Castingbureau München

Castingbureau voor München – Wij staan altijd aan de zijde van uw projectteam als adviseurs en partners, of het nu gaat om een casting voor imagofilms van uw bedrijf, fotoshoots voor bekende merken en TV-shoots, de CM-agenten zorgen voor een sterke selectie en vriendelijke communicatie met de klant. Onze managers zullen de beste cast scouten voor uw commerciële opnames voor series en shows in München in ieder geval.

Het media-agentschap voor mode en castings

Wij garanderen de perfecte selectie met ervaren reclamebureaus in heel Duitsland. Dankzij onze castingmanagers en hun knowhow vindt u de meest ervaren kandidaten voor uw project. Als castingbureau in Duitsland richten wij ons in het plaatsingsproces op één ding: het bereiken van het beste productieresultaat. Ons castingbureau voor moderatoren zorgt voor alle relevante gebieden voor uw mediaproject: plaatsing, ondersteuning, casting en in project management. Voor München, Leipzig, Frankfurt, Düsseldorf en Hamburg zijn wij uw partner in München vaste selectie en individuele opties zijn vanzelfsprekend voor uw opnamen. CM Casting – Ons castingbureau zorgt voor de organisatie van uw boeking voor München-klanten: modellen of presentatoren. Wij zorgen voor serieuze plaatsing van acteurs voor speelfilms, show moderators en reclamemodellen in online shops, commercials op TV en imagofilms voor bedrijven.

Castings voor mode, online shops en commercials

Het castingbureau, uw partner voor expressieve fotoproducties – Wij organiseren expressieve en veranderlijke acteurs voor fotocampagnes en shoots. Ons bureau waardeert ambitie en stiptheid. Samen bereiken we representatieve, hoogwaardige opnameresultaten die uw bureau zullen overtuigen. Bent u op zoek naar het perfecte model voor uw project? Met ons modellenbureau vindt u snel uw model als agentschap in München. Niet alleen acteurs, ons agentschapsteam zorgt ook voor de organisatie, neem gewoon contact met ons op. Onze agenten zullen uw projectmanager onmiddellijk vertellen over vrije boekingsdagen voor uw project, fotoportfolio’s opsturen. Bel ons, een van onze agenten zal uw project snel afhandelen. Via ons spaart u vele individuele verzoeken aan vele acteurs, alsook de kwalitatieve beoordeling. Wij investeren veel tijd in onze organisatie, zodat onze modellen zich optimaal kunnen voorbereiden op hun shoots.

Agency Castings: strategie en bereik

Via live of e-castings vindt u niet alleen de ideale cast voor uw fotoshoot. Uw live-evenement is net zo goed als een social media-marketingstrategie: Reclamemodellen gezocht!

Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

Meer over modellenwerk & model worden