Aziatische Look voor Street Wear & Lookbooks – Korlan

We kijken er naar uit om in de toekomst met het prachtige model Korlan te werken. Ze heeft zichzelf in de loop van haar carrière keer op keer bewezen. Het Aziatische model uit Rome inspireert met haar professionaliteit en veelzijdigheid. Of het nu Londen, Milaan of Berlijn is – ze heeft veel door Europa gereisd.

Korlan’s eerste foto’s uit Rome

Eerste foto’s van Korlan

Rome – modestad en toeristenmagneet

De Italiaanse hoofdstad Rome is niet alleen een belangrijke bestemming voor toeristen, maar ook voor modefans. De stad heeft in het verleden veel invloedrijke ontwerpers voortgebracht die veel voor de modewereld hebben betekend:

 • Laura Biagiotti
 • Lsa Schiapparelli
 • Silvia Venturini Fendi
 • Stella Jean
 • Marco de Vincenzo
 • Roberto Capucci
 • Giambattista Valli
 • Alessandra Cappiello
 • Co.Ro.
 • Nadia Mari

Reistips voor modellen – wijken in Rome

Een reis naar Rome kan behoorlijk verwarrend zijn. Er zijn in totaal 15 gemeenten, municipios genaamd. Deze districten zijn op hun beurt onderverdeeld in 155 zones. Het is niet makkelijk om je weg door hen te vinden. Hier is een lijst van de verschillende districten voor u:

 1. Centro Storico (Rome) – Prati
 2. Parioli /Nomentano – San Lorenzo
 3. Monte Sacro
 4. Tiburtina
 5. Prenestino / Centocelle
 6. Roma delle Torri
 7. San Giovanni / Cinecittà
 8. Appia Antica
 9. EUR
 10. Ostia
 11. Arvalia Portuense
 12. Monte Verde
 13. Aurelia
 14. Monte Mario
 15. Cassia Flaminia

https://www.instagram.com/p/BSc4AY4gBRt/

Colosseo – een must-see in Rome

Het Colosseum in Rome wordt beschouwd als het herkenningspunt van de stad en is iets wat u zeker niet mag missen tijdens uw bezoek aan de stad. Maar Rome heeft nog een paar andere locaties die de moeite waard zijn:

 • Palatijn – de zeven heuvels van Rome zijn werkelijk schitterende uitzichtpunten. Een van de beste is de Palatijn (Palatino), een groene heuvel met sfeervolle ruïnes, machtige pijnbomen en een prachtig uitzicht op het Forum Romanum.
 • Het Pantheon – het best bewaarde antieke monument in Rome is een opmerkelijk gebouw. De portiek met de machtige zuilen en de kraakpandige muren is al indrukwekkend, maar een echt beeld van het Pantheon krijg je pas als je het interieur binnengaat. De omsloten ruimte is enorm, en als je in de koepel kijkt, voel je je klein en nietig.
 • Sint-Pietersbasiliek – niet alleen christenen bezwijken voor de magie van de Sint-Pieter, de grootste en spectaculairste van de Romeinse kerken. Alles is hier verbluffend, van de opening, het uitgestrekte Sint-Pietersplein, tot de grandioze voorgevel en het rijk versierde interieur. Het hoogtepunt is de buitengewone koepel van Michelangelo, een meesterwerk van de renaissance-architectuur en een van de herkenningspunten van de Eeuwige Stad.

https://www.instagram.com/p/BtTadOUBeau/

Dineren in een onvergetelijke omgeving

Uit eten gaan is een van de grote geneugten van Rome, vooral in de zomer wanneer u buiten kunt zitten en de mensen tot ver na middernacht op straat zijn. Wat is er mooier dan te genieten van lekker Italiaans eten en goede lokale wijn aan een tafeltje op een mooie geplaveide straat, terwijl het turbulente stadsleven aan alle kanten voorbij trekt? En aangezien je hier van alles kunt vinden – van chique, romantische restaurants tot luidruchtige pizzeria’s of chique ijssalons – komt echt iedereen aan zijn trekken.

Rome en zijn unieke plaatsen

Een paar tips voor u over wat u zeker nog meer in Rome moet beleven.

Rome in één oogopslag – Italiaanse hoofdstad vanuit alle perspectieven

De vlog met Acelovinit – Rome als avontuur