Scheren: een mooie huid, scrubben en scheertips

Lichaam scheren – de juiste manier om het te doen! En zonder gevolgen zoals huidvlekken achteraf. Je hebt een belangrijke klus voor de boeg en je wilt een zachte, gladde en haarvrije huid. Dan moet je een paar dingen weten. Of u nu uw armen, oksels, benen, bikinilijn of buik wilt ontdoen van haar, met deze huidverzorgingstips en -trucs zult u revolutionaire resultaten boeken bij het scheren van uw lichaam. Meer ontharingsmethoden zoals epileren, harsen en laseren, hier. Terug naar huidverzorging en terug naar de schoonheidsgids.

Voor het scheren: volg deze tips

In de video wordt uitgelegd hoe u uw huid goed voorbereidt voordat u gaat ontharen. Het maakt niet uit of u uw benen, armen, buik of een ander deel van uw lichaam haarvrij wilt hebben. Zo krijg je een mooie huid na het ontharen.

  • Vocht voor uw huid
  • Peeling voor uw huid
  • Vermijd huidirritatie

Lichaam scheren: waar je rekening mee moet houden

Je weet al hoe je je huid moet voorbereiden op het scheren. Bij uw routine voor het scheren van het lichaam moet u echter op nog een paar dingen letten om een perfecte en gladde huid zonder oneffenheden te krijgen. De video legt uit:

  • Waar moet je op letten tijdens het scheren
  • Welke producten helpen je huid echt
  • Wat je in gedachten moet houden na het scheren

Haarvrij van top tot teen

De beste methodes voor elk deel van je lichaam waar je haar kwijt wilt raken worden in deze video gepresenteerd. Of je nu haar op je oksels, benen, armen, buik, voeten, handen of rug hebt, dit is hoe je er allemaal vanaf kunt komen. Wij tonen u ook de beste voorbereiding en de meest doeltreffende producten voor na het scheren.

Huidverzorgingstips: Huidvlekken en meer

Volgende stap na het scheren van het lichaam, de bikini zone! Alle trucs zijn hier. Wij laten u ook zien hoe u huidonzuiverheden kunt bestrijden die tijdens het scheren ontstaan. En natuurlijk presenteren wij ook de beste producten voor uw lichaamsverzorging.

Bestrijding van huidonzuiverheden: producten

Het is volkomen normaal dat uw huid de neiging heeft om van tijd tot tijd oneffenheden te ontwikkelen. Hier laten wij u zien hoe u ze van tevoren kunt vermijden of hoe u er snel vanaf kunt komen.

Het scheren van de bikinizone: Vergissing en zachte huid

Zeg vaarwel tegen scheerpuistjes, ingegroeide haartjes, donkere vlekken en een gestresste huid in de bikinizone voorgoed! Hoe? Met deze nuttige tips en instructies zult u zeker slagen. Het scheren van je gevoelige huid is niet zo ingewikkeld als je zou denken. We laten je in slechts 3 video’s zien waar je op moet letten.

Verzorgingsproducten: Tom Ford, Gucci & Dior

Verzorgingsproducten van bekende luxe merken die internationaal populair zijn, hier voor u.

Huidverzorging: tips, voeding en meer

Klik hier om terug te keren naar het huidverzorgingsoverzicht.