Ab workout: Six Pack, Pamela Reif & 7 minuten

Buikspiertraining – Wil je eindelijk een strakke buik of wil je je buikspieren nog meer versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je zult alles leren over het opbouwen van spieren in de buikstreek. Wij hebben de perfecte workout voor u samengesteld, van trainingsduur en voeding tot de optimale buikspieroefeningen. Ga aan de slag en krijg je droomlichaam! Wilt u alle drie de lichaamsregio’s – buik, benen en billen – in één workout aan bod laten komen? Dan kunt u hier meer te weten komen. Lees hier meer over handverzorging. Terug naar nagelverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Pamela Reif – Belly Workout

Geen smoesjes meer ! Deze workout is perfect voor tussendoor, thuis, in de hotelkamer of vlak voor een shoot. Alles wat je nodig hebt is een beetje ruimte en jij. Zweten is gegarandeerd bij deze workout!

  • Crunch oefeningen
  • Reik uit – steek in
  • Inrollen
  • Jack Knife
  • Houd
  • Plank

11 Lijnen Buikspier Training

Veel vrouwen willen een strakke buik, maar niet te veel en niet te weinig. De twee lijnen, ook 11 genoemd, vormen de gulden middenweg voor een vrouwelijke, aantrekkelijke buik. Om deze lijnen te krijgen, moet je hard trainen en gezond eten!

  • Intensieve oefeningen voor de hele core, inclusief de bovenste en onderste buikspieren.
  • Herhaal 2 tot 3 keer per week
  • Gezonde voeding om lichaamsvet te verliezen

Buikspieren in slechts 2 weken

Iedereen wil buikspieren en ze willen ze snel. Met dit 2-weekse programma kunt u uw droom van een platte en gedefinieerde buik waarmaken. Aan de slag!

Schoonheidstips: Slanke taille en meer

Blijf fit en gezond met onze workouts! Leer hoe je de juiste buikspieren kunt trainen en opbouwen met optimale oefeningen. Workouts die je een kleinere taille geven. Plus, meer voetverzorgingstips voor na de training.

Slanke taille: Pamela Reif & platte buik

Wij zeggen nee tegen shapewear en tailleshapers! Krijg je slanke taille met de perfecte workout. Onze fitnessoefeningen zijn niet alleen perfect voor een kleine taille, maar trainen tegelijkertijd ook uw buik. Een consequente en regelmatige training is de sleutel tot zichtbaar succes!

Voetverzorgingstips: Gebarsten hielen & nuttige tips

Hoe behandel je je voeten goed? Onze voeten hebben het elke dag zwaar te verduren door alle drukte van het moderne leven, lange rijen en oncomfortabele schoenen die ongemak kunnen veroorzaken en onze algehele gezondheid kunnen aantasten. Hier zijn de handigste voetverzorgingstips om je voeten en teennagels er mooi uit te laten zien.

Voetverzorging: crèmes, pedicure & tips

Voetverzorgingstips – Hoe behandel je je voeten goed? Onze voeten hebben het elke dag zwaar te verduren door alle drukte van het moderne leven, lange rijen en oncomfortabele schoenen die ongemak kunnen veroorzaken en onze algehele gezondheid kunnen aantasten. Hier zijn de handigste voetverzorgingstips om je voeten en teennagels er mooi uit te laten zien.

Buikverzorging: Slanke taille en workout

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de abdominale zorg.