Trend sneakers van Adidas, Kendall Jenner & Prada x UNESCO – Fashion News

Mode voor sterke vrouwen en Michael Kors voor “krachtige vrouwelijkheid” – deze week stond de modewereld in het teken van de sterke look voor vrouwen. Destiny’s Child superster Kelly Rowland ging een samenwerking aan met JustFab en creëerde haar eerste en indrukwekkende modecollectie. Ook Kendall Jenner en Selena Gomez halen het modenieuws met een en dezelfde jurk: beiden dragen de nieuwe wow-jurk van Rodarte. Wie denk je dat het beter gestyled heeft? Flair Magazine, Grazia, InStyle en co. berichten ook over de hotste trendkleuren voor deze zomer, de nieuwste musthaves van Asos en Zara en een samenwerking tussen Prada en UNESCO voor het behoud van de oceanen in de wereld. Klik hier voor de laatste tijdschriftkoppen: Fashion News.

Trend sneaker van Adidas

Trendy sneakers – Superstars, Stan Smiths & Co: Adidas heeft over de hele wereld een herkenbaar merkimago opgebouwd. We kennen allemaal het sportmerk met de drie strepen dat schoenen, kleding en sportieve accessoires maakt. Met een paar sneakers, een trainingsbroek of een sportshirt is Adidas waarschijnlijk in ieders garderobe te vinden. Modegoeroes voorspellen dit jaar een nieuwe Adidas sneakerhype, lees hier meer over de trend van 2021.

U kunt ook meer lezen over Adidas in het mode- en lifestylemagazine FIV!

Nieuwe cult sneaker van Adidas

Vorige maand werd op verschillende online-shoppingplatforms verschillende keren meer gezocht naar één bepaald model Adidas-schoen dan naar andere Adidas-sneakers – het gaat om de Forum 84-schoen! De schoen werd enige tijd geleden al door InStyle Fashion magazine uitgeroepen tot de heetste schoenentrend van 2021 en lijkt dit jaar onze Adidas favorieten de Superstars en Stan Smith uit te dagen.

Adidas Show over jou Modeweek

Voor meer grote trends en de volgende Adidas-modestukken voor 2021, bekijk je de video hier: Tijdens de About You Fashion Week presenteert Adidas nieuwe sport- en streetwear stukken voor een casual look. Coole urban wear zoals we die kennen van het merk met de drie strepen!

Mode Week! Al het modenieuws in een oogopslag

De belangrijkste krantenkoppen van deze week:

Fashion Insider: Mode voor sterke vrouwen door Kelly Rowland

Nieuw van Fashion Insider deze week zijn onder andere “Simone Rocha x H&M: de favoriete stukken uit de nieuwe designer collectie” en “Simone Rocha x H&M – Het boek over de collectie”. Meer social media nieuws:

L’Officiel: “Echappées belles” van Michael Kors

De L’Officiel blog van deze week staat in het teken van “Powerful Femininity” en “Californian Coolness by Michael Kors”. Updates en nieuws van de blog:

Instyle: Trendy sneakers van Adidas 2021

Deze week in Instyle onder andere “Modetrend: Zo draagt model Alessandra Ambrosio nonchalant de cult joggingbroek uit de jaren 90” maar ook “Eén trendjurk, twee fans: Zo verschillend stylen Kendall Jenner en Selena Gomez de nieuwe wow-jurk”. Nieuwe artikelen, krantenkoppen en trends:

Flair Magazine: Prada en UNESCO samen – behoud van de wereldzeeën

Nieuwe artikelen en berichten van Flair Magazine deze week zijn onder andere“Prada en UNESCO samen voor het behoud van de oceanen van de wereld”, “Nieuwe permissiviteit: Sexy bralette” en “Trendkleuren: Geel en grijs in dialoog”. Meer krantenkoppen van de week:

Vriendin: Dit zijn de kleuren die we in de zomer dragen

Deze week heeft Freundin interessante onderwerpen zoals “Modetrend: Dit zijn de 2 populairste Asos-stukken voor de lente” en “Hoe draag ik broches? 5 buitengewone styling ideeën” op de blog. De berichten en meer tips zijn hier te vinden:

Grazia: De mooiste zwarte stukken van ZARA

Er zijn deze week ook nieuwe koppen in Grazia, zoals “De perfecte jurklengte voor vrouwen boven de 50” en “De mooiste zwarte stukken van ZARA”. Meer krantenkoppen: