Dermaroller: Microneedling, Acne, Haargroei Versterking & Routine

Dermaroller – Een gezonde en stralende huid geeft ons veel zelfvertrouwen, hoe meer we ons storen aan huidverslapping, rimpels en littekens. Dermaroller – De allrounder, of het nu gaat om het bestrijden van rimpels, het gladstrijken van acnelittekens, het behandelen van striae of het stimuleren van de haargroei. Als u precies deze problemen wilt tegengaan, moet u de Dermaroller zeker in uw gezichtsverzorgingsroutine opnemen. Lees hier meer over huidverzorging. Terug naar Beauty Tools en terug naar de Beauty Gids.

Dermaroller Routine

Stap voor stap – Hoe gebruik je de dermaroller perfect thuis. Het gezicht moet altijd gedesinfecteerd worden, evenals het apparaat. Het is belangrijk om voorzichtig over de huid te rollen in plaats van diepe verwondingen te riskeren. Daarna moet het gezicht met rijke crèmes worden behandeld om een perfect resultaat te bereiken.

Dermaroller voor haargroei

Heb je last van haaruitval of wil je de haargroei stimuleren om lang haar te krijgen? Hier vind je de beste tips en trucs over hoe je de dermaroller kunt gebruiken om je haar een grootse entree te geven. Neem de Dermaroller op in je haarverzorgingsroutine! We zullen al je vragen beantwoorden:

  • Hoe moet ik de Dermaroller reinigen en gebruiken?
  • Hoe om te gaan met schilferige huid en roos tijdens dermarolling ?
  • Welke naaldlengte van de dermaroller voor haaruitval?
  • Welke haarwasroutine?
  • Hoe vaak moet ik de Dermaroller gebruiken?

Microneedling thuis

Een snelle thuisgids over hoe je de dermaroller correct gebruikt. Of het nu gaat om poriën, acnelittekens of een vollere huid, met deze tips en trucs krijgt je huid een heel nieuwe glans.

  • Dermaroller
  • Gevoelige crème
  • Regelmatig schoonmaken

Schoonheidstips: Gua Sha en meer

Dermarollers geven u een frisse teint en een rimpelvrije huid. Kun je er niet genoeg van krijgen? Lees dan onze artikelen over de Gua Sha steen, hulpmiddelen tegen donkere kringen en meer.

Gua Sha: Jawline & Romee Strijd

Heb je gezwollen ogen? Of wil je een gedefinieerde kaaklijn? Dan is dit precies een zaak voor Gua Sha hulpmiddelen. Dit Chinese schoonheidsmiddel, dat zich laat vertalen als “schrapen”, verhoogt de bloedsomloop, maakt de huid strakker en draineert het lymfestelsel.

Oogkringen: Masker & Crème

Te weinig slaap? Te veel werk? Of ben je niet genoeg in de frisse lucht geweest? Eén ding is duidelijk: donkere schaduwen onder de ogen maken dat we er allemaal moe en ziekelijk uitzien. Wij hebben de beste tips en producten tegen donkere kringen op een rijtje gezet!

Haarverzorging: gespleten haarpunten & maskers

Haarverzorging aangepast aan uw haarstructuur bepaalt uiteindelijk hoe vol, glanzend en gezond uw haar zal zijn. De volgende tips voor haarverzorging en -styling zijn niet te missen.

Schoonheidsmiddelen: Gua Sha en meer

Hier komt u terug bij het Beauty Tools overzicht.