Föhn het haar: Volume, golven, kort haar & tips

Föhn – We kennen allemaal het perfecte kapsel als je net gestyled van de kapper komt. Het haar is fris en professioneel geföhnd door de kapper, vol glans, volume, houdbaarheid in een prachtige vorm. Maar thuis lukt de restyling niet helemaal. Is dat precies wat je wilt veranderen? Hier zijn de beste tips en trucs voor eenvoudige föhntechnieken die je haar veel volume en glans geven, alsof je net van de kapper komt. Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

De 3 beste föhntechnieken

Heb je een fotoshoot, een belangrijke vergadering of een avondje uit met je meiden gepland? Maar je hebt nog niet het juiste kapsel? Kijk dan eens naar de 3 populairste geföhnde kapsels om de blikvanger van de avond te zijn. Of je nu golvend, steil of volumineus haar wilt, met deze föhntechnieken kun je elke stijl bereiken. Probeer het zelf maar!

Het perfecte kapsel

Wilt u een volumineuze haardos, zoals na een bezoek aan de kapper? Dan is deze tutorial echt iets voor jou! Het is heel makkelijk te doen. Je hebt de volgende producten nodig voor dit kapsel:

  • Ronde haarborstel
  • Oribe Gladmakende Crème
  • R + CO hoge duik

Föhnen kapsel voor kort haar

Heb je pluizig haar of wil je niet te veel warmte gebruiken? Bekijk dan zeker deze tutorial om te leren hoe je een föhn en borstel gebruikt om je haar steil te föhnen.

Schoonheidstips: Haarshampoo en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en Co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haarverzorgingsroutines.

Haar Shampoo: Olaplex & Siliconen Vrij

Bent u op zoek naar de juiste shampoo voor uw haar? Met zo’n enorme keuze, niet zo gemakkelijk. Of het nu gaat om dure shampoos van de kapper of shampoos van de drogist om de hoek, uw haartype speelt een doorslaggevende rol. Vocht, anti-kroes en voedende oliën zijn essentiële factoren in uw shampoo die van invloed zijn op de resultaten van uw haar. Daarom moet u uw haar onder de loep nemen om de best mogelijke verzorging voor uw haar te vinden. Met ons artikel over haarverzorging en shampoo staat niets een gezond en vol haar meer in de weg.

Dun haar: volume en volheid

Een probleem voor sommige vrouwen. Uiteindelijk willen we allemaal volumineus en vol haar. Dat is precies waarom je door moet gaan. Van de juiste haarverzorgingsproducten en stijlen tot het juiste kapsel: wij geven je de beste tips en trucs om glans, body en volume te geven aan je fijne haar.

Gezichtsverzorging: Routine & Reiniging

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, gespleten haarpunten & Maskers

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.