Open Model Casting x Keulen 03/05/15 x Recap

Een korte, eerlijke, wow! over de model casting in Keulen. We begonnen vroeg om 10 uur, het team was compleet, de jury was voorzien van een café en we stonden al beneden in de foyer met pennen en formulieren om modellen en newfaces te ontvangen. De locatie was geweldig, ondanks de regen! In het midden van het Keulse Mediapark (startgebied). Daarvóór was er natuurlijk veel werk en voorbereiding voor de organisatie van de open casting. Maar toen was de tijd gekomen en de deuren gingen open, laten we gaan! En de selectie was echt uitstekend, veel grote nieuwe talenten, sterke gezichten, poserend en lopend.

Gieten en voorbereiding

We zijn vroeg in de ochtend begonnen. Het was nog steeds hectisch: winkelen, afhalen, plannen. Van de jurk (Ascaso Promet) voor de testshoot tot de drankjes. Afplaktape voor de catwalk, documenten voor de jury. Met een korte trip naar het centrum van Keulen hadden we alle inkopen gedaan, van Friesenplatz, naar het Beglische Viertel en terug naar het Media Park, om de perfecte locatie voor de komende casting voor te bereiden. Met een meertje, een hoog gebouw, een bioscoop en een groot balkon in de castingzaal.

Zondagmorgen begonnen we

We openden de deuren bijna op tijd om 10 uur. De dag was een beetje regenachtig, maar uiteindelijk kwam de zon tevoorschijn, net op tijd voor de wandelingen. Na de eerste controles, gegevens en contacten, kregen alle modellen de gelegenheid om zich in een zaal voor te bereiden op de casting. Natuurlijk hebben ze ook samen ervaringen uitgewisseld.

Ongeveer 10 minuten later begonnen we en nodigden model na model uit voor onze vierkoppige castingjury. Onze boekers, Scout, fotograaf Oliver Rudolf en modeblogger Jasmin Kessler waren er. Mode bloggen? Ja! Als agentschap met een sterk crossmediaal netwerk was het voor ons belangrijk om een blogger bij ons te hebben die dagelijks schrijft en verslag doet van actuele trends in de modewereld. Laten we gaan! Elk model kreeg een rondleiding, stelde zichzelf en zijn boek voor. Volgende gang, poseren. Twee en een half uur lang. Elk model kreeg een korte polaroidfoto. Toen was het tijd voor de jury om te beslissen. Met polaroids, notities van de casting, foto’s en boeken. Uiteindelijk hadden we onze favorieten. Natuurlijk hebben we ook een paar kleine kiekjes genomen aan de zijlijn van de casting.

11 Nieuwe gezichten – Nieuwe modellen

Er waren echt goede kandidaten. Een compleet succes en het bewijs dat er in Keulen een ongelooflijk, tot nu toe weinig benut potentieel bestaat. Wij zijn dat aan het veranderen: Een nieuw pad begint nu voor 11 nieuwe modellen, welkom bij de CM Models familie! We kijken er naar uit om met u samen te werken en zullen spoedig beginnen met de eerste opnames.

Op 12.05. – ‘le bloc’ modeshow casting

U kunt ook uitkijken naar de volgende casting in Keulen: ‘le bloc’ 2015. Op 12.05.2015 zullen 20 modellen de kans krijgen om deel te nemen aan de catwalk ‘le bloc’. Meer informatie vindt u hier:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie