Onzuiverheden bestrijden: verzorging, routine & producten

Onzuiverheden – Het is volkomen normaal dat uw huid de neiging heeft om van tijd tot tijd onzuiverheden te vertonen. Hier laten wij u zien hoe u ze van tevoren kunt voorkomen of hoe u er snel vanaf kunt komen. Of het nu gaat om puistjes, pigmentvlekken, een droge huid of roodheid, al deze huidoneffenheden zijn alledaagse huidproblemen, maar ze kunnen worden vermeden en verwijderd. Huidverzorgingstips en meer, hier voor jou. Terug naar huidverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Lichaamsverzorging tegen onzuiverheden

Wil je een egale en zachte huid op elk deel van je lichaam? Leer alles wat u moet weten over uw huid en hoe u deze het beste kunt verzorgen zodat puistjes in de eerste plaats uitblijven.

  • Feiten over uw huid
  • Oliën die uw huid nodig heeft
  • Producten waar uw huid van zal houden

Gelijkmatige huid: douche routine

U wilt uw doucheroutine verbeteren om uw lichaam te ontdoen van oneffenheden, pigmentvlekken en een droge huid. Hier is hoe je je huid kunt laten stralen met een nieuwe douche routine.

  • Douche routine
  • Ontdoe je van lichaamspuistjes
  • Bestrijdt droge en donkere vlekken

Zelfgemaakte zeep tegen lichaamsacne

Deze zeep bestrijdt lichaamsacne! Bekijk de video en maak de zeep zelf thuis. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om een huidvriendelijke lichaamszeep te maken. Het ziet er niet alleen schattig uit, het laat ook je puistjes verdwijnen omdat het alles bevat wat je huid nodig heeft.

 

Verzorgingstips: Lichaam scheren en meer

Meer tips! Ben je het zat om dure producten te kopen die je huid niet ten goede komen, maar zelfs verslechteren? Zoek uit wat je huidtype is en revolutioneer je huidverzorgingsroutine door deze aan te passen aan jouw huidtype. Je zou ook je lichaam moeten scheren met deze tips. Je kunt je look ook upgraden met huidverzorgingsproducten van grote merken als Tom Ford en Gucci.

Huidverzorgingstips: Huidtype, Verzorging & Serums

Welk huidtype heb je? Welke verzorging heeft uw huid nodig en welke serums doen wonderen voor uw huid? Krijg alle antwoorden hier!

Lichaam scheren: scrubben en scheertips

Dit is hoe je het goed doet! Je hebt een belangrijke klus voor de boeg en je wilt een zachte, gladde en haarvrije huid. Dan moet je een paar dingen weten. Of u nu uw armen, oksels, benen, buik of een ander lichaamsdeel onthaard wilt hebben, met deze tips en trucs zult u revolutionaire resultaten boeken bij het scheren van uw lichaam.

Verzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Dior

Verzorgingsproducten van bekende luxe merken die internationaal populair zijn, hier voor u.

Huidverzorging: tips, voeding en meer

Klik hier om terug te keren naar het huidverzorgingsoverzicht.