Tips voor voetverzorging: gebarsten hielen & nuttige tips voor mooie voeten

Tips voor voetverzorging – Je voeten verzorgen is altijd belangrijk. Niet alleen in de zomer. Vooral pedicure wordt vaak verwaarloosd in sandaalvrije maanden. Maar hoe behandel je je voeten goed? Eén ding is duidelijk: we belasten onze voeten elke dag, of het nu gaat om het dragen van te kleine schoenen, het afleggen van te lange afstanden of het wachten in lange rijen. Gelukkig is een beetje onderhoud voldoende om onze voeten er op hun best uit te laten zien. Het beste van alles is dat als je eenmaal het basisprogramma hebt gedaan, je in de toekomst alleen nog maar af en toe aandacht aan je voeten hoeft te besteden. Hier zijn de handigste voetverzorgingstips om je voeten en teennagels er mooi uit te laten zien. Lees hier meer over beenverzorging. Terug naar Voetverzorging en terug naar de Schoonheidsgids.

6 tips voor mooie voeten

  • Hou je voeten altijd droog 0:35
  • Knip je teennagels regelmatig 1:11
  • Zorg dat je teennagels gezond zijn 1:45
  • Week je voeten in warm water 2:32
  • Cream Your Feet 3:04
  • Masseer je voeten 3:25

Tips voor gebarsten hielen

Gebarsten hielen zijn een veel voorkomend probleem in de winter. In deze video laten we je een natuurlijk huismiddeltje zien tegen gebarsten hielen en een aantal tips waarmee je binnen een week van gebarsten hielen af kunt komen.

Pedicure thuis

Wil je mooi gemanicuurde teennagels? Dan moet je zeker eens kijken naar deze tutorial voor natuurlijke, goed verzorgde teennagels.

Verzorgingstips: Workout & Pedicure

Meer tips over voetverzorging!

Ab workout: Six Pack, Pamela Reif & 7 minuten

Wil je eindelijk een strakke buik of wil je je buikspieren nog meer versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je zult alles leren over de buikspieren. Wij hebben de perfecte workout voor u samengesteld, van trainingsduur en voeding tot de optimale buikspieroefeningen. Ga aan de slag en krijg je zomerlijf!

Pedicure: DIY Pedicure & DIY Voetscrub

Hoe maak je je voeten mooi! Laten we eerlijk zijn: iedereen wil mooi verzorgde voeten. Niet alleen in de zomer zijn goed verzorgde voeten het allerbelangrijkste. Je hoeft niet eens naar een schoonheidssalon om de perfecte pedicure te krijgen. Je kunt het gemakkelijk zelf thuis doen. Tot slot, hebben we een coole DIY peeling voor je voeten. Laten we beginnen met je pedicure!

Huidverzorging: tips, voeding, puistjes en meer

Nu je enkele nuttige tips voor je voeten hebt, gaan we over naar huidverzorging.

Voetverzorging: crèmes, pedicure, tips, producten en meer

Klik hier om terug te keren naar het voetverzorgingsoverzicht.