Haarverzorgingstips: Routine, trucs & producten

Tips voor haarverzorging – Of het nu gaat om krullende manen, steil haar of een kortgeknipte bob – elke vrouw wil gezond en vol haar. Wat je echt nodig hebt als haarmodel hangt af van je persoonlijke haartype. Er zijn echter bepaalde dingen waar haar en hoofdhuid niet van houden. Gespleten haarpunten zijn niet langer een probleem. Om je haar elke dag glanzend en glad te houden, vind je in dit artikel tips en trucs en de beste verzorgingsproducten. Belangrijk om weten: Er is niet één juist product, dus in dit artikel laten we u kennismaken met een reeks goede producten, zodat niets uw optimale haarverzorgingsroutine in de weg staat. Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Haarwas Hacks

De meeste fouten gebeuren als je je haar wast. De bekende kapper Brad Mondo laat zien hoe je deze fouten kunt vermijden en heeft de beste haarwas-hacks voor je op een rijtje gezet. Of je nu steil, krullend of pluizig haar hebt, er is een verzorgingsroutine voor elk haartype. Wees klaar voor gezond en vol haar!

Haarverzorging voor gezond en vol haar

Veel technieken om je te helpen je haar gezond te houden terwijl het groeit. Hier vindt u een scala aan producten en tips:

  • 1:40 Min Juiste keuze van kussen
  • 3:00 Min Redken Shampoo
  • 3:20 Min Redken Conditioner

Must Have Producten – Haarverzorging

Heeft u zich altijd al afgevraagd wat de beste producten zijn voor uw haarverzorging? Dan ben je hier aan het juiste adres – De 10 beste producten voor je haar en 3 producten die nooit mogen ontbreken in je haarverzorging:

  1. L’Oreal Paris Olie Voedende Shampoo
  2. L’Oreal Paris Oil Nourishing Conditioner
  3. L’Oreal Paris Olie Voedende Behandeling

Verzorgingstips: Gespleten haarpunten, routine en meer

Gezond en glanzend haar staat bovenaan de lijst! Met onze exclusieve tips kunt u uw haar meer glans geven en het er gezonder uit laten zien. Leer meer over haar!

Gespleten haarpunten: haarmaskers, knippen en strengen

Is uw haar broos en heeft het geen glans? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees alle trucs en tips over het onderwerp gespleten haarpunten.

Haarverzorgingsroutine: steil, krullend en kort haar

Afhankelijk van je haartype en textuur kan je haarverzorgingsroutine sterk verschillen. Ontdek hier de juiste producten en gewoonten voor uw haar.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, kapsels en meer

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.