar de zon ☀️!”

“Laat je vrouwelijkheid bloeien – met onze nieuwe voorjaarscollectie ben je klaar voor de zomer [jaar]🌸!”

Doe een rondleiding! De onze:

Influencer

Influencer Agentschap: Fashion!

Mode, testritten met elektrische auto’s, reizen naar de Malediven, woestijnsafari in Dubai of klassieke influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Uw voordeel, denken wij vanuit prestatieoogpunt! Naamsbekendheid is goed, maar zorgt niet voor hogere verkoopcijfers, die uiteindelijk in 98% van de gevallen het succes van een influencer campagne bepalen. Implementatie, rapportage, performance, wij doen het! Onze knowhow en ervaring komt voort uit meer dan 100 klantencampagnes die we hebben ontworpen en uitgevoerd, met onze makers in Influencer Management en met vele grote namen van Instagram, TikTok & Co.

Ontdek onze:

Wij vinden de juiste beïnvloeders voor u!

Mode-influencer marketing

Succesvolle implementatie – In de regel doorloopt een influencer campagne verschillende stappen. Eerst worden geschikte influencers die passen bij het merk en de doelgroep onderzocht en geselecteerd. Daarna volgen onderhandelingen met de influencers om de voorwaarden van de samenwerking te verduidelijken. Daarna volgt de creatie van de posts, die moeten voldoen aan de behoeften van het merk en de wensen van de influencers. De creatieve inhoud wordt gecreëerd en overeengekomen met de influencers voordat deze definitief wordt vrijgegeven.

U hebt al ideeën en wilt uw campagne starten? Wij kijken uit naar uw project!

Taken in Influencer Marketing

Onze typische influencer marketing taken voor onze klanten zijn:

 • Frequente eerste besprekingen: How to en/of Creatives
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur