De beste parfum reclames! Yves Saint Laurant, Burberry, Chanel & Co.

In parfumreclames komen een heleboel bekende gezichten voor. Hier zijn de top 30 parfum reclames. Onder hen bevinden zich modellen zoals Kendall Jenner, maar ook vele andere beroemdheden zoals zangeres Rita Ora. Het is een kijkje waard!

Belle d’Opium


Het bloemig-oriëntaalse parfum “Belle d’Opium” van Yves Saint Laurant wordt gepresenteerd door actrice en model Melanie Thierry. Men ziet haar dansen in een zaal alsof ze in extase is. Dit brengt de sensualiteit van de geur over.

Burberry x Mijn Burberry


Cara Delevingne en Kate Moss presenteren het bloemige parfum “My Burberry” van Burberry. Het is een soort eerbetoon aan Burberry’s klassieker, de trenchcoat. De bovenkant weerspiegelt de karakteristieke knopen van de jas. De handgeknoopte knoop verwijst naar de stof van de trenchcoat, die in Engeland wordt geweven.

Chanel x Chanel N5


Topmodel Gisele Bündchen maakt reclame voor het parfum “Chanel N°5” van Chanel. De essentie van vrouwelijkheid, een tijdloos parfum, het vrouwenparfum bij uitstek. De spot “The One That I Want” vertelt het verhaal van een vrouw die ernaar streeft tijd te vinden voor alles en iedereen – voor zichzelf, familie, carrière en liefde.

Chanel x Coco Mademoiselle


Op het lied “This is a man’s world”, presenteert actrice Keira Knightley het parfum “Coco Mademoiselle” Chanel. Ze rijdt op haar motor door de straten van Parijs naar een modeshoot en komt daar heel dicht bij de fotograaf, maar verdwijnt dan met alleen de fles “Coco Mademoiselle”. Het toont het verleidelijke en elegante effect van de geur.

Chloé x Chloé Eau de Parfum


Model Suvi Koponen promoot het parfum “Eau de Parfum” van Chloé. Met haar natuurlijke schoonheid, gratie en vrouwelijkheid belichaamt zij precies wat Chloé wil uitdrukken. Een warme, elegante en zeer verleidelijke geur.

Giorgio Armani x Si Eau de Parfum


Actrice Cate Blanchett stelt ons voor aan de fruitige geur “Si Eau de Parfum” …. Sì voor dromen, Sì voor liefde, Sì voor leven, Sì voor jezelf ! De Italiaanse manier om ja te zeggen. Het parfum en de commercial vertegenwoordigen de verschillende facetten van een vrouw: sensualiteit en rationaliteit; emotie en kracht; intimiteit en grootsheid.

Rihanna x Reb’l Fleur


In deze spot presenteert zangeres en model Rihanna het parfum “Reb’l Fleur” van Caroline Sabas en Marypierre Julien. Een spot waarin Rihanna een reis maakt door een tuinlabyrint en haar eigen schijnbaar duistere kant tegenkomt. Een expressief parfum, zowel verleidelijk als sensueel.

 

Versace x Helder Kristal


Het parfum “Bright Crystal” van Versace wordt hier gepresenteerd door topmodel en Victoria Secret Angel Candice Swanepoel. Een verfrissende en bloemige geur en is zo stralend en sensueel als kristal.

Calvin Klein x Reveal


Acteur Charlie Hunnam en model Doutzen Kroes presenteren het parfum “Reveal” van Calvin Klein. Doutzen Kroes verleidt de acteur erin, wat het erotische effect van het parfum moet aantonen.

Diesel x Alleen de dapperen wild


Het wilde en ruige parfum “Only the brave wild” van Diesel wordt gepresenteerd door model Willy Cartier. De ongetemde wildernis en grenzeloosheid in één enkele geur. De man die dit parfum van Diesel draagt, volgt zijn instinct en gelooft in zichzelf. Hij is dapper genoeg om zijn eigen wereld te scheppen en gaat zijn eigen weg.

DKNY x MYNY


Zangeres Rita Ora maakt reclame voor de speelse en onweerstaanbare geur “MYNY” van DKNY. Jong, brutaal en gepassioneerd. Net als New York.

Beyoncé x Heat


In deze commercial, introduceert Beyoncé haar zelf gecreëerde parfum “Heat”. Het is haar eerste parfum en het is eerlijk om te zeggen dat het net zo zwoel, sexy en zelfverzekerd is als zijzelf en als de commercial.

Gucci x Flora


Model Abbey Lee Kershaw adverteert voor de sensuele geur “Flora” van Gucci. Een werkelijk prachtige plek waar het model in een bloemenweide zit en de kracht van de geur voelt. De geur verleidt met zijn perfecte balans van verfrissende delicatesse en verleidelijke bloemigheid.

Chanel x Le Film- Chanel N5


Actrice Nicole Kidman presenteert het parfum “Chanel N°5” van Chanel in deze spot. Een adembenemend liefdesverhaal, prachtig om over te dromen.

Dior x Un Rendez-Vous Dior Homme


In deze spot promoot acteur Jude Law het parfum “Un Rendez-Vous” van Dior. Daarin is hij aan de telefoon met een vrouw die hij wanhopig graag wil ontmoeten en hij stelt zich al een ontmoeting met haar voor. Een opvallend en mannelijk parfum.

 

 

Yves Saint Laurant x Black Opium


Het parfum “Black Opium” van Yves Saint Laurant wordt gepresenteerd door model Edie Campell. Nog provocerender, nog meer rockend en nog luider. Een parfum voor de rebelse vrouwen onder ons. Extravagant, rusteloos, een complexe mix van duisternis en licht, vol vrouwelijke sensualiteit, speels en toch onweerstaanbaar serieus.

Dior x Miss Dior Chérie


Natalie Portman presenteert het damesparfum “Miss Dior Chérie” van Christian Dior in een romantische reclamespot. Een verleidelijke en zeer elegante geur.

Yves Saint Laurant x La Nuit De L’Homme


De Franse acteur Vincent Cassel verleidt rijen en rijen mooie vrouwen in de reclamespot voor het parfum “La Nuit De L’Homme” van Yves Saint Laurant. De onweerstaanbare mannengeur is bedoeld om passie op te wekken. Gemaakt voor een man die zich graag omringt met een mysterieus aura.

Versace x Eros pour femme


In dit spotje stelt Lara Stone het parfum “Eros pour femme” van Versace voor. De explosie van passie waarmee Eros zijn ware liefde ontmoet. Een geur geïnspireerd door zelfvertrouwen, kracht, gratie en verleiding.

Roberto Cavalli x Roberto Cavalli


Model Elisa Sednaoui maakt reclame voor het parfum “Roberto Cavalli” van Roberto Cavalli. Een wilde en verleidelijke geur, die in de spot wordt benadrukt. Het model doolt als een tijger door de gangpaden en laat iedereen sprakeloos achter met haar verschijning.

Jean-Paul Gaultier x Le Male Classique


Model Jarrod Scott en model Sara Sampaio presenteren het parfum “Le Male” van Jean-Paul Gaultier. Ze spelen een stel geliefden die elkaar vinden. Een parfum dat conventies doorbreekt, een spel van durf, tederheid, kracht en sensualiteit.

Dior x Dior Addict


Model Sasga Luss maakt reclame voor het parfum “Dior Addict” van Christian Dior. Een ongelooflijk mooie en kleurrijke plek. Een nonchalante, mooie en verleidelijke geur.

Giorgio Armani x Acqua di Gioia


Model Emily Didonato presenteert de geur “Acqua di Gioia” van Girgio Armani. Het parfum ademt alle emoties uit die de natuur en de zee in onze ziel losmaken: zorgeloze levensvreugde, sensualiteit en natuurlijkheid. Een geweldige geur en een geweldige reclame.

Estée Lauder x Modern Muse- Le Rouge


Topmodel Kendall Jenner laat ons in deze commercial kennismaken met het parfum “Modern Muse- Le Rouge” van Estée Lauder. Zij loopt met veel zelfvertrouwen en elegantie door de straten en trekt alle blikken naar zich toe. “Modern Muse- Le Rouge” is een bloemige, houtachtige geur en een luxueuze samenstelling die het zelfvertrouwen, de stijl en de creativiteit van een vrouw naar boven brengt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie