CM modellenbureau nu op Threads! Model Appetizer van Fashion Weeks & meer

Spannend nieuws uit de modewereld, er is iets nieuws en natuurlijk zijn wij er meteen bij. CM staat nu op Threads! Hier kun je gemakkelijk een kijkje achter de schermen nemen en de nieuwste modetrends ontdekken! Vandaag bijvoorbeeld met Gaia, van de Haute Couture Fashion Week Parijs.

Gaia, van Haute Couture Fashion Week Parijs #1 bericht

Vandaag willen we je voorstellen aan Gaia, een fascinerend gezicht bij CM Models dat momenteel furore maakt op de Haute Couture Fashion Week in Parijs. Gaia heeft een elegante stijl en laat de mode-experts versteld staan met haar talent. Ze wordt beschouwd als een aanstormend supermodel dat veelbelovend succes in het verschiet heeft.

Onze eerste post!

Volg ons nu ook op threads!

Artur voor Giorgio Armani (modeshow) in Milaan #2 Post

Maar dat is nog niet alles – CM Models stuurt Artur ook naar Milaan voor de Emporio Armani modeshow, live vanuit Fashion Week Milaan. Artur is een aspirant-model met veel potentieel en zal het publiek versteld doen staan met zijn indrukwekkende vaardigheden en charisma. We zijn enthousiast om hem te zien optreden!

Komt eraan! Berlijn Modeweek

En hou je vast, volgende week zijn onze boekers van dichtbij te zien op de Berlin Fashion Week! Het wordt een spannende week vol nieuwe trends en opkomend talent. Onze boekers hebben een goed oog voor getalenteerde modellen en geven hen de kans om voet aan de grond te krijgen in de mode-industrie.

Volg ons nu ook op threads!

Mis dus geen nieuws meer! Volg CM Models nu op Threads en blijf op de hoogte van de modellenwereld en modeweken. Wees erbij wanneer rijzende sterren tevoorschijn komen en de modewereld inspireren met hun unieke stijlen en ontwerpen. Tot ziens!

Tip! Ook nieuw: CM Podcast

“The Model Book” van agentschapseigenaar Stephan M. Czaja is nu beschikbaar als audioboek voor Apple Podcasts, Spotify, Deezer & Co.