Huismiddeltjes voor handverzorging: natuurlijke verzorging, zachte handen & aloë vera

Huismiddeltjes – Natuurlijke huismiddeltjes zoals voeding zijn geweldig voor je huid – en voor handverzorging. Melk, honing, bananen en citroenen bevatten alle ingrediënten die je nodig hebt om babyzachte handen te krijgen. Natuurlijke cosmetica is niet alleen prijstechnisch een goed alternatief voor dure schoonheidsproducten, maar ook een snelle noodoplossing, omdat u de benodigde voedingsmiddelen meestal thuis in uw keuken kunt vinden. Huismiddeltjes zijn over het algemeen ook een betere huidverzorgingsmethode, omdat ze vooral verdraaglijk zijn voor de gevoelige of ruwe huid. Terug naar handverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Handverzorging met natuurlijke huismiddeltjes

Heb je geen dure handproducten tot je beschikking? Kijk dan eens rond in je keuken! Hier vindt u huismiddeltjes voor uw handverzorging die u vast wel in huis hebt. In de video wordt uitgelegd hoe de voedingsproducten moeten worden gebruikt:

  • Melk,
  • Honing,
  • Bananen en meer

voor uw handverzorging.

Baby zachte handen zonder rimpels!

Zo krijg je babyzachte handen en krijg je geen ruwe rimpels meer. Wat je nodig hebt:

  • Rozenwater
  • Aloë Vera gel
  • Citroen

DIY handmasker uit de keuken

In deze video laten we je kennismaken met 3 DIY handmaskers. Of u uw handen nu wilt scrubben, verhelderen of hydrateren, het zit allemaal in deze video. Hier zijn de ingrediënten voor het scrubmasker:

  • Bruine suiker
  • Honing
  • Kokosolie

Handverzorgingstips: Routine voor handverzorging en meer

Nog meer nagel- en handverzorgingstips!

Routine voor handverzorging: gezonde handen & betaalbare producten

Heb je als handmodel tips nodig over hoe je je eigen handverzorgingsroutine in je drukke dag kunt inpassen en wil je mooie, gezonde en zachte handen hebben? Leer hoe u dit doel kunt bereiken in slechts twee korte video’s.

Handverzorgingsproducten: SPF & 24-uurs hydratatie

Uw lade met handverzorgingsproducten ziet er nogal leeg uit? Maar u weet niet precies welke producten u zullen helpen om mooie handen te krijgen? Wij stellen u voor aan de beste.

Nagelverzorging: Nagelverzorgingstips & Nageldesigns

Je handen zijn verzorgd en nu hebben je nagels een minuutje verzorging nodig? Laten we verder gaan met nagelverzorging.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten en meer

Hier kom je terug bij het handverzorgingsoverzicht.