Onze volgende superster: Luisa!

De volgende Cara Delevingne? Dat is geen citaat van ons, maar van Chefscout, een van de grootste modellenbureaus ter wereld. Gevestigd in New York, Parijs en vele andere steden. Luisa is New Face en is net terug uit de VS. Ze was daar een jaar en leerde veel over het leven en over het land. Nu is ze terug in Duitsland en beginnen we aan haar modellencarrière. Dit omvat niet alleen de eerste proefshoots en video’s, die binnenkort komen, maar ook castings voor internationale agentschappen om je voor te bereiden op het leven als model in de grote wereld. Heel zelden komen de scouts van de grootste internationale agentschappen langs in ons modellenbureau in Berlijn of Keulen om een paar van onze modellen te ontmoeten, die geselecteerd en uitgekozen zijn. Waarover gaat een interne bureaucratie? Maanden of zelfs jaren op voorhand verzekeren de grootste en meest gerenommeerde agentschappen ter wereld zich van de optie van jonge modellen. Degenen die absoluut groot talent hebben, worden jaren van tevoren bevestigd voor een van de grote internationale agentschappen.

Wij, als moederbureau, zorgen maanden en jaren voor de set-up, organiseren shoots, jobs, coaching en nog veel meer om het model voor te bereiden op werk bij een van de grootste agentschappen. Hier haal je de grote bladen en soms zelfs de covers, wow, Harper’s Bazaar, Elle, om maar een paar namen te noemen. Als je zulke hooggeplaatste bezoekers in huis hebt, is de kans groot dat je op afwijzing stuit, zelfs op grond van kleine dingen. Misschien is de heup 1 cm te breed of op de schouder. Misschien is er al iemand van dat type in New York, Milaan of Parijs.

Maar soms krijg je een hoofdscout zo uit zijn rol dat hij alleen nog maar kan raaskallen. Verbazingwekkend. Fantastisch. De volgende Cara Delevingne! Luisa is zeer gemotiveerd en doet veel moeite voor haar werk. Zij heeft de perfecte eisen, niet alleen qua afmetingen en figuur, maar ook qua persoonlijkheid. Wij zijn bijzonder blij haar als moederbureau te mogen vertegenwoordigen en met haar de stap naar een carrière als model te kunnen zetten. In Berlijn hebben we direct twee video’s gemaakt, met haar in portret, alleen en gefocust en met haar modelcollega Hannah, over wie we onlangs ook berichtten in haar nieuwe video. Hier is Luisa I Fashion Video uit Berlijn! Als u meer van uzelf wilt zien, bekijk dan nu Luisa ’s modellenportfolio.

Als u geen video van Luisa of van een van onze andere modellen en mannelijke modellen wilt missen, kijk dan nu op ons YouTube-kanaal en volg ons modellenbureau op YouTube!

Mooi en stijlvol model: LUISA

Wil je model worden in Berlijn?

Als je model wilt worden en zelf op de catwalk of op een professionele fotoset wilt staan, dan kun je nu solliciteren bij ons modellenbureau als model in Berlijn! Wij zorgen voor eersteklas banen en gerenommeerde klanten van ons netwerk, wij helpen je met je ontwikkeling met aanbevelingen van een modellenbureau, van je modellenboek tot proefshoots met goede fotografen maar ook met coaching op het gebied van persoonlijkheid, acteren en natuurlijk modeshows en loopstijlen rond Haute Couture en Pret-a-Porter. Onze fotografen en ons boekingsteam geven u vanaf de eerste minuut een professioneel inzicht in ons modellenbureau.

Bij ons kun je modellenwerk doen voor online shops en bekende klanten, waarbij je nieuwe collectiestukken showt voor de online shop maar ook voor sociale netwerken als Instagram of YouTube. Hoe beter je wordt, hoe ingewikkelder en veeleisender de opdrachten worden. Bijvoorbeeld video’s voor YouTube of zelfs volledige reclamespots, bijvoorbeeld voor streamingportalen en voor televisie. Lees hier meer over model worden. Als je klaar bent met je opleiding, krijg je de kans om in het buitenland te werken in de grote modesteden, van Shanghai en Shenzhen tot Los Angeles en New York.

Stuur ons nu uw sollicitatie als model of curvy model: Model sollicitatie.