Hamburg: Nieuw kantoor vanaf 2023 met gietdagen!

2023 wordt een spannend jaar voor ons als modellenbureau. Wij beginnen in Hamburg met ons tweede kantoor en bieden direct maandelijkse castings aan. We beginnen met de eerste casting op 20 januari, waar je de kans krijgt om te solliciteren als nieuw model.

Hamburg Casting! Vrijdag, 20.01.

Alles wat u moet weten over onze model casting in Hamburg, vindt u hier.

 • Casting Plaats: Rödingsmarkt 9, 20459 Hamburg
 • Datum: 20.01.2023
 • Periode: 4 – 6 uur

Registratie

Om deel te nemen aan de casting hoeft u alleen maar het formulier in te vullen. Wij zullen uw deelname kort voor de datum bevestigen.

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Benadering

  Onze nieuwe locatie in Hamburg is centraal gelegen en in de onmiddellijke nabijheid van de prachtige haven van Hamburg. U kunt de casting hier vinden:

  Modellenbureau

  Als modellenbureau willen we dat onze modellen succesvol zijn en daarom zetten we ons voor hen in. Wij helpen hen vanaf het begin van hun carrière en geven hen de kans om hogerop te komen. Wij verzorgen hun portfolio’s en regelen alleen serieuze fotoshoots en opdrachten voor hen. Via ons netwerk van gerenommeerde partnerbureaus in het buitenland kunnen we voor onze modellen ook deuren openen die anders niet open zouden staan.

  Throwback! Casting in Keulen

  In de video krijg je exclusieve indrukken van een van onze vroegere castings in Keulen.

  Hamburg Curvy Model: Anusha

  Onze Anusha uit Hamburg is niet alleen succesvol in Duitsland, maar ook internationaal. We hebben haar begeleid vanaf het moment dat ze werd geaccepteerd als een nieuw gezicht tot vandaag.