Ontdek: CM x CREATOR

Keulen: Influencer Agentschap

Berlijn, mijn reet! Vooral Keulen ligt voor wat betreft de media!

Als influencer agency gevestigd in Keulen, streven we er niet alleen naar om u te helpen de juiste content creators te vinden voor uw influencer campagne, maar ook om langdurige relaties op te bouwen. Wij geloven dat een succesvolle influencer marketingstrategie gebaseerd moet zijn op vertrouwen, betrouwbaarheid en openheid.

Daarom hechten wij veel waarde aan het ondersteunen van onze klanten bij elke stap. Wij nemen de tijd om uw doelstellingen en eisen te begrijpen en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat alles precies zo verloopt als u voor ogen had.

In de huidige digitale wereld zijn influencers onmisbaar op social media platformen als TikTok, Instagram, YouTube en Facebook. Door onze ondersteuning vindt u de geschikte influencer om uw influencer marketing campagne succesvol uit te voeren. Maak gebruik van ons netwerk in Keulen en profiteer van onze ervaring!

Testrijden in een elektrische auto, nieuwe sneakers in modewinkels, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Uw voordeel, denken wij vanuit prestatieoogpunt! Naamsbekendheid is goed, maar zorgt niet voor hogere verkoopcijfers, die uiteindelijk in 98% van de gevallen het succes van een influencer campagne bepalen. Implementatie, rapportage, performance, wij doen het! Onze knowhow en ervaring komt voort uit meer dan 100 klantencampagnes die we hebben ontworpen en uitgevoerd, met onze makers in Influencer Management en met vele grote namen van Instagram, TikTok & Co.

Met onze steun wordt uw influencer campagne een doorslaand succes!

Vind beïnvloeders voor campagne

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • Content Creator uit Keulen en landelijk
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Schepper, Marketing, Rapportage

Schoonheid, parfum, mode, eten of interieur, influencer marketing heeft een extreme invloed op aankoopbeslissingen. “50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren geadverteerde producten gekocht” (agof, Kölnmesse), natuurlijk ook in Keulen. Daarom hebben velen in [jaar] vertrouwen in influencer marketing als strategie en ook in ons en ons werk achter de schermen.

“Waarom meer dan 100 klanten ons vertrouwen”

We begonnen onze expertise in influencer marketing enige tijd geleden op te bouwen met onze eerste campagnes en opdrachten. Vandaag de dag hebben we al meer dan 100 klanten en campagnes, waarvan vele in Keulen. Sommige van deze campagnes hebben we zelfs samen met onze klanten ontwikkeld.

Tip: Als gespecialiseerd social media en performance marketing bureau beheren we ook uitgebreidere performance campagnes voor onze klanten, met hogere adspends. Zo bereiken we niet alleen de community van de influencer, maar kunnen we met de campagnedata ook extra vergelijkbare mensen targeten, het zogenaamde look-a-like publiek. Welkom in de wereld van influencer marketing in [jaar]!

Hier zijn de top 3 redenen waarom al meer dan 100 klanten op ons vertrouwen:

 1. Ondersteuning van uitvoering tot evaluatie
 2. Ervaring met campagnes en evenementen
 3. Talent / Trend / Content Scouting

Doe een rondleiding! Die van ons:

Keulen

Influencer Marketing Keulen

Influencer Marketing – De Bascis: Influencers hebben een groot aantal volgers op hun kanalen. Merken kunnen dat ook hebben, maar merkkanalen bereiken slechts een fractie van de mensen die influencers bereiken – wie wil er “reclame” zien? Influencers hebben vaak een toegewijde aanhang die hen vertrouwt en hen ziet als een geloofwaardige bron van informatie en aanbevelingen. Influencers hebben vaak een specifieke niche of doelgroep die hen volgt. Dus door met influencers te werken, kunnen bedrijven hun bereik vergroten en hun publiek gericht benaderen. Zo bereik je authentieke aandacht voor je Keulse merk.

Met de juiste strategie converteert het bereik ook naar het gewenste doel. Dit kan informatie zijn, ticketverkopers, online winkels.

 • CM Schepper in beheer
 • Samenwerking met externe makers
 • Voor het beste resultaat!

Voordelen van Influencer Marketing

Voor- en nadelen, een van de belangrijkste vragen als het gaat om influencer marketing. Laten we de cijfers spreken! Hier in een recente studie van de Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof) en Kölnmesse.

“50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren gepromote producten gekocht”.

Zoals u ziet, heeft influencer marketing zich een plaats verworven in de online marketingmix en is het een “natuurlijk” onderdeel van veel succesvolle campagnes als het gaat om het aanspreken van doelgroepen en potentiële klanten.

We kijken uit naar uw project uit Keulen!

Doe een rondleiding! De onze:

Beheer van beïnvloeders

Influencer Management – Als model managers staan wij dichter bij influencer management dan wie dan ook: planning vooraf, briefings, contracten, campagnes, gebruiksrechten, travel management. Met de bijkomende knowhow van onze sociale divisie beheren we ook selectief content creators. Het grote voordeel voor u is ons bestaande netwerk van nationale merken, internationale merken, de vele reclamebureaus, communicatiebureaus, PR-bureaus en nog veel meer die tot onze klanten behoren.

Doe je ding! Als directie staan we achter je, maar je bent vrij om te beslissen welke wegen je wilt bewandelen. Natuurlijk staan wij altijd aan uw zijde met advies als u ergens met iemand over wilt praten of nadenken. Ons primaire werk voor u: selecteren van contactaanvragen, voeren van eerste gesprekken, vooronderhandelingen, briefings, eindonderhandelingen, contracten, wij zorgen voor correcte gebruiksrechten (tijd, ruimte, medium), maar ook kengetallen voor klanten en de gehele betalingsstroom, zodat elke factuur gegarandeerd bij u aankomt.

Uw voordelen als maker bij CM:

 • Wij zijn uw frontoffice: wij stellen u actief voor aan onze klanten
 • Wij zijn uw backoffice: eerste gesprekken, onderhandelingen tot reisboekingen
 • Bij ons blijf je flexibel, vrij en onafhankelijk: Wees jezelf!

Lees hier nog meer over ons:

 • Beheer van beïnvloeders

Campagne

Uitvoering: van plan tot campagne

Een succesvolle influencer campagne vergt meestal verschillende stappen. Eerst moeten zorgvuldig relevante influencers worden geselecteerd die passen bij het merk en de doelgroep. Daarna volgen onderhandelingen met de influencers om de voorwaarden van de samenwerking te verduidelijken en ervoor te zorgen dat alle partijen tevreden zijn.

Lokaal of supraregionaal: Strategie

Stel duidelijke doelen voor uw reclamecampagne in Keulen en bepaal of u uw bedrijf lokaal of nationaal wilt adverteren, bijvoorbeeld voor uw e-commerce. Om je publiek precies te bereiken, kunnen we werken met gerichte advertenties en deze afstemmen binnen een straal van X kilometer van je bedrijf. Als u bijvoorbeeld alleen het stadsgebied van Keulen wilt bestrijken, kunnen we ervoor zorgen dat uw advertenties alleen zichtbaar zijn voor mensen in dat gebied. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw reclamecampagne de juiste doelgroep bereikt en u het succes brengt dat u wilt.

Concept, posten, rapportage

Daarna volgt de creatie van de posts, die moeten voldoen aan de behoeften van het merk en de wensen van de influencers. Deze creatieve content wordt vervolgens afgestemd met de influencers en vrijgegeven.

Zodra de berichten live zijn gegaan, vindt de rapportage plaats. Hier worden de prestatie-indicatoren gecontroleerd om het succes van de campagne te meten en zo nodig bij te sturen. De rapportage omvat ook de evaluatie van de samenwerking met de influencers om waardevolle inzichten op te doen voor toekomstige campagnes.

Campagne checklist

Zo werkt een campagne meestal:

 • Frequente eerste gesprekken: Hoe
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Rapportage: succes van een campagne

Kerncijfers en rapportage – Een goed influencer marketingrapport voor klanten moet verschillende kerncijfers bevatten die het succes van de campagne meten en de bereikte impact op de doelgroep laten zien. Deze omvatten:

Bereik: Hoeveel mensen hebben de berichten gezien? Betrokkenheid: Hoeveel gebruikers hebben interactie gehad met de berichten (likes, commentaar, delen)? Conversies: Hoeveel gebruikers hebben een actie ondernomen als gevolg van de campagne (bijv. aankoop, aanmelden, downloaden)? Voor de meesten is dit het belangrijkste aspect van het meten van het succes van een influencer-campagne:

ROI: Hoeveel inkomsten heeft de campagne opgeleverd in verhouding tot de kosten?

Ook:

Sentimentanalyse: Hoe reageerde de doelgroep op de campagne (positief, neutraal of negatief)?

Merkbekendheid: Hoe is de merkbekendheid verbeterd als gevolg van de campagne? Influencer performance: Hoe hebben de individuele influencers gepresteerd binnen de campagne?

Klanten

Onze referenties

Klanten & campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur