Miss Lange Benen: Michelle! Nieuwe showreel

Als Michelle de catwalks van de wereld niet aan het veroveren is, dan weet ik het niet meer! Vandaag stellen we jullie voor aan ons nieuwe gezicht, Michelle! Ontmoet op onze laatste model casting, waren we meteen betoverd door Michelle. Vooral haar lange haar, dat tijdens het lopen een absoluut “Victoria’s Secret moment” gaf, bevestigde meteen onze mening, Michelle moet model staan! Of het nu in Berlijn, Düsseldorf, Hamburg of München is, zolang onze New Face nog niet in het buitenland is, zullen wij ons best doen om haar hier zo ver mogelijk te pushen, zodat zij perfect voorbereid is op het modellenwerk in het buitenland – parallel aan school.

Met haar maten, maar ook met haar positieve karakter en haar unieke charisma, wordt Michelle met de dag een professional. Vandaag hebben we iets heel speciaals, haar eerste modevideo voor haar modellenportfolio. Video’s zijn belangrijk, vooral om de klanten een indruk te geven van hoe het model beweegt, hoe haar gelaatsuitdrukkingen zijn, maar ook haar manier van doen en haar effect op mensen. Of het nu voor Instagram, YouTube, TV, streaming portals zoals Netflix of cinema is, op zoveel gebieden is het belangrijk dat modellen perfect leveren in videoformaat.

Maar Michelle heeft ook speciale kwaliteiten voor de catwalk. Modeshows speciaal voor haar gemaakt. Daarom kijken wij nog meer uit naar de komende maanden en de komende jaren samen. Als u de eerste foto’s van Michelle wilt zien, kunt u ze vinden in de modelmap van Michelle!

Als je geen video van haar wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen, volg ons modellenbureau dan op YouTube!

Lente Showreel ▶ Michelle!