CM goes Fashion TV – Video’s uit Berlijn, Parijs, Stockholm, New York

Weer een nieuwe mega deal! CM Models gaat Fashion TV. Je kunt onze modellen nu wereldwijd zien op Fashion TV! Dankzij onze eigen mediaproductie kunnen wij onze modellen zo snel mogelijk een goed modellenboek (foto’s, video’s, introductie, polaroids, enz.) bezorgen. Natuurlijk horen daar ook eersteklas modefilms bij om onze modellen in beweging te zien, met gezichtsuitdrukkingen en emoties. Perfect voor onze klanten!

Alle CM-video’s nu via TV, Smart TV, notebook of via app – wow

Sinds 1 juli zijn onze video’s nu officieel te zien op Fashion TV, waarmee we een van de weinige modellenbureaus ter wereld zijn die dit internationale kanaal, dat in veel hippe clubs of zelfs lounges te zien is, perfect hebben! Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking. Als gevolg daarvan krijgen ook Amerikaanse nieuwsportalen steeds meer aandacht voor ons modellenbureau, zoals hier in het MSN-artikel over ons internationale supermodel Chand op bezoek in Duitsland (inclusief een interview over modellenwerk, werk, sport, voeding, enz.)

Chand op Fashion TV: Model Life

Als je alle video’s eerst wilt zien, volg dan ons modellenbureau op YouTube!

Mode TV Life Stream 24/7 Fashion

Fashion TV: 24 uur mode, supermodellen en muziek

s Werelds beste haute couture merken zijn vertegenwoordigd op Fashion TV. Gucci, Prada, Dior, Dolce & Gabbana maar ook Vogue, Elle of Cosmopolitan publiceren hun modevideo’s hier op FTV, soms zelfs exclusief. Fashion TV kan wereldwijd worden ontvangen op tv-toestellen, maar kan ook worden gestreamd op mobiele telefoons via een app of gewoon op een notebook.

Wereldwijd loopt het kanaal in vele hotspots, van chique en luxueuze restaurants in de binnenstad tot modellenbureaus zoals het onze. In Duitsland zijn wij het allereerste modellenbureau dat gevraagd wordt. Voor ons is dit een ongelooflijke bevestiging, nadat we pas drie jaar bestaan. We zijn deze week dus niet alleen door het tijdschrift Bravo voor de tweede keer uitgeroepen tot een van de top 10 modellenbureaus in Duitsland, maar we doen het ook wereldwijd weer goed!

Werk in Milaan, Parijs en New York

In september begint het nieuwe plaatsings- en verblijfsseizoen voor onze jonge modellen. Plaatsing betekent dat je vertegenwoordigd wordt door een ander bureau, veel van onze modellen vliegen ook voor twee maanden naar de betreffende steden om daar te zijn voor castings maar ook om snel beschikbaar te zijn voor jobs, dus Op Verblijf! Voor veel van onze jonge meisjes is dit jaar de eerste keer dat zij naar het buitenland gaan om te werken, nadat zij hun school met succes hebben voltooid. Misschien zie je Lea, Luisa of Nicole binnenkort op Fashion TV wereldwijd, met nieuwe geweldige video’s! Als je alle video’s eerst wilt zien, volg dan ons modellenbureau op YouTube!