Haar steil maken: Föhnen steil Keratine & Top 5 stijltangen

Steil haar – We kennen allemaal van nature krullend en pluizig haar en willen niets liever dan steil en glanzend haar voor de verandering of voor trendy kapsels. Geen wonder, want steil haar ziet er elegant uit zowel in nette kapsels in sluike look als open gedragen. Er is echter een breed scala aan producten, waardoor het moeilijk is de juiste voor u te vinden. Van stijltangen tot heatless producten, wij tonen u de beste manieren om uw haar zijdezacht te stylen. Belangrijk – de juiste haarverzorgingsroutine is essentieel om je haar te beschermen tegen de stress en spanningen! Laat je inspireren! Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Gemakkelijk uw haar steil maken

We laten je de makkelijkste manier zien om je natuurlijke haar steil te maken. In slechts één keer zal je haar zijdezacht zijn! Heb je nog steeds niet het juiste product gevonden om je haar steil te maken? Geen probleem, wij hebben een selectie van goede en betaalbare producten voor u uitgezocht.

  • Chi Iron Guard
  • Chil Karatin Zijde Infusie
  • Bio Iconic 10 x stijltang
  • Denman Borstel

Keratine gladmaken

Lang, steil haar: wie van ons wenst dat niet als afwisseling van krullende manen? Of het nu grote krullen of wilde krullende manen zijn met keratine is het eindelijk mogelijk. Keratine straightening is een chemisch proces dat de oppervlaktestructuur van elk individueel haar sluit. Hierdoor blijft uw haar glad, zelfs na meerdere wasbeurten. Zie hoe keratine gladmaken werkt in deze video.

Steil haar met de Dyson Airwrap

Stap voor stap naar steil haar met de Dyson Airwrap. Waarschijnlijk de zachtste manier om je haar te stijlen!

Föhn het haar glad

Wil je je haar op een natuurlijke manier steil krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We laten je zien hoe je je haar na het douchen steil maakt met een föhn en een haarborstel!

De 5 beste stijltangen

De markt voor stijltangen is groot. Maar welke zijn de beste? Wij tonen u de top 5 stijltangen zodat niets uw optimale haarroutine in de weg staat.

  1. GHD Platinum Plus
  2. T3 Micro Lucea ID
  3. Tymo Sway
  4. Amika de Dirigent 1
  5. Ontklittende borstel

Schoonheidstips: Krullen en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haarverzorgingsroutines.

Krullen: Volume & Dyson Airwrap

Wil je lang houdbare krullen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben talrijke technieken voor u verzameld om alle haarstijlen tevoorschijn te toveren, van zachte strandgolven tot glamoureuze krullen. Of u nu een eenvoudige krultang, een stijltang, de Dyson Airwrap of zelfs helemaal geen hulpmiddelen gebruikt. We laten je zien hoe het moet. Een haarlook waarmee je de kamer verovert en een individuele natuurlijke krullenlook is gegarandeerd!

Lang haar: tips & routine

Lang haar is meestal een echte test van geduld. De belangrijkste basisvereiste voor de verzorging van lang haar is de juiste haarverzorgingsroutine. Alleen als het haar gezond is, krijgt het de kans om snel en vooral sterk te groeien. Veelvuldig föhnen zonder hittebescherming, onregelmatig knippen van de punten en regelmatig kleuren kunnen sneller dan je denkt gespleten haarpunten veroorzaken. We hebben alles wat je moet weten over haarverzorging voor je lange haar. Wilt u uw haar op de juiste manier stylen, of het nu gaat om föhnkapsels of trendy haarclipkapsels? Bekijk dan deze video’s!

Gezichtsverzorging: Routine & Reiniging

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, gespleten haarpunten & Maskers

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.