Philipp Plein Milaan Fashion Week FW24/25 Show x Diego Pooth

Milan Fashion Week – Première voor San Diego Pooth, hij loopt zijn eerste modeshow! Diego maakt zijn catwalkdebuut exclusief voor Philipp Plein. De modeontwerper heeft het gemaakt van meubelontwerper tot de top van de mode-industrie. Vandaag de dag heeft hij meer dan 100 winkels wereldwijd. Allianz Arena Milaan, 21.00 uur: off Diego gaat voor een enorm publiek voor de Fall Winter 2024/2025 collectie van Philipp Plein!

Diego’s eerste show in Milaan

Diego gaat de catwalk op en doet zijn naam eer aan. Op vrijdagavond van de Milan Fashion Week presenteert hij de adembenemende Fall Winter 2024/2025 collectie van Philipp Plein. We zijn trots op Diego’s fenomenale werk.

Philipp Plein Show met Diego: Video

Philipp Plein Portret: Ontwerper & Geschiedenis

Philipp Plein, de visionaire ontwerper achter het gelijknamige merk, staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen die de geest van rebellie en luxe belichamen. Sinds de oprichting van zijn label in 1998 heeft Plein de modewereld opgeschud met zijn provocerende collecties en spectaculaire shows op Fashion Weeks. Zijn creaties spreken een taal van extravagantie en stijl en hebben hem tot een van de meest invloedrijke ontwerpers in de industrie gemaakt.

Interview met Philipp Plein: Milaan Fashion Week

Ontdek meer van Philipp Plein