Fotoshoot in de woestijn van Keulen met Marie Dahmen

Twee modellen, twee fotografen, een sensationele locatie. Onze woestijnshoot gisteren in Frechen met twee van onze New Faces en de meisjes van “City Boutiques” was een compleet succes. Hier volgt een korte samenvatting van de spannendste momenten achter de schermen. Bekijk hieronder de eindfoto’s en lees hoe een opnamedag verloopt.

Opwinding voor de opnames in de woestijn

Ons atelier in Keulen vult zich langzaam met kleurrijke kleding en make-upspullen. Outfits worden gepast, accessoires worden bewonderd en toegewezen aan onze twee modellen Marie en Pia. Caro en Jennifer van “City Boutiques” hebben een hele koffer vol schatten meegebracht. Dankzij hen kunnen we de nieuwste collecties uit kleine boetiekjes in Keulen lenen voor onze shoot. GROOT!

Makeup - Model - Foto shooting (Germany)

De modellen worden al opgemaakt door onze visagiste Angie, de geur van haarlak hangt in de lucht en de stemming zit er goed in. Iedereen is opgewonden omdat het geen gewone studioshoot is, NEE: Vandaag schieten we in een woestijn, midden in de natuur. We springen niet in ons privévliegtuig, we rijden gewoon met onze schietmobiel minder dan een uur en we zijn op onze droomlocatie: een woestijnlandschap zoals in het Midwesten van de VS, vlak voor onze deur in Frechen bij Keulen.

Onze twee fotografen Oli en Moritz kunnen haast niet wachten om uit de auto te springen, het weer is beter dan verwacht, hoewel geen zonneschijn, zijn de lichtomstandigheden perfect. Na een korte wandeling door de natuur, met twee enorme koffers vol kleren en make-up natuurlijk, komen we eindelijk op de locatie aan.

Model poseert in poedersuiker zand

De shoot is aan de gang, de camera’s flitsen en onze modellen poseren in het witte zand van een droomstrand. De outfits worden achter de volgende heuvel gewisseld, het gezicht wordt gepoederd en we gaan verder. Het uitzicht over het landschap is werkelijk DROAMFUL en onze modellen geven zich helemaal als ze poseren! De foto’s zijn dienovereenkomstig! Nogmaals, een dikke pluim voor onze modellen!

Na anderhalf uur filmen, moppert het weer en vallen dikke regendruppels op ons neer. Onze modellen laten zich hierdoor niet afschrikken en maken zelfs in de regen een topfiguur in hun outfits. De outfits worden voor de laatste keer omgekleed, onze fotografen realiseren hun laatste fotovisies, en dan pakken we snel in. Het wordt koud en met nat haar helpt geen dik vest. Op weg naar onze opnamemobiel komt de ondergaande zon even tevoorschijn en schijnt een schitterend oranje over het woestijnlandschap. Een spannende fotoshoot eindigt met een indrukwekkend schouwspel. We zijn trots op het hele team en kijken nu al uit naar de foto’s!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie