Haarverzorging: tips, routine & gezond haar

Haarverzorging – Er zijn weinig manieren om uw stijl en karakter zo specifiek te definiëren als met een nonchalant kapsel. Een nieuw kapsel is immers vaak de eerste stap als je zin hebt in verandering. Om lang van uw kapsel te kunnen genieten, is de juiste verzorging essentieel.

Want hoe ouder je wordt, hoe meer verzorging je haar nodig heeft. Als u over tien, twintig of dertig jaar nog steeds indruk wilt maken met uw volle haardos, dan mag u uw haar voortaan niet meer verwaarlozen. Terug naar de mannen verzorgings gids. Nog meer tips: Beauty gids.

Tips voor gezond haar

Voor elk haarprobleem is er het juiste haarverzorgingsproduct. Maar voordat ik de juiste producten kies, is er vooral één vraag: hoe vaak moet ik mijn haar überhaupt wassen? De basisregel is: zo vaak als nodig, maar zo weinig mogelijk. In gewone taal betekent dit: elke dag wassen is OK. Het is echter belangrijk om een pH-neutrale shampoo te gebruiken die precies bij uw haartype past.

Lang en gezond haar

Hetzelfde geldt voor mannen: het modernste kapsel heeft geen zin als het haar zelf niet sterk, gezond en glanzend is. Mannenhaar heeft minstens evenveel verzorging nodig als de manen van een vrouw. Dit geldt nog meer als een man lang haar heeft! Hier zijn 10 snelle tips voor lang en gezond haar.

Haarverzorging – Routine

Shampoo alleen is niet genoeg. Mannenhaar heeft speciale verzorging nodig om krachtig te glanzen, niet uit te vallen en er indruk mee te maken op je liefje. In deze video laten we je een haarroutine zien die je haar gezond en verzorgd houdt.

Meer tips: Lichaamsverzorging en meer

Meer verzorgingstips voor mannen! Hier vindt u meer informatie over mannenverzorging. Een baardverzorgingsroutine en lichaamsverzorgingstips vind je hier.

Baardverzorging: tips & baard harsen

De man van de wereld draagt tegenwoordig een baard: of het nu een coole driedaagse baard is of een nonchalante volle baard, baarden zijn nu meer dan alleen een modetrend. Er is echter één voorwaarde: de baard moet goed gekapt en verzorgd zijn. Hiervoor zijn de juiste baardverzorgingsproducten beschikbaar. Met een baardverzorgingsproduct dat is afgestemd op uw haarstructuur en baardstijl, kunt u uw baard zorgvuldig wassen, verzorgen en stylen. In dit artikel zult u leren wat belangrijk is.

Lichaamsverzorging: er aantrekkelijker uitzien

We weten allemaal dat de huid op ons lichaam evenveel aandacht nodig heeft als de huid op ons gezicht! Regelmatig wassen of douchen hoort bij het leven, dat leren we al vroeg. Lichaamsverzorging voor mannen houdt ook rechtstreeks verband met gezondheid. Als u uw huid niet regelmatig reinigt, kunnen irritaties, onzuiverheden, ontstekingen en, in het ergste geval, zelfs huidziekten ontstaan. Om als man regelmatig voor uw lichaam te zorgen, hoeft u echter niet elke dag het hele programma te doorlopen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Wij houden van beauty tools! Waarom? Ze zijn zo veelzijdig en nuttig voor je huidverzorgingsroutine. Met beauty tools kunt u oneffenheden bestrijden, uw haarstijl revolutioneren en zelfs uw gezicht een nieuwe vorm geven. Je hebt altijd al een meer makende kaaklijn gewild, de Gua Sha kan meer doen dan alleen je gezicht masseren. Wij stellen u de meest trendy beauty tools van het moment voor, die echt zin hebben en een plaatsje in uw huis zouden moeten vinden.

Mannenverzorging: haarverzorging en meer

Hier kom je terug bij het mannen verzorgings overzicht.