Ontdek: CM x CREATOR

Influencer Agentschap: Dortmund

Wilt u als bedrijf profiteren van de voordelen van influencer marketing? Wij zijn uw betrouwbare influencerbureau en ondersteunen u graag bij het vinden van de optimale content creators voor uw campagne in Dortmund. Influencers zijn tegenwoordig onmisbaar op platformen als TikTok, Instagram, YouTube of Facebook – wij vinden voor u de juiste influencer om uw marketingcampagne succesvol te maken.

Als competente partner adviseren, selecteren en bemiddelen wij voor u niet alleen binnen Dortmund, maar ook landelijk. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten om in de toekomst effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en te optimaliseren. Onze klanten profiteren van ons uitgebreide netwerk in Dortmund en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op om van uw influencer campagne een succes te maken!

Testrijden in een elektrische auto, nieuwe sneakers in modewinkels, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Wij denken vanuit een prestatieperspectief en stellen u in staat om meetbaar succes te behalen! Meer naamsbekendheid kan goed zijn, maar uiteindelijk zijn het de verkoopcijfers die het succes van uw influencer campagne in de winkel of online shop in Dortmund bepalen – en dat is precies waar wij om de hoek komen kijken. Implementatie, rapportage, prestaties – wij regelen dat allemaal voor u! Onze ervaring en knowhow zijn gebaseerd op meer dan 100 uitgevoerde klantencampagnes en onze deskundige kennis in influencer management en samenwerking met grote namen op Instagram, TikTok & Co.

Wij garanderen een succesgerichte implementatie van uw influencer campagne en helpen u uw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende campagne samen met ons uit te voeren!

Vind beïnvloeders voor campagne

We kijken uit naar uw aanvraag!

 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • Content Creator uit Dortmund en landelijk
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Schepper, Marketing, Rapportage

Influencer marketing heeft een extreme invloed op aankoopbeslissingen – ook in Dortmund. ‘50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren geadverteerde producten gekocht’, aldus agof, Kölnmesse. Daarom vertrouwen veel bedrijven in [jaar] op influencer marketing als strategie en op ons en ons werk achter de schermen.

“Waarom meer dan 100 klanten ons vertrouwen”

Waarom vertrouwen meer dan 100 klanten op ons? Het begon allemaal met onze eerste campagnes en opdrachten, inmiddels verzorgen we meer dan 100 klanten en campagnes, waarvan vele in Dortmund, waarvan we sommige samen met onze klanten hebben ontwikkeld.

Als gespecialiseerd social media en performance marketing bureau beheren we ook uitgebreidere performance campagnes voor onze klanten, met hogere adspends. Zo bereiken we niet alleen de community van de influencer, maar genereren we ook data om extra soortgelijke mensen te bereiken, het zogenaamde look-a-like publiek. Welkom bij Influencer Marketing [jaar]!

Hier zijn de top 3 redenen waarom al meer dan 100 klanten op ons vertrouwen:

 1. Ondersteuning van uitvoering tot evaluatie
 2. Ervaring met campagnes en evenementen
 3. Talent / Trend / Content Scouting

Doe een rondleiding! De onze:

Dortmund

Influencer Marketing Dortmund

Influencer Marketing – Influencers hebben vaak een specifieke niche of doelgroep die hen volgt. Merken kunnen dit natuurlijk ook hebben, maar merkkanalen bereiken slechts een fractie van de mensen waarop influencers zich via sociale media richten – wie wil er tegenwoordig immers klassieke “reclame” zien? Influencers hebben een groot aantal volgers op hun kanalen.

Ze hebben vaak een toegewijde aanhang die hen vertrouwt en beschouwt als een geloofwaardige bron van informatie en aanbevelingen. Dus door met relevante influencers te werken, kunt u als bedrijf uw bereik vergroten en uw klantengroep aanspreken om op authentieke wijze aandacht te genereren voor uw merk Dortmund.

Met de juiste strategie converteert het bereik ook naar het gewenste doel. Dit kan informatie zijn, ticketverkopers, online winkels.

 • CM Schepper in beheer
 • Samenwerking met externe makers
 • Voor het beste resultaat!

Voordelen van Influencer Marketing

Voor- en nadelen, een van de belangrijkste vragen als het gaat om influencer marketing. Laten we de cijfers spreken! Hier in een recente studie van de Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof) en Kölnmesse.

“50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren gepromote producten gekocht”.

Zoals u ziet, heeft influencer marketing zich een plaats verworven in de online marketingmix en is het een “natuurlijk” onderdeel van veel succesvolle campagnes als het gaat om het aanspreken van doelgroepen en potentiële klanten.

Wij kijken uit naar uw project uit Dortmund!

Doe een rondleiding! De onze:

Beheer van beïnvloeders

Influencer Management – Als modelmanagers staan wij dichter bij het beheer van influencers dan wie ook: planning vooraf, briefings, contracten, campagnes, gebruiksrechten, reisbeheer. Met de bijkomende knowhow van onze sociale divisie beheren we ook selectief content creators. Het grote voordeel voor u is ons bestaande netwerk van nationale merken, internationale merken, de vele reclamebureaus, communicatiebureaus, PR-bureaus en nog veel meer die tot onze klanten behoren.

Doe je ding! Als directie staan we achter je, maar je bent vrij om te beslissen welke wegen je wilt bewandelen. Natuurlijk staan wij altijd aan uw zijde met advies als u ergens met iemand over wilt praten of nadenken. Ons primaire werk voor u: selecteren van contactaanvragen, voeren van eerste gesprekken, voorbesprekingen, briefings, eindonderhandelingen, contracten, wij zorgen voor correcte gebruiksrechten (tijd, ruimte, medium), maar ook kengetallen voor klanten en de gehele betalingsstroom, zodat elke factuur gegarandeerd bij u aankomt.

Uw voordelen als maker bij CM:

 • Wij zijn uw front office: wij stellen u actief voor aan onze klanten
 • Wij zijn uw backoffice: eerste gesprekken, onderhandelingen tot reisboekingen
 • Bij ons blijf je flexibel, vrij en onafhankelijk: Wees jezelf!

Lees hier nog meer over ons:

 • Beheer van beïnvloeders

Campagne

Uitvoering: van plan tot campagne

Succesvolle uitvoering – Een influencer campagne wordt meestal in verschillende stappen opgezet. Eerst worden de relevante influencers die passen bij het merk en de doelgroep onderzocht en geselecteerd. Vervolgens worden onderhandelingen gevoerd met de influencers om de voorwaarden van de samenwerking te verduidelijken.

Lokaal of supraregionaal: Strategie

Targeting voor uw merk in Dortmund kan op lokaal of nationaal niveau, bijvoorbeeld voor uw e-commerce. We raden ook aan om extra advertenties in te zetten om uw doelgroep specifiek te bereiken binnen een straal van X kilometer.

Het concept voor de campagne omvat de creatie van creatieve posts die voldoen aan de behoeften van uw merk en de wensen van de influencers. Deze content wordt gecoördineerd en goedgekeurd in samenwerking met de influencers.

Nadat de berichten zijn gepubliceerd, worden de prestaties van de campagne gecontroleerd en gemeten aan de hand van prestatie-indicatoren. Indien nodig worden aanpassingen gedaan om het succes te vergroten. De rapportage omvat ook de evaluatie van de samenwerking met de influencers om waardevolle inzichten te verkrijgen voor toekomstige campagnes.

Campagne checklist

Zo werkt een campagne meestal:

 • Frequente eerste gesprekken: Hoe
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Rapportage: succes van een campagne

Kerncijfers en rapportage – Een goede rapportage over influencer marketing voor klanten moet verschillende kerncijfers bevatten die het succes van de campagne meten en de bereikte impact op de doelgroep laten zien. Deze omvatten:

Bereik: Hoeveel mensen hebben de berichten gezien? Betrokkenheid: Hoeveel gebruikers hebben interactie gehad met de berichten (likes, commentaar, delen)? Conversies: Hoeveel gebruikers hebben een actie ondernomen als gevolg van de campagne (bijv. aankoop, aanmelden, downloaden)? Voor de meesten is dit het belangrijkste aspect van het meten van het succes van een influencer-campagne:

ROI: Hoeveel inkomsten heeft de campagne opgeleverd in verhouding tot de kosten?

Ook:

Sentimentanalyse: Hoe reageerde de doelgroep op de campagne (positief, neutraal of negatief)?

Merkbekendheid: Hoe is de merkbekendheid verbeterd als gevolg van de campagne? Influencer performance: Hoe hebben de individuele influencers gepresteerd binnen de campagne?

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur