Model Casting Tour 2023: Berlijn, Hamburg, München, Keulen naar Los Angeles

Casting Tour 2023 by CM Models: Jouw kans op de catwalk – Droom jij ervan om het te maken als model? De Casting Tour 2023 by CM Models biedt je de unieke kans om je modellencarrière in handen te nemen en in spannende nieuwe werelden te duiken! Berlijn, Hamburg, Keulen, Düsseldorf tot Los Angeles! De scouts van ons modellenbureau reizen naar verschillende steden en gaan op zoek naar frisse gezichten en buitengewone talenten. Hier lees je hoe je je kunt aanmelden en wat je kunt verwachten tijdens onze casting. Onze modellencasting tour 2023.

Meld je nu aan voor de castingtour!

Gewoon een paar gegevens, twee of drie snelle foto’s met je mobiele telefoon en je bent klaar! We kijken uit naar je sollicitatie.

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Registratie: De eerste stap naar modelsucces

  Inschrijven voor de CM Models Casting Tour 2023 is heel eenvoudig. Stuur ons gewoon je maten en een paar foto’s van jezelf. Onze ervaren modelscouts bekijken je sollicitatie en geven binnen korte tijd feedback. Dit betekent dat je niet lang op antwoord hoeft te wachten. Als je wordt geselecteerd, ontvang je een uitnodiging voor onze casting.

  • Registratie
  • Model Scout stuurt persoonlijke uitnodiging/afwijzing

  Voorbereiding: Wat moet je meenemen?

  Je hoeft je niet uitgebreid voor te bereiden op de casting. Integendeel – we willen dat je zo natuurlijk mogelijk overkomt. Kom naar onze casting zonder uitgebreide styling, make-up en in gewone kleding. We willen je zien zoals je echt bent en ontdekken of je iets hebt voor de modellenwereld.

  • Voorinschrijving & uitnodiging
  • Korte introductie, poseren, kleine catwalk
  • Schoon, geen make-up, geen styling

  Outfit / meenemen

  • Nauwsluitende kleding
  • Aansluitend, eenvoudig, schoon, wit overhemd, zwarte broek
  • Huidkleurig ondergoed
  • Hoge schoenen (dames)
  • Geen make-up

  Procedure: Wat is het proces van een gieting?

  Het castingproces is ongecompliceerd en ontspannen. Eerst stel je jezelf kort voor zodat we je kunnen leren kennen. Dan krijg je een paar vragen om meer te weten te komen over je persoonlijkheid en motivatie als model. Dan komt het spannende deel van de casting: we maken een paar foto’s van je om je expressiviteit voor de camera te testen. Er wordt je ook gevraagd een korte catwalk te lopen, die op video wordt opgenomen.

  Jouw weg naar Fashion Week begint hier!

  De CM Models Casting Tour 2023 is jouw kans om een duik te nemen in de spannende modellenwereld. Met onze ongecompliceerde registratie, nadruk op natuurlijkheid en een ontspannen castingproces willen we je de kans bieden om je potentieel als model te ontwikkelen. Met een beetje geluk ontvang je een uitnodiging die het startsein kan zijn voor je opwindende modellencarrière.

  Solliciteer nu voor de CM Models Casting Tour 2023 en laten we samen je dromen waarmaken! We kijken ernaar uit om je te leren kennen en je misschien te verwelkomen als nieuw gezicht in de modewereld.

  Kom langs in Berlijn, Hamburg, Los Angeles & meer!

  Ontmoet ons in deze steden:

  1. Keulen – 24.09.
  2. Düsseldorf – 29.09.
  3. Los Angeles – 11-30.09.
  4. Hamburg – 13.10.
  5. Berlijn – 15.10.
  6. Frankfurt – TBA
  7. München – TBA

  Casting Berlijn @ CVW Studio – 15.10.

  Onze spannende castingtour neemt ons mee naar Berlijn, de meest creatieve metropool van Duitsland! Ben jij een aspirant-model of ken je iemand die heeft wat ervoor nodig is? Dit is de kans om je droom waar te maken. Laat ons zien wat je in huis hebt, op de catwalk of voor de camera. We zijn op zoek naar jonge talenten die hun uniekheid en individualiteit uitstralen. Berlijn is de ideale omgeving voor jouw eerste stap in de modewereld. Kom langs en maak deel uit van onze spannende reis!

  Met dank aan CVW Studio! De locatie:

  Casting Hamburg @ Vau – 13.10.

  Modellen in Hamburg – De bruisende havenstad is de perfecte plek om je modellendromen waar te maken. Als jij of iemand die je kent droomt van een carrière als model, is dit het moment om te solliciteren! We zijn op zoek naar jonge mensen die iets speciaals hebben, of het nu op de catwalk is of voor de camera. Laat ons zien wat je in huis hebt en begin je modellencarrière in een van de spannendste steden van Duitsland – Hamburg!

  Met dank aan Vau! De locatie:

  De boetiek:

  Casting Keulen @ Massnahme – 24.09.

  In Keulen, aan de oevers van de Rijn, kun je de eerste stap zetten op weg naar je carrière als model. Droom je er zelf van of ken je iemand die de potentie heeft om model te worden, solliciteer dan nu! We zijn op zoek naar getalenteerde jonge mensen die klaar zijn om de modewereld te veroveren. Of je jezelf nu op de catwalk of voor de camera ziet, dat maakt niet uit – in Keulen bieden we het podium voor je dromen. Mis de kans niet om je talent te laten zien!

  Met dank aan Massnahme! De locatie:

  De boetiek:

  Casting Düsseldorf @ Slijtage Wolf – 29.09.

  Modellen in Düsseldorf – De stad van stijl en elegantie is op zoek naar nieuw modeltalent! Als jij of iemand in je omgeving ervan droomt om model te worden, is dit het moment om te solliciteren. We zijn op zoek naar jonge, ambitieuze mensen die hebben wat nodig is om de modewereld te veroveren. Of je nu de catwalk wilt veroveren of voor de camera wilt schitteren, in Düsseldorf bieden we je de kans om je potentieel te laten zien. Doe mee aan onze spannende castingtour!

  Met dank aan Draag Wolf! De locatie:

  De boetiek:

  Casting Frankfurt – Komt eraan

  De adembenemende skyline van Frankfurt is de perfecte achtergrond voor jouw entree in de modewereld. Als je ervan droomt om zelf model te worden in Frankfurt, of iemand kent die dit potentieel heeft, solliciteer dan nu! We zijn op zoek naar jonge talenten die klaar zijn om hun dromen waar te maken. Of je nu wilt schitteren op de catwalk of wilt overtuigen voor de camera maakt niet uit. Frankfurt biedt je het podium voor je grote optreden. Mis deze kans niet om je modellencarrière te lanceren! Datum en locatie volgen nog.

  Casting München – Komt eraan

  De stad van mode en elegantie opent haar deuren voor jonge, aspirant-modellen in München! Als jij of iemand die je kent droomt van een carrière in de modewereld, dan is dit de kans om te solliciteren. We zijn op zoek naar getalenteerde jonge mensen die iets speciaals hebben, of het nu op de catwalk is of voor de camera. München biedt het ideale podium voor je eerste stap in de modewereld. Laat ons zien wat je kunt en start je modellencarrière in deze glamoureuze stad! Datum en locatie volgen nog.

  Casting Los Angeles @ Geheime Locatie

  Models in Los Angeles, de stad van dromen en glamour, zoekt aspirant-modellen! Als je zelf droomt van een carrière in de modewereld of iemand kent die dat heeft, solliciteer dan nu! We zijn op zoek naar jonge talenten die klaar zijn om de modewereld te veroveren. Of je nu wilt schitteren op de catwalk of indruk wilt maken voor de camera, Los Angeles biedt je de unieke kans om je modellencarrière te starten in een van de spannendste steden ter wereld. Maak je dromen waar en maak deel uit van onze exclusieve casting tour! Datum op uitnodiging.