Ontdek: CM x CREATOR

Influencer in Stuttgart: Agentschap

Stuttgart – de onderschatte metropool van Duitsland! Als influencer agency ondersteunen wij u graag bij het vinden van de beste content creators voor uw influencer campagne in Stuttgart.

In de huidige digitale wereld zijn influencers onmisbaar op social media platformen als TikTok, Instagram, YouTube en Facebook. Met onze ondersteuning kunt u de juiste influencer vinden om uw influencer marketing campagne succesvol uit te voeren.

Als betrouwbare partner adviseren, selecteren en verwijzen wij u zowel in Stuttgart als in het hele land. Ons doel is niet alleen om een succesvolle influencer-campagne voor u te creëren, maar ook om langdurige relaties op te bouwen om gezamenlijk toekomstige effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en te optimaliseren. Maak gebruik van ons netwerk in Stuttgart en profiteer van onze ervaring!

Testrijden in een elektrische auto, nieuwe sneakers in modewinkels, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Als influencer bureau richten wij ons op het denken over uw influencer campagne vanuit een performance oogpunt, want uiteindelijk staat het verkoopsucces van uw winkel of online shop in Stuttgart op de voorgrond. Naamsbekendheid is belangrijk, maar uiteindelijk zijn het de verkoopcijfers die het succes van een campagne bepalen.

Bij ons bent u in de beste handen, niet alleen qua uitvoering en rapportage, maar ook qua performance. We hebben uitgebreide knowhow en jarenlange ervaring van meer dan 100 klantcampagnes waarin we succesvol hebben samengewerkt met onze creators in influencer management. Daarbij hebben we ook samengewerkt met vele grote namen van Instagram, TikTok en Co. Met onze ondersteuning wordt jouw influencer campagne een daverend succes.

Vind beïnvloeders voor campagne

We kijken uit naar uw aanvraag!

 • TikTok, Instagram, YouTube of Facebook.
 • Content Creator uit Stuttgart en landelijk
 • 100+ klanten en campagnes sinds 2017
 • Voorselectie, selectie en briefings voor beïnvloeders
 • Prestatiegerichtheid in alle campagnes
 • Onze contactpersonen: Contact

Inhabergeführte Modelagentur
Stephan M. Czaja
Eigenaar | CM Modellen

Schepper, Marketing, Rapportage

Influencer marketing heeft een enorme invloed op aankoopbeslissingen op het gebied van beauty, parfum, mode, voeding en interieur, ook in Stuttgart. Volgens een studie van de Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof) heeft 50,7 procent van de volgers van influencers al geadverteerde producten gekocht. Daarom vertrouwen veel bedrijven in [jaar] op influencer marketing als strategie en op ons en ons werk achter de schermen.

“Waarom meer dan 100 klanten ons vertrouwen”

We begonnen onze expertise in influencer marketing enige tijd geleden op te bouwen met onze eerste campagnes en opdrachten. Vandaag de dag hebben we al meer dan 100 klanten en campagnes, waarvan vele in Stuttgart. Sommige van deze campagnes hebben we zelfs samen met onze klanten ontwikkeld.

Tip: Als gespecialiseerd social media en performance marketing bureau beheren we ook uitgebreidere performance campagnes voor onze klanten, met hogere adspends. Zo bereiken we niet alleen de community van de influencer, maar kunnen we met de campagnedata ook extra vergelijkbare mensen targeten, het zogenaamde look-a-like publiek. Welkom in de wereld van influencer marketing in [jaar]!

Hier zijn de top 3 redenen waarom al meer dan 100 klanten op ons vertrouwen:

 1. Ondersteuning van uitvoering tot evaluatie
 2. Ervaring met campagnes en evenementen
 3. Talent / Trend / Content Scouting

Doe een rondleiding! Die van ons:

Stuttgart

Stuttgart: Influencer Marketing

Influencer Marketing – Influencers zijn de sleutel tot marketingsucces! Terwijl merkkanalen slechts een fractie bereiken van de mensen die influencers op hun kanalen hebben, genieten influencers een loyale aanhang die hen vertrouwt en hen ziet als een geloofwaardige bron van informatie en aanbevelingen. Bovendien hebben influencers vaak een specifieke niche of doelgroep die hen volgt – een kans van onschatbare waarde voor bedrijven om hun bereik te vergroten en hun publiek te targeten.

En het mooiste? Met de juiste strategie en samenwerking met externe makers kunt u niet alleen uw bereik vergroten, maar ook het gewenste doel bereiken, of het nu gaat om informatie, kaartverkoop of online winkelaankopen.

 • CM Schepper in beheer
 • Samenwerking met externe makers
 • Voor het beste resultaat!

Voordelen van influencer-marketing

Voor- en nadelen, een van de belangrijkste vragen als het gaat om influencer marketing. Laten we de cijfers spreken! Hier in een recente studie van de Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof) en Kölnmesse.

“50,7 procent van de volgers van influencers heeft één of meerdere keren gepromote producten gekocht”.

Zoals u ziet, heeft influencer marketing zich een plaats verworven in de online marketingmix en is het een “natuurlijk” onderdeel van veel succesvolle campagnes als het gaat om het aanspreken van doelgroepen en potentiële klanten.

Wij kijken uit naar uw project in Stuttgart!

Doe een rondleiding! De onze:

Beheer van beïnvloeders

Influencer Management – Als model managers staan wij dichter bij influencer management dan wie dan ook: planning vooraf, briefings, contracten, campagnes, gebruiksrechten, travel management. Met de bijkomende knowhow van onze sociale divisie beheren we ook selectief content creators. Het grote voordeel voor u is ons bestaande netwerk van nationale merken, internationale merken, de vele reclamebureaus, communicatiebureaus, PR-bureaus en nog veel meer die tot onze klanten behoren.

Doe je ding! Als directie staan we achter je, maar je bent vrij om te beslissen welke wegen je wilt bewandelen. Natuurlijk staan wij altijd aan uw zijde met advies als u ergens met iemand over wilt praten of nadenken. Ons primaire werk voor u: selecteren van contactaanvragen, voeren van eerste gesprekken, voorbesprekingen, briefings, eindonderhandelingen, contracten, wij zorgen voor correcte gebruiksrechten (tijd, ruimte, medium), maar ook voor kengetallen voor klanten en de gehele betalingsstroom, zodat elke factuur gegarandeerd bij u aankomt.

Uw voordelen als maker bij CM:

 • Wij zijn uw front office: wij stellen u actief voor aan onze klanten
 • Wij zijn uw backoffice: eerste gesprekken, onderhandelingen tot reisboekingen
 • Bij ons blijf je flexibel, vrij en onafhankelijk: Wees jezelf!

Lees hier nog meer over ons:

 • Beheer van beïnvloeders

Campagne

Uitvoering: van plan tot campagne

Een succesvolle influencer campagne bestaat meestal uit verschillende stappen. Eerst is het belangrijk om relevante influencers te onderzoeken en te selecteren die passen bij het merk en de doelgroep. De volgende stap is het onderhandelen over de samenwerkingsvoorwaarden met de influencers om een succesvolle uitvoering van de campagne te garanderen.

Lokaal of supraregionaal: Strategie

Stel duidelijke doelen voor uw reclamecampagne in Stuttgart en bepaal of u uw bedrijf lokaal of nationaal wilt adverteren, bijvoorbeeld voor uw e-commerce. Om uw publiek precies te bereiken, kunnen we werken met gerichte advertenties en deze afstemmen binnen een straal van X kilometer van uw bedrijf.

Als u bijvoorbeeld alleen het stadsgebied van Stuttgart wilt bestrijken, kunnen wij ervoor zorgen dat uw advertenties alleen zichtbaar zijn voor mensen in dat gebied. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw reclamecampagne de juiste doelgroep bereikt en u het gewenste succes oplevert.

Als het concept er eenmaal is, is het tijd om de postings te maken. Deze moeten zowel voldoen aan de behoeften van het merk als aan de wensen van de influencers. Samen met de creatieven wordt de inhoud gecoördineerd en goedgekeurd.

Zodra de berichten zijn gepubliceerd, begint de rapportage. Hier worden de prestatie-indicatoren continu gemonitord om het succes van de campagne te meten en zo nodig bij te sturen. Ook de samenwerking met de influencers wordt geëvalueerd om waardevolle inzichten op te doen voor toekomstige campagnes.

Campagne checklist

Zo werkt een campagne meestal:

 • Frequente eerste gesprekken: hoe
 • Selectie van beïnvloeders
 • Onderhandelingen, contracten
 • Creatives voor berichten en briefings
 • Reisplanning
 • Kerncijfers en rapportage

Rapportage: succes van een campagne

Kerncijfers en rapportage – Een goede rapportage over influencer marketing voor klanten moet verschillende kerncijfers bevatten die het succes van de campagne meten en de bereikte impact op de doelgroep laten zien. Deze omvatten:

Bereik: Hoeveel mensen hebben de berichten gezien? Betrokkenheid: Hoeveel gebruikers hebben interactie gehad met de berichten (likes, commentaar, delen)? Conversies: Hoeveel gebruikers hebben een actie ondernomen als gevolg van de campagne (bijv. aankoop, inschrijving, download)? Voor de meesten is dit het belangrijkste aspect van het meten van het succes van een influencer-campagne:

ROI: Hoeveel inkomsten heeft de campagne opgeleverd in verhouding tot de kosten?

Ook:

Sentimentanalyse: Hoe reageerde de doelgroep op de campagne (positief, neutraal of negatief)?

Merkbekendheid: Hoe is de merkbekendheid verbeterd als gevolg van de campagne? Influencer performance: Hoe hebben de individuele influencers gepresteerd binnen de campagne?

Klanten

Onze referenties

Klanten & Campagnes – Het testen van een elektrische auto, nieuwe sneakers in fashion retail, reizen naar de Malediven, rijden in een sportwagen in de woestijn van Dubai of influencer events voor merken, we hebben het allemaal meegemaakt!

Binnenkort hier! Tot die tijd kunt u geselecteerde referenties vinden op ons social media agentschap:

Sectoren en gebieden

Branches – Wij bestrijken diverse branches en sectoren, zoals u wellicht al heeft gezien bij de klanten en referenties. Typische boekingen zijn bijvoorbeeld:

 • Schoonheid
 • Parfum
 • Mode
 • Voedsel
 • Interieur