Zumba: Workouts, Zumba-les & Dansen

Zumba – Zumba dansen en Zumba als workout zijn helemaal trendy. Zumba is een enigszins andere workout, omdat het dans en training combineert in een sportieve uitzinnigheid van joie de vivre. De training is ontwikkeld door de Colombiaanse fitness trainer Alberto Perez in de jaren 90. De mix van ritmische dans en zweterige intervaltraining is niet alleen erg leuk, maar ook een echte calorieënkiller. Bovendien traint de dansworkout met elementen uit de salsa, samba en reggaeton ook het uithoudingsvermogen, de coördinatie en veel verschillende spieren – perfect voor iedereen die ook al dansend zijn conditie wil verbeteren. In deze post vind je drie coole video’s voor een Zumba workout. – Het is tijd om te dansen! Terug naar Home Training en terug naar de Beauty Gids.

Zumba: dans workout

De beste manier om te begrijpen waarom Zumba-dansen zo zweterig en veeleisend is, is om het zelf te proberen. Dus begin je Zumba workout nu. Als je ooit op je favoriete muziek hebt gedanst op een feestje, in een disco of gewoon thuis, dan weet je het wel: Dansen kan je echt doen zweten! Geen wonder, want dansen en fitness gaan hand in hand: ritmisch bewegen op de muziek maakt de spieren los en traint het evenwicht en de coördinatie, alsook het cardiovasculaire systeem.

Zumba-les voor thuis

Met Zumba verlies je gewicht terwijl je danst en het beste is dat de motivatie vanzelf komt met Zumba. Dit is een van ’s werelds populairste Zumba-workouts voor thuis. Met slechts 20 minuten naar een gezond en gelukkig lichaam gevoel. Begin je dag met Zumba en ervaar een roes van motivatie die je lichaam vult. Je kunt ook een nieuwe avondroutine na het werk beginnen met Zumba om je lichaam fit te houden en elke dag plezier te hebben.

Cardio Workout met Zumba

Zumba is een gevoel. Dans alleen of met je vrienden, kinderen en geliefden en hou een klein dansfeest! Zumba is cardio, maar bovenal is het leuk.

Schoonheidstips: Dans workouts en meer

Meer thuistraining tips! Misschien vind je dit ook leuk. U kunt hier ook meer lezen over gezonde en bewuste voeding. Dance workouts op coole muziek en je nieuwe stretch routine, hier.

Dance Workout: Good Mood, Party & R&B

Dance workout – maximale fitness met maximaal plezier. Het is veel makkelijker om te trainen met muziek. Waarom dan niet al dansend de hele workout afwerken? Met verschillende nummers en pittige dansworkouts heb je de cardiotraining in een mum van tijd onder de knie. Het mooie van de workouts is dat je geen uitrusting nodig hebt, behalve je sportkleren. Bovendien duurt de hele sessie maar 10 of 15 minuten. Het is dus perfect voor een snelle danssessie om je in een goed humeur te brengen. Dans jezelf fit!

Rekken: Dagelijks rekken en yoga

Rekoefeningen moeten helpen het lichaam de soepelheid te geven die nodig is voor een goede coördinatie en plezier bij het sporten. In dit artikel vind je 3 video’s over stretchen. Eerst een video van 5 minuten met een rekoefening die je in je dagelijkse leven kunt integreren. Vervolgens rek- en strekoefeningen geïnspireerd door yoga en tot slot een paar oefeningen voor een betere houding in het dagelijks leven, want als je rechtop staat, zie je er langer, fitter en zelfverzekerder uit.

Voeding: Mooie huid, voeding en meer

Wil je model worden, maar heb je nog niet echt nagedacht over voeding? Bewust eten is niet alleen goed voor je huid en je lichaam, maar ook voor je gezondheid. Als uw huid vatbaar is voor puistjes, kunt u die voorkomen. We laten je zien hoe! Wij laten u ook kennismaken met verschillende diëten en laten u zien hoe u uw gewicht op een gezonde manier kunt handhaven. Als je je nog beter voelt zonder een onsje of twee aan je lijf, laten we je ook kennismaken met voedingsmiddelen waarmee je dit op natuurlijke wijze kunt bereiken. Recepten, drankjes en heerlijk eten, hier.

Home Training: Pamela Reif, Zumba en meer

Hier kunt u terugkeren naar het Home Training overzicht.