Gezichtsyoga & Gezichtsmassage: Tips, Lifting & Romee Strijd

Gezichtsyoga en gezichtsmassage – De absolute trend in schoonheid op dit moment. Hiermee kunt u uw gezicht vormgeven en uw gezichtscontouren benadrukken. Een mooi gevormd gezicht met sterke contouren is natuurlijk superbelangrijk voor modellen, dus in dit artikel geven we je tips voor gezichtsyoga met het bekende schoonheidshulpmiddel de Gua Sha en tips voor gezichtsmassages, zodat je je gezicht vorm kunt geven en je gezichtscontouren beter uitkomen. Lees hier meer over huidverzorging. Terug naar Gezichtsverzorgingen terug naar de Schoonheidsgids.

Gezichtsyoga: tips voor een strakkere kin en hals

Wilt u dat uw kin en hals er strakker en gebeeldhouwd uitzien? Hier in deze video vind je een aantal super simpele gezichtsyoga oefeningen om je gezichtscontouren strakker te maken.

  • Oefening 1: Naar het plafond kijken en de tong bewegen: 0:22
  • Oefening 2: Kijk opzij en span de mond opzij: 1:25
  • Oefening 3: Kijk naar rechts en naar links en steek je tong uit: 2:44
  • Oefening 4: Gespannen gezicht: 3:52
  • Oefening 5: Kijk rechts en links en steek je tong uit: 4:45
  • Oefening 6: Tik lichtjes met de handen op de kinzone: 5:50

Gezichtsmassage: tips van model Romee Strijd

Wilt u weten hoe u uw gezicht op natuurlijke wijze kunt verstevigen en vormgeven met gezichtsmassage? In deze video geeft supermodel Romee Strijd tips over hoe je je gezicht kunt masseren met beauty tools om het er slanker en meer gebeeldhouwd uit te laten zien. We hebben haar belangrijkste advies over gezichtsmassage hier voor je op een rijtje gezet:

  • Gebruik eerst een Gua Sha steen en masseer je gezicht van onder naar boven met de rozenkwarts steen.
  • Zorg ervoor dat u een vochtinbrengende crème aanbrengt voordat u masseert
  • Breng vervolgens uw gezicht in vorm met een massageroller door deze van het midden naar de buitenkant over uw gezicht te slepen.

Gezichtsverstevigende massagestreken

In deze video leggen we een aantal grepen en massagemethoden uit die je 1-5 keer per week kunt gebruiken, afhankelijk van je huidtype. Geniet van de massage en verwen uw huid met wat wellness. Stap voor stap kunt u zelf de technieken volgen en een strakker gezicht krijgen.

Verzorgingstips: Gezichtsmaskers, mooie wimpers en meer

Wil je weten welke eenvoudige huismiddeltjes je kunt gebruiken om snel gezichtsmaskers te maken? Bekijk dan onze tips over gezichtsmaskers in 5 minuten om de juiste verzorging voor uw huid te vinden. Meer verzorgingstips over de thema’s wimpers en handverzorging vindt u hier.

Gezichtsmaskers in 5 min: DIYs, tips & helende klei

Uw huid heeft dringend behoefte aan vocht en u wilt haar verwennen met een zelfgemaakt masker? Hier zijn een paar geweldige ideeën voor snelle, hydraterende maskers.

Wimpers: verzorgingsproducten, tips & wimperserum

Droom je van lange en mooie wimpers? Dan hebben we de perfecte tips voor je in dit artikel.

Handverzorging: huismiddeltjes, producten, ruwe handen, tips & routine

Uw gezicht is met de juiste verzorging behandeld en nu wilt u uw ruwe handen verzorgen? Dan vind je hier de juiste handverzorging.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht, reiniging en meer

Klik hier om terug te keren naar het gezichtsverzorgingsoverzicht.