Parfum: Regels, Top Parfums & Dupes

Parfum – Bij een verzorgd uiterlijk hoort ook de geur van een man: met de juiste geur ervaren we onze tegenhanger als aangenamer. De invloed van iemands geur op hoe wij hem waarnemen en of wij hem sympathiek vinden, is niet te onderschatten. Niet voor niets bestaat de uitdrukking “iemand goed kunnen ruiken”.

Om de eigen uitstraling te benadrukken, zijn er veel mannenparfums die heel individueel ruiken en de man de aparte uitstraling geven die hij wenst. Of het nu licht of intens is, houtachtig of wrang, fris of zwaar – elk parfum heeft zijn eigen karakter.

In de volgende video’s presenteren we 6 regels voor het aanbrengen van parfum, de 10 beste mannenparfums en betaalbare alternatieven. Terug naar mannen verzorging en terug naar de grote beauty gids.

6 regels: Breng parfum aan

Veel mannen weten niet echt hoe ze parfum moeten aanbrengen of wat ze koste wat kost moeten vermijden. In deze video laten we je 6 dingen zien waar je rekening mee moet houden als je parfum aanbrengt. Hier zijn 3 regels uit de video:

  • Niet rechtstreeks op kleding spuiten
  • Wrijf nooit parfum in.
  • Minder is meer

Top 10 Parfums voor mannen

De beste mannenparfums waarmee je op kantoor, tijdens een afspraakje of in het dagelijks leven gegarandeerd opvalt als allesbehalve saai.

  • La Nuit de l’homme
  • Creed Aventus
  • Doir Sauvage
  • Jean Paul Gaultier Ultramale
  • Chanel Allure Sport Extreme

Best geprijsde mannen parfums

Fantastische mannengeuren versterken het imago van elke man. Toch zijn ze erg duur. In deze video laten we u kennismaken met betaalbare parfums als alternatief voor parfums uit het topsegment en voor mensen met een budget.

Verzorgingstips: Lichaamsverzorging en meer

Meer verzorgingstips voor mannen! Hier vindt u meer informatie over mannenverzorging. Hier vindt u tips voor lichaamsverzorging.

Lichaamsverzorging: routine en er aantrekkelijker uitzien

We weten allemaal dat de huid op ons lichaam evenveel aandacht nodig heeft als de huid op ons gezicht! Regelmatig wassen of douchen hoort bij het leven, dat leren we al vroeg. Lichaamsverzorging voor mannen houdt ook rechtstreeks verband met gezondheid. Als u uw huid niet regelmatig reinigt, kunnen irritaties, onzuiverheden, ontstekingen en, in het ergste geval, zelfs huidziekten ontstaan. Om als man regelmatig voor uw lichaam te zorgen, hoeft u echter niet elke dag het hele programma te doorlopen.

Gua Sha: Rozenkwarts & Kaaklijn

Heb je gezwollen ogen? Of wil je een gedefinieerde kaaklijn? Dan is dit precies een zaak voor Gua Sha hulpmiddelen. Dit Chinese schoonheidsmiddel, dat zich laat vertalen als “schrapen”, verhoogt de bloedsomloop, maakt de huid strakker en draineert het lymfestelsel. Een massage met de gua sha steen raakt ook acupunctuurpunten en helpt de spanning in het gezicht te verlichten. Wees klaar voor een gezonde teint op je gezicht. Romee Strijd laat je zien hoe. Lees hier meer over huidverzorging.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha, Derma Roller en meer

Heb je nog nooit gehoord van Dyson Beauty Tools, de Gua Scha of de Dermo Roller? Met Beauty Tools kunt u uw kaaklijn opleuken, huidonzuiverheden bestrijden en uw haar perfect stylen. Op zoek naar een cadeau voor je vriendin, moeder of zus? Schoonheidsmiddelen zijn altijd populair. Bekijk de populairste beautytools voor uzelf of koop er een voor uw geliefde. Meer schoonheidsmiddelen, hier.

Mannenverzorging: gezichtsverzorging, baard en meer

Hier kom je terug bij het mannen verzorgings overzicht.