Castingbureau Düsseldorf

Castingbureau voor Düsseldorf – Dankzij ons castingbureau vinden wij samen met uw team de meest individuele kandidaten voor uw project. Wij verzorgen serieuze plaatsing van filmacteurs, modellen en presentatoren in TV, tijdschriften en reclame voor hoogwaardige merken. Onze managers staan altijd aan uw zijde, of het nu gaat om een casting voor uw komende reclamecampagne in Düsseldorf, producties voor de bioscoop of shoots met modellen, onze agenten zorgen voor snelle resultaten en tijdbesparende communicatie met de klant. Met gevestigde partnerbureaus organiseren we snel een goede selectie. Voor Düsseldorf en Hamburg is ons bureau uw parnter voor castings moderators, acteurs en model, uw castingbureau plant en plant alles voor uw bedrijf. Ons model castingbureau vindt altijd de beste kandidaten voor uw reclamecampagne in uw winkels. Volledige tevredenheid van uw kant is onze belangrijkste factor. Snelle voorstellen zijn vanzelfsprekend bij ons castingbureau voor presentatoren. Wij zorgen voor uw zoektocht naar fotomodellen, presentatoren en serieacteurs: plaatsing, casting en in het hele projectmanagement.

CM: Het mediabureau voor castings en social media campagnes

Samen met onze getalenteerde, toegewijde modellen slaan wij als castingbureau een nieuwe weg in op het gebied van modellenmanagement. We halen het beste uit onze modellen met individuele aanbevelingen. Plaatsing, castings of shoots, bij ons vindt u de juiste fotomodellen. Bij ons staat u als cliënt en klant gedurende het hele plaatsingsproces steeds centraal bij al onze waarnemende agenten, waarbij elke beslissing door ons team wordt genomen.

Casting video’s: Reclame-effecten

Jonge talenten van ons bureau kunnen zich aan verschillende uitdagingen aanpassen. Wij maken er een punt van om onze modellen de tijd te geven die ze nodig hebben om zich voor te bereiden op banen door middel van eersteklas management. Wij maken er een punt van om onze modellen de tijd te geven die ze nodig hebben met professioneel management om volledig gebrieft en specifiek voorbereid te zijn op klussen. Zo geven wij al onze opkomende modellen vanaf het begin geweldige kansen en casting voor banen. Van het flitsen van een modeshow op de Fashion Week tot fotoshoots voor pan-Europese modeketens en reclamespots voor sociale media. Email of bel ons nu vrijblijvend. U bespaart waardevolle middelen en tijd met onze diensten. Ons castingbureau staat voor kwaliteit op hoog niveau – elke dag opnieuw. Via ons management krijgt u altijd uw individuele modelkeuze gemakkelijk en ongecompliceerd. Schrijf ons uw individuele wensen op elk moment. Vind uw model in Düsseldorf. Ons modellenbureau begeleidt u en uw project gedurende het hele organisatieproces. Met professionele reclamebureaus in Duitsland en wereldwijd.

Eén ding is zeker, voor merken zijn alle vormen van gieten niet alleen de meest veelbelovende manier om de sterkste worp te krijgen. Het live-evenement is net zo goed als een social media-marketingcampagne: Reclamemodellen gezocht!

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden