Flower Power – Johanna V. voor het Britse merk Flavr!

Johanna V. is een van onze ervaren modellen die al een aantal geweldige klussen heeft gedaan! Er zijn altijd een aantal spannende merken. De vorige keer was dat voor het Britse merk Flavr, dat van elke mobiele telefoon een mooi accessoire maakt. Tegenwoordig ga je bijna de deur niet meer uit zonder je smartphone bij je te hebben. Natuurlijk, bescherming is een must. Maar Flavr is ook bekend om zijn geweldige bloemenprints op hun koffers – dat brengt de lente weer terug! Johanna V. zelf was verrukt over de vele kleurrijke hoesjes voor mobiele telefoons. Wat een geweldig uitgangspunt voor een shoot!

De uren voor de klus: voorbereiding op de shoot met Flavr

Niet alle opnames zijn hetzelfde, omdat bijna geen twee banen hetzelfde zijn. Sommige zijn uitgebreider, met een grote set, extra visagisten, stylisten en fotografische assistenten. Andere zijn kleiner, waar je geen extra set nodig hebt en het model zich zelf kan klaarmaken. Wat betekent dat precies? Bij dergelijke shoots ligt de nadruk meer op het portretteren van de producten in het dagelijkse leven en worden de modellen zo natuurlijk mogelijk gelaten. Johanna V. had een richtlijn over hoe ze naar de baan moest komen. Haar werd verteld dat ze discrete make-up en fris gewassen haar nodig had. Bovendien had zij zelf een paar outfits nodig om zich om te kleden, zodat er wat afwisseling op de foto’s zou komen. Wat vooral belangrijk was voor de shoot waren haar vingernagels, omdat die natuurlijk in focus zouden zijn met de gsm-hoesjes. Goed verzorgde handen voor zo’n klus zijn het allerbelangrijkste!

Flower Power! Johanna V. bij de social media shoot voor Flavr

Voor het Britse merk Flavr zijn kanalen als Instagram natuurlijk superbelangrijk. Als je een kijkje neemt op hun profiel, zie je dat hun feed vol flower power zit, trouw aan hun gsm-cover. Je zou kunnen denken dat de lente voor de deur staat!

Speciaal poseren op het werk? Alledaagse voorzorgsmaatregelen gewenst!

Het poseren voor de job voor Flavr was, natuurlijk, vrij vooraf bepaald. Aangezien het product in het middelpunt van de belangstelling moet staan, speelden zij alledaagse situaties na met de mobiele telefoon in het mooie Flavr hoesje. Selfies, telefoontjes of sms’jes. Het was belangrijk om alles zo authentiek mogelijk weer te geven.

Poseren kan zo makkelijk zijn: Neem een authentieke selfie!

Hier is nog een voorbeeld van hoe poseren voor het product eruit kan zien. Hoewel het een kleine klus was voor Johanna V., was ze van begin tot eind gemotiveerd. Ik vraag me af of het ook kwam door de kleurrijke gsm-hoesjes?