Nieuw internationaal model: Linn

Oh mijn God! Knapheidsniveau 10: Linn is, als ik het zo mag zeggen, het perfecte model voor allround mode! Sterk gezicht, geweldig lichaam, uniek en herkenbaar charisma, plezier op de opnameset, absolute professionaliteit en ervaring in het buitenland.

Linn heeft veel van de wereld gezien, waaronder New York. Nu is zij terug in Duitsland en wij kijken ernaar uit om samen met haar haar carrière in Duitsland te ontwikkelen. Opnames, video opnames, laten we gaan! Met haar lichaamsmaten en verhoudingen heeft Linn ook absoluut mega-eisen en zal zij bij veel klanten grote belangstelling wekken. Want zoals ik al zei, niet alleen de prestaties op de foto’s zijn echt eersteklas, maar ook het positieve charisma bij fotoshoots, wat erg belangrijk is voor banen, maakt Linn zo bijzonder.

Video shoot in Berlijn: klassiekers voor het boek

Daarom keken we zo uit naar onze eerste videoshoot in Berlijn! Met onze videograaf Robin van het modellenbureau en modefotograaf Oliver Rudolph zijn we op pad gegaan om de eerste foto’s in Duitsland te maken. Wij zijn bijzonder enthousiast over de samenwerking en hopelijk kunnen wij u binnenkort de eerste resultaten van Jobs voorleggen.

Vandaag is Linn’s nieuwe video op ons YouTube kanaal verschenen! Als je geen video van haar wilt missen, maar ook niet van onze andere modellen, volg ons modellenbureau dan op YouTube! Meer fotogalerijen vindt u in Linn’s modellenportfolio.

De tweede video van onze betoverende Linn! Terug uit New York, ging ze meteen naar Berlijn voor de fotoshoot en de video-opname voor haar modellenportfolio. Om onze klanten in Duitsland een perfecte indruk van Linn te geven, wilden wij als agentschap direct up-to-date foto- en videomateriaal produceren. Natuurlijk, Berlijn heeft de perfecte locaties hiervoor. We namen onze creatieve art director Oliver Rudolph en onze videograaf Robin Platte mee en dompelden ons samen met Linn onder in het centrum van Berlijn. In plaats van het stedelijke Berlijn (hoeken met graffiti, posters, enkele prefab-gebouwen), kozen we deze keer voor een klassieke locatie, vlakbij het museumeiland. Hier kunnen we Linn in een heel ander licht laten zien, klassiek en elegant.

Als je geen video wilt missen van Linn en onze andere modellen en mannelijke modellen, volg ons modellenbureau dan op YouTube!

Berlijn Mode Showreel met Linn