Krullen: Volumineuze krullen, 5 minuten & Dyson Airwrap

Krullen – Wil je lang houdbare krullen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben voor u talloze technieken verzameld waarmee u alles tevoorschijn kunt toveren, van zachte strandgolven tot glamoureuze krullen. Of u nu een eenvoudige krultang, een stijltang, de Dyson Airwrap of zelfs helemaal geen hulpmiddelen gebruikt. We laten je zien hoe het moet. Een haarlook waarmee je de kamer verovert en een individuele natuurlijke krullenlook is gegarandeerd! Tijdsdruk? Geen probleem, wij laten je zien hoe je in slechts 5 minuten een prachtige krullenlook creëert. Laat je inspireren! Lees hier meer over beauty tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Krullen zonder producten ’s nachts

Wil je een volumineuze krul die je zonder gereedschap kunt creëren? Probeer dan de “Hitteloze Krullen Methode”. Alles wat je nodig hebt is een haarband. Deze methode is zeer trendy en mag u niet missen. Het beste eraan is dat je zachte krullen kunt maken zonder warmte. Het enige wat je doet is slapen.

Krullenpracht in slechts 5 minuten

Volumineuze krullen in slechts 5 minuten? Is dat echt mogelijk? Het antwoord is duidelijk ja! Probeer het uit en creëer glamoureuze krullen in een handomdraai.

  1. Bind het haar in een hoge vlecht
  2. Maak de varkensstaart los
  3. Krul individuele lokken met de krultang
  4. Om af te koelen, zet u de krullende lokken vast met een clip aan de basis.

Dyson Airwrap: alleskunner voor haarstyling

De hype rond de Dyson Airwrap is groot! Het is een overtuigend all-rounder produkt en het is moeilijk de markt zonder dit produkt voor te stellen. De Airwrap belooft niet alleen langdurige kapsels, hij is ook zacht en zorgt voor glanzend haar. Overtuig jezelf en probeer zeker de volumineuze krullen. Wees de blikvanger, of het nu overdag is of ’s avonds!

Perfecte strandgolven zonder veel moeite

Het perfecte zomerkapsel! Dit kapsel is zo gemakkelijk na te maken en garandeert een perfecte beach wave met veel volume, of het nu voor kort of lang haar is!

Verzorgingstips: Snel kapsels en steilen

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over gespleten haarpunten en haarverzorging.

Snelle Kapsels: Vlechten & Vlechten

Alweer laat, maar je hebt geen zin in saaie kapsels? Als er niet genoeg tijd is om uitgebreid te föhnen, stijlen, krullen of vlechten, heb je kapsels nodig die snel gaan. We laten je zien hoe je in een handomdraai prachtige kapsels creëert.

Haar steil maken: steil föhnen & top 5 steiltangen

We kennen allemaal natuurlijk krullend en kroeshaar en willen niets liever dan steil haar. Het is geen wonder dat steil haar er zowel in sluike kapsels als los gedragen elegant uitziet. Er zijn echter zo veel producten dat het niet gemakkelijk is de juiste voor u te vinden. Van stijltangen tot warmtevrije producten, wij tonen je de beste manieren om je haar zijdezacht te krijgen.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, kapsels en meer

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.